Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 681
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Марчи, би ли дала още снимки на синята блузка.  Praynig

# 136
Здравейте!Някои може ли да помогне с този модел PraynigИзмъчих се да го заплитам само от картинката ,но не става... Blush
http://radikal.ru/F/i062.radikal.ru/1007/ea/5a58e20b5a06.jpg.html

# 137
  • Варна
още азиатски предложения:

# 138
Здравейте!Някои може ли да помогне с този модел PraynigИзмъчих се да го заплитам само от картинката ,но не става... Blush
http://radikal.ru/F/i062.radikal.ru/1007/ea/5a58e20b5a06.jpg.html
Ето схемата на модела:

pepito21, благодаря!  Hug   bouquet Точно това търсих!  Hug

# 139
Манжелка, в четните редове бримките се плетат, както се виждат; наметките - налице. Първо се изплитат един пър редовете от 1. до 34., после се повтарят постоянно от 3. до 34. ред.
Сбъдваща мечти, шалът ти е много свеж!

# 140
mar4elita, много ти благодаря!
Аз още не съм завършила поредната плетка, но си мисля за следващата.  Crazy Днес във фейсбук си харесах тази пола, някой да е срещал схема, или да има на идея как се плете? Не знам как да попитам момичето дето е пуснало снимката, не разбрах от къде е. А и не знам има ли начин да видя полата в по-близък план?

П.П. Уж, четох ред по ред цялата тема, ама съм пропуснала една страничка.  Blush
спондж боб, не знам точно какъв колан търсиш, но като напишеш crochet belt в гугал, излизат много хубави неща. Аз си харесах този и си мисля че е доста подходящ за рокля.  Peace

Пуфи, изплела съм 3 чанти, но само на една съм сложила подплатата, беше обикновен хастар. Не знам до колко е удобно и практично, все ми се струва неподходящ. Мисля следващата чанта да е с подплата сатен или габардин, както каза кабзималка. Чакам с нетърпение да я видя.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 17:12 от pepito21

# 141
Много благодаря Nela 66!Сега обаче от знаците само тов а не ми е ясно : + = medio punto

# 142
Много благодаря Nela 66!Сега обаче от знаците само тов а не ми е ясно : + = medio punto
Мисля че е нисък пълнеж, или поне на повечето схеми които съм срещала така се отбелязва.  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=msbgWD6X24k&NR=1

# 143
medio punto превод от испански - "с форма на полукръг"

# 144

ojos verde добре дошла сред нас! И като го изплетеш това жълтичкото пуловерче, после да покажеш. Като гледам деколтето може да се облича и през главата и през краката
разбира се  Party
но в момента плета една друга блузка и обещавам когато е готова да я покажа имам каренца довършени но в момента ми го няма фотоапарата за поне още една-две седмици като се прибере от почивката си ще снимам Hug

# 145
  • Варна
Манжелка, в четните редове бримките се плетат, както се виждат; наметките - налице. Първо се изплитат един пър редовете от 1. до 34., после се повтарят постоянно от 3. до 34. ред.

Steisi, Благодарско!

# 146
Момичета,разгледах доста от красотите ви! Поздравления за всички!
Записвам се и аз за темичката. Не съм професионална плетачка,но имам голям мерак да се уча още,а и сега имам много свободно време.
Много ми харесаха 2 неща,ако можете да ми помогнете:

Четох малко постовете на авторката,но не знам как се плете на вилка,сложно ли е? Ако може някой да удари едно рамо. Шалът много ми харесва!

Искам и да питам ,че рових,ама не намерих някакъв сайт на български с упътване как се плете на 1 кука,че знам само обикновена плетка.

Ако може и помощ рибките от първа страничка много ми харесаха,искам да си ги оплета.Ето тези:

# 147
най после намерих време да ви прочета и разгледам
видях изплетени красиви неща, хубави  и провокиращи предложения за плетива, че дори  и заформил се ненужен и излишен спор Peace

няма какво да покажа, какво да питам....но хайде поне да честитя рождения ден на Сиси Вас   bouquet
 nbirthday      много радост, щастие, успешни плетива

и предлагам да участваш със златната рокля в конкурса на Коутс

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 22:22 от tuly

# 148
Ей, СИСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 149
Нека да е честит рожденият дет на една прекрасна дама - виртуоз в плетенето! Аз и изпращам една сърдечна виртуална прегръдка и и желая здраве и да е обичана и желана!

Общи условия

Активация на акаунт