Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 673
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
http://crochetclub.net/blog/wp-content/uploads/2008/08/platie_whiteblack.jpg

ето това съм си заплюла пък аз....ама и за това ще трябва да слабея Embarassed

Joy

eat. sleep. knit...

# 616
Аз пък съм идеална ( в момента) - 1,70м х 90-64-94. Хем и скромна!  Laughing
Разглеждам форума на Летящата, много ми харесва. Обмислям дали и аз да си направя лична тема,но ме притеснява това,че съм много далеч от боравенето с тези техники и технологии и ако въобще добутам до някъде, ще се налага някой модератор постоянно да ми ходи след гърба и да ми замазва грешките поради неграмотност.

И представете си,в момента нямам никакъв проект и нищо незавършено! Чудо невиждано от години насам.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:35 от Amelly

# 617

Ей, така се смъкват бързо килца, за НЕкомплексарки! Joy Ще направим "Задругата" с тебе, дарлинг.

Додо, покани Амели у фитнесО!   newsm78 Тя е идеална за момента.

# 618
  • Варна
http://crochetclub.net/blog/wp-content/uploads/2008/08/platie_whiteblack.jpg

ето това съм си заплюла пък аз....ама и за това ще трябва да слабея Embarassed

Joy

eat. sleep. knit...

Тоя вариант,който си дооправила,е доста подходящ за щироки ханшове....... HugАз преди години имах панталон с такъв кант отстрани(по-тъмен цвят) и всеки си мислеше,че съм отслабнала........имаше едно време такава мода....и дънки имаше с черна кожа отстрани,ако е сещате......... newsm78

# 619
Ха, че тогава и аз съм идеална - 124-92-115  Peace Joy

# 620
Размери без снимки в бански не се признават! Joy

# 621
  • София
Уф... 2 страници обяснения и сръдня.  ooooh!
Всеки да си носи каквото иска, ако ще и гол да ходи.

Писах за себе си, а който се вижда в моя пост... ами не ми харесва дебело тяло в определени неща, което не значи, че е геноцид. Странно разсъждение,при условие, че съм написала, че аз се виждам като матрьошка...  ooooh! Или сега на дебелото деликатно трябва да се казва "не толкова слабо" за да не се сърдят "не толкова слаби" ли? Ако някой не се чувства добре в кожата си или да взима мерки,или да не се засяга. Аз не съм фиданка и се съобразявам с факта. Някъде да съм казала, че не трябва да се носят плетени неща?
 Казах, че не ми харесва. Сорри. Не ми харесва.

# 622
Изключително много харесвам дълги плетени жилетки върху дами, имащи достатъчно плът, за да ги покажат в цялото им великолепие.

# 623
Размери без снимки в бански не се признават! Joy

и рулетка/линийка до банските Laughing

И ся кат ги наизвадят, и  hahahaги ударят в масата...  Joy

Дали да не си мерим плетките на квадратен километър и на брой бодове на квадратна милимунда, а?!
Или пък плетените бански?! зоо ни е утепала с нейните милион алъх роз!

Изключително много харесвам дълги плетени жилетки върху дами, имащи достатъчно плът, за да ги покажат в цялото им великолепие.

И достатъчен ръст! И аз харесвам, ама друг да ги плете, моля! Wink

Бандерас на 50!

eat. sleep. knit...

# 624
хахахаха, Додо, разби ме от смях.  Joy

# 625
  • София
Ще опитам да сменя тема от размери (не че аз съм малка  Joy)
Плетенето ме успокоява, лекувам си нервите обикновено  Laughing. И в годината се пада да изплета 1, максимум 2 дрешки. Обаче, момичета явно тази година се пада много трудна и нервна, щом вече 4-та дреха плета и смятам да направя 5 до края на годината.... Или пък това е защото попаднах тази година на този форум и някак си ме стимулира да плета  Rolling Eyes

Между другото за пръв път открих, че на една кука може да се плете с дебела прежда, винаги съм мислила, че дебели прежди са само за 2 игли. А като опитах - за 4!  Shocked дни си изплетох жилетчица. Направо не можах да повярвам, че толкова бързо може да се направи нещо.
Като хвана милия ми да ме снима, ще я покажа  Grinning, както и туника, която отдавно изплетох и е в очакване за пране...

# 626

Между другото за пръв път открих, че на една кука може да се плете с дебела прежда, винаги съм мислила, че дебели прежди са само за 2 игли. А като опитах - за 4!  Shocked дни си изплетох жилетчица. Направо не можах да повярвам, че толкова бързо може да се направи нещо.

Да не е онази на мотивите с преждата от Коутс?
Някои плетЕМ предимно дебели прежди с дебели куки Joy Макар майсторлъкът да е в тънките!

я да бЕгам да поплета, че от много киснене у форума файда нЕма Joy

eat. sleep. knit...

# 627
  • София

Да не е онази на мотивите с преждата от Коутс?

Не, открих една захвърлена прежда отпреди няколко години, и реших че не бива да стои неупотребявана....  Laughing

# 628
  • София
Здравейте момичета, страхотни неща правите. Поздравления!
Искам да ви попитам имате ли някакъв магазин в който да си продавате нещата или всеки си плете за себе си ?
  Peace

# 629
  • там където има винаги вятър
Ще опитам да сменя тема от размери (не че аз съм малка  Joy)
Плетенето ме успокоява, лекувам си нервите обикновено..... И в годината се пада да изплета 1, максимум 2 дрешки. Обаче, момичета явно тази година се пада много трудна и нервна, щом вече 4-та дреха плета и смятам да направя 5 до края на годината.... Или пък това е защото попаднах тази година на този форум и някак си ме стимулира да плета  Rolling Eyes...
smile3521 от форума е, от форума.
Добре че ви следя на работа  atwork  че то иначе вечер няма да имам време за  knit - толкова готини неща показвате.
Чета днес  кой нисък, кой пълен и т.н., кой какво харесва....  newsm78 Важно е човек как се чувства. Аз като наборка на Бандерас/божеее не ми се споменават годините/ и майка на три пораснали деца предпочитам по-широчките блузи за да ми скриват коремчето, но иначе дънките са опнати по крака ми  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт