Лято, слънце и море, плетивото без да спре

• 56 622
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес по чудо съм почивка и вземам плетката и идвам  в Борисовата градина
Във вторник със Стейси поплетохме там. Имаше и още една плетяща мама с двама юнака.
.....................................................
Laughing бре, да не съм била аз!?
Привет на всички, след тоз коментар не мога да не си призная Laughing - от известно време се престраших и си поплитам, стига обстановката и "нервозната" ми нагласа позволяват!
Поизплела съм разни работи, сега правя жилетка от Джинс на свеката и съм поизплезила език, че е доста работа, но преждата и модела ме кефят, така че давам нататък...При удобен случай ще актуализирам снимковия матр`иал.
Иначе ви следя, и ви се радвам на чудесните творения...
И аз се точа на таз` вилка но кога ли ще стане...
И честит рожден ден на дъщеричката на додо - да е щастливо , обичано и усмихнато дете!

# 691
  • Варна
Честит празник на малкото слънце на Додо и от мен - щастливо детство и да стане майсторица като майка си!

Инок и Пуф, благодаря!

# 692
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Момичета, помагайте!
Правя си плетена рокля за една сватба, почти е завършена, но ми свърши преждата Sad
Тя е на Стенли, лято, номер 2208 от сайта на Стенли. Нямат я в наличност, щели да я имат след около месец. А сватбата е на 25 септември. Проверих магазинчетата, които знам в Русе, нямат я.
Дали из Вашите градове би се намерило 1-2 кълбенца?  Cry

# 693
big pufana , благодаря за преведените схеми!  Hug   bouquet
Като видях червената рокля, си позволявам да ти покажа този модел:

# 694
Тя е на Стенли, лято, номер 2208 от сайта на Стенли. Нямат я в наличност, щели да я имат след около месец. А сватбата е на 25 септември. Проверих магазинчетата, които знам в Русе, нямат я.
Не успях да я видя коя е, но с удоволствие ще проверя в моите две магазинчета ако ми пратиш линк.

Laughing бре, да не съм била аз!?
Предвид възрастта на децата от подписа ти, много е вероятно.  Grinning

# 695
  • Пловдив
Тули ,когато аз плетох шапка и питах Нела 66 ми предложи тази таблица:
[
Ето таблица за големината на главата (на руски език, но дано ти свърши работа):

Додо ,да ти е живо и здраво Слънчицето!!!  bouquet

Лека нощ!Да сънувате плетки Laughing

# 696
Pilito, ние седяхме край езерото, в което навремето имаше патици, а сега едни големи прозрачни топки. Майката беше с къса тъмна коса и май беше придружавана от една баба.
Додо, честит празник! Много, много да ви радва!
Амели, в суматохата около роклите и обиколките съвсем забравих да те поздравя за топа. Навремето като каза, че ще участваш с топ в конкурса и помислих, че си завършила този. Много е оригинален!

# 697
  • Варна

# 698
Благодаря ви, девойки прекрасни, за пожеланията и добрата енергия!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Днес цял ден размишлявам как това чудно дете е избрало точно мен?! Thinking

Всичките слънчета са по леглата.
Рапорт даден!
 1dishes     newsm79   clean                  ...               bath               ...              smile3524

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 00:14 от dodofit

# 699
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
=^._.^= това е линка, номер 2208

http://www.stenliyarn.com/site/index.php?page=shop.product_detai … art&Itemid=2/

Благодаря предварително. Hug

# 700
  • София
Добро утро!
Стейси, аз бях, другия път, като ме видите - спретваме плетаческа срещица, нали!?
Пойжън айви и аз ще се заинтересувам за тази прежда - днес имам път към магазина на Съдебна палата и ще проверя.

# 701
Пилитооо, другата седмица и ние сме там с Додо, Памирка и ... една моя колежка. Да ни видиш!

# 702
Пойзън, и аз ще проверя където мога,обаче хубаво е да раздадеш телефон, за да координираш процеса и да не се окажеш в един момент с прежда колкото за още една рокля.

# 703
Да спретвам ли новата темичка, а?!

# 704
  • там където има винаги вятър
Искам да попитам от кой магазин в Пловдив може да се купи прежда Бомбай и Кайро  newsm78 - оказа се, че търсихме на неподходящо място/маг. Хоби/ Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт