Професионални серии за коса - 11

• 128 587
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
е, чак пък с влошено качество ?!?!? не бих допуснала; ако са заложили на повече протеини - такъв ефект може да се очаква, особено ако преди товаса прилагани такива терапии, което при Люлякова може да се допусне

виж за ефекта от протеиновите терапии тук и как да се тушират неприятните последици, като се запази косата здрава - добро хидратиране и подхранване

какъв е бил ефектът по-рано?

# 481
Никой не споменава Лакме... Ползвала съм шампоан и продължавам да ползвам drops. Смятам, че качеството им е добро. Мнения за другите продукти?

# 482
здравейте момичета, моят проблем е свързан с мазен скалп и лек косопад искам много да опитам от професионалните серии но нещо не много скъпо  #Crazy по принцип имам смесен тип коса мазни корени и сухи крайща, правя и домашни маски с тривитаминол но скалпа не се подобрява  ThinkingАко можете да ми помогнете ще ми е приятно да чуя и опитни мнения .

# 483
  • в 1001-та нощ
falling-leaves,

на Lakme съм ползвала матиращия шампоан - много отдавна - преди 5-6 години, като не мога да дам отзиви - не съм се впечатлила някак, друг матиращ съм ползвала на Лореал - от един слон преди още повече години - може би 6-7-и от двата не виждах особен ефект
после фризьор ми сподели, че имат ефект, при силно изсветлена коса, а моята тогава не беше много светла (макар, че после си минах през всички блондински фази, ккто са описани в темата за блондинките, без да ставам брюнетка Wink)

Аглая Епанчина,

като погледнах състава и насоките за Phytojoba маската - изглежда точно тя е за хидратиране и подхранване; нее така силна като коментираната до сега Phytokarite; a и Phytojoba е за суха, докато Phytokarite за много суха коса - би следвало да има по-силен и интензивен ефект и върху здрава и не толкова суха коса да идва в повече  newsm78

# 484
Ако не се лъжа моят ш-н беше за чувствителен скалп и бях доволна, защото покрай скалпа и към косата не беше агресивен.

teli, принципно не се води за мазен скалп, а за блясък, но имам скорошни впечатления от Лисап, зелена серия с бамбук - определено изсушаващо действие. Не знам дали и при теб би действало така. Майка ми е с много суха коса и също го почна, но тотално се отказа, защото според нея и малкото омазняване, което имало престанало.

Косопадът го обсъждахме назад с а.l.e.n.a, май в 78 тема, можеш да се върнеш да прочетеш, към края е.

Моята фризиорка преди ми препоръчваше това:
http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=983& … 83&prodid=934
Виждам, че и той има бамбук в състава си. Явно "бамбуковите шампоани" действат срещу омазняване.

# 485
А за продуктите на Wella Lifetex какво ще кажете? По-специално за серията за обем на фина коса, шампоана и маската?  Thinking

# 486
Никой не споменава Лакме... Ползвала съм шампоан и продължавам да ползвам drops. Смятам, че качеството им е добро. Мнения за другите продукти?

Изключително доволна! Имам от маската и шампоана repair, които са за суха коса. Шампоанът е икономичен, щадящ, ухае божествено. Маската е маслена и богата.

http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=984&pc=984

Имам и балсама L2, но той е само, когато си нося косата чуплива, а в последно време не съм  Grinning
Имам и кристалите flash, тях ги ползвам само върху изсушена коса, няколко капчици за блясък, попиват ми добре.

За Фито май наистина е развалена маската. Тя се "къса" на парчета, много странна консистенция има  Cry Преди въобще не беше това, и в България няма никъде в синята опаковка. Аз съм ползвала шампоаните, и Фито 9, от хранителните добавки, които са на натурална основа също бях доволна. Фито 9 е страхотен продукт! Дано само маската е развалената, харесвам им козметиката.
Фитокарите трябваше да е маслена маска, не е протеинова и да втвърдява. Според състава й според мен химиците ще я определят като много добър продукт, но не е. Самото име карите мисля, че означава шеа - по-популярно в България.
Фитожожобата ми идва слабичка на мен.

Сега за Редкен, и специално за a.l.e.n.a   Grinning

Измих се с шампоана, после с САТ се напръсках, накрая балсама. Deep fuel е много по-тежка терапия за косата, този протеинов спрей не чак толкова. Но резултатът е страхотен

# 487
Люлякова, съжалявам да чуя, че не си впечатлена от нектар термик, но не с еотказвай, виждам че ще го пробваш още 2-3 пъти, може да ти хареса.
И аз го чакам в момента.  Hug

# 488
  • Бургас
Lakme teknia серията ми е гола водица на моята слама. Ползвала съм сериите за боядисана коса и за суха коса. От dropsбях бях останала с добри впечатления, но последния път като си го взех от носталгия преди месец, ми се стори,че не е същото, което помня. Сега е доста по-воднисто и спиртно. За миращия съм чувала от позната, че е със слаба матираща сила.
Последния път при фризьорката споделих, че ще пробвам серията K.Therapy и тя ми подари мострички на шампоан и маска за суха коса. Гледам пуснали са ги на Златна рибка с цена 1 лв, между другото и новата маска и ампула на Лореал Проф е там вече. Та впечатлението ми - веднага след измиване касата ми бухна като облак, но след като преспах върху нея и я посмачках  Laughing вече трети ден я усещам гладка, което е върхово постижение, обикновено изпръхвам на втория ден максимум. Серията бих я определила като хидратираща доста без да смачква. Маската не е силиконова, може би има силикони, но не са прекалили.
teli , тривитаминола страшно омазнява скалпа. Ако искаш витамини, вземи ги през устата, по-добре е.
MissNellie , благодаря за табличката на силиконите. В моите продукти са все неразтварящи се във вода. На същия сайт попаднах и на табличка на лошите и добрите спиртове  Laughing, но после се загубих
ето Фитокарите в изцяло бяла кутийка например http://cgi.ebay.co.uk/Phyto-PhytoKarite-Ultra-Nourishing-Mask-20 … oo_Conditioner_PP
момичета, тези средства, които са "термик" трябва ли задължително да се загряват, аз не ползвам сешоар, ставам разплетена дамаджана

# 489
Специално нектар термика може да се използва като балсам без отмиване.
Виви и тук да отправя хиляди благодарности към теб, радвам се че има толкова мили хора.
Едното серумче вече го пробвах, но отзив ще нпиаша утре като добавя и снимка.  Joy

# 490
Не се отказвам от нектар термика  Grinning Заради маската на Фито не можах май да го оценя  Hug

Vivi.vivi, точно това е бялата маска на Фито. Аз си изсушавам косата кичур по кичур с кръгла четка, което ми отнеме 20 минути, ако се постарая повече може и 30. Само така със сешоара без четка съм абсолютна баба Яга  Rolling Eyes

За матиращите шампоани - има ефект, ако косата е обезцветена до бяло, иначе нищо не става.

# 491
  • в 1001-та нощ
Сега за Редкен, и специално за a.l.e.n.a   Grinning

Измих се с шампоана, после с САТ се напръсках, накрая балсама. Deep fuel е много по-тежка терапия за косата, този протеинов спрей не чак толкова. Но резултатът е страхотен
е сега просто как ми запали фитила ... наколко им озарение ....аз и без това надушвах, че с Редкен сме отедна порода Wink))) вече ми е на мушка Wink))) само, че с  deep fuel за старт Wink))

иначе с тези маски - много странно, защо толкова видове кутийки - да са за различни пазари или по-скоро някаква маркетингова стратегия за репозициониране на пазара?
или ....синята да е стара и при теб да е с изтекъл срок - и затова да е на парцали? сега като видях и в бяла кутийка - съвсем се "обърках"

разгледах им сайта и във всички подсайтове за Европа се предлага само в новата розова кутийка, за Азия също, само за щатите са пльоснали снимка в синя кутийка, но ми се струва, че сайтът е неподдържан и снимките а различните продукти са близки…непрецизна работа….

кристалите – слагам само на мокра коса; няколко пъти съм слагала на суха в деня преди миене, но….нещо не останах очарована

иска ми се да опитам и нощната грижа, но нещо не си го представям, май е по-скоро за права коса, която се реше и стилизира ежедневно, аз след измиване – по дължините не я пипам до следващо мине, а от последното миене и горе ми е екстра – само с четка – без преса….има и блясък…форма, държи

сега от седмица – започнах с ежедневния фитнес и накрая за финал, като сляза от колелото малко мокричка и взема душ….формата малко отива на кино, но ще видим….трябва да се справя някак

# 492
Аз не успях да си довърша за Редкена  Grinning На влажна коса си сложих и малко от мароканското масло и се изсуших. Косата ми е разкошотия, сега непрекъснато я пипам и приглаждам. Толкова е приятна на допир. Не те агитирам, да знаеш  Grinning

Почти съм мирясала на тема козметика в момента, само още 2-3 маски и шампоани и спирам, докато не свършат сегашните, защото положението е страшно. Одеве се изнизах към банята с трите туби и моят мъж ме скастри, че с тия нови неща си мия косата през 2 часа, което не е вярно  Wink

От пресата аз се отказах категорично. Имам тамън 2 новички, но вече забравям напълно за тях.

# 493
  • в 1001-та нощ
…Почти съм мирясала на тема козметика в момента, само още 2-3 маски и шампоани и спирам, докато не свършат сегашните, защото положението е страшно. Одеве се изнизах към банята с трите туби и моят мъж ме скастри, че с тия нови неща си мия косата през 2 часа, което не е вярно  Wink 

то и аз така казвам след всяка нова покупка, но…..реалността е като в реалити на АА (дрога;))))
мъжът ми от няколко месеца дори не цъка с език…купува-купува стелажи и в двете бани….а предвидливо – поизхвърлих стари неща…замених с нови и другите в гардероба Wink , не за друго –ами да не се депресира

иначе я мия минимум през два ни на третия или четвърти, като не излизам мнго – не се и цапа много (не е като да се шматкам в града), а и не се омазнява много, дори изобщо

От пресата аз се отказах категорично. Имам тамън 2 новички, но вече забравям напълно за тях.
и сега без преса (за 1 път от месеци) ми е много добре;иначе все имам угризения, че я малтретирам Wink

Аз не успях да си довърша за Редкена  Grinning На влажна коса си сложих и малко от мароканското масло и се изсуших. Косата ми е разкошотия, сега непрекъснато я пипам и приглаждам. Толкова е приятна на допир. Не те агитирам, да знаеш  Grinning

хм, аз знам, че не ме навиваш, но това с маслото също е много интересно
а другият продукт на Phyto  - не го пробва?

...Гледам пуснали са ги на Златна рибка с цена 1 лв, между другото и новата маска и ампула на Лореал Проф е там вече. ...
за кои нови маска и ампула споменаваш?

# 494
  • Бургас
Цитат
за кои нови маска и ампула споменаваш?
серията Fiberceutic - попълване на косата http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=211

Общи условия

Активация на акаунт