Професионални серии за коса - 11

• 128 385
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Lauren, blagodarq za nasokite, аз и сега ползвам Форс Вектор и съм доволна, а Керастаз вече ми идва по скъпа Rolling Eyes. Ще чакам по-добри времена да пробвам и техните продукти Wink.

# 76
Да докладвам и аз за протеиновите терапии. След консултации он-лайн с Мис Нели изпробвах прлотеина на редкен - Дийп Фюъл, който се води от силните терапии. Изключително съм доволна от резултата, въпреки че нямаше много общо с представата, която си бях създала. Ето как го приложих и какви бяха резултатите:

1. по съвет на Мис Нели, първо направих едно т.нар. "дълбоко подхранване". то се изразяваше в това, че в неделя сутрин си намазах дължините на косата с масло от жожоба. Вързах косата на стегнат кок, увих го в един шал и цял ден (поне 4 часа) се разхождах в мола.

2. Измих косата с циментения шампоан на Керастаз два пъти, както го правя обикновено и според препоръките за нанасяне (масаж с цели длани и т.н.)

3. След подсушаване на косата нанесох една доза от протеина. Той е в тубички и една туба се равнява на 1 доза. Дозичката ми стигна за обилно намазване на цялата коса - от корените по дължините. Нанесох с леко масажиращи движения (както се нанася циментената маска).За да избегна прекаленото изсушаване и др. неприятни изненади, за които четох тук, държах протеина само за 10-15 минути на главата си. Такива са указанията за ползване на продукта. Не нагрях със сешоар. Въпреки очакванията ми, косата не се втвърди, или поне не толкова, колкото очаквах. чевствах се така, все едно съм с маска на косата. Въпреки това на 15-тата минута измих обилно с вода. тогава усетих леко пресушаване или втвърдяване, но то е пренебрежимо малко.

4 накрая сложих циментената маска на Керастаз и стоях още 5-6 минути.

5 Преди сешоар както обикновено поставих крем без отмиване Лисс Ултим на Л`ореал проф.

РЕЗУЛТАТ: косата ми изглежда и се чувства изключително здрава. Обаче не я усещам нито по-твърда, нито по-суха. Аз по принцип съм притежателка на мека, тънка и изрусявана до бяло коса, чиито корени мажа с боя (12процента оксидант) всеки месец. Не търся ефект на мекота, а по-скоро на жилава и твърда коса, но явно генът си е ген. Даже смея да твърдя, че след протеина косата ми е някак по-мазна, в смисъл плъзгаща се или да кажем - подхранена.

Въпреки че косата ми се чувства отлично, живея с мисълта, че нещо не съм направила както трябва. Следващият път ще държа протеина повече време и ще го нагрея със сешоар.

мис Нели беше споменала, че консистенцията на Редкен дийп фюъл наподобява лепило. Аз, обаче, го оприличавам повече на маска. Също така не усетих неприятна миризма, за каквато говореше тя в предните си постове. Поръчах го от тук http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Deep-Fuel-5-x-20ml  и не вярвам да е менте. Искам да допълня, че и след измиване с цимента на Керастаз усещам косата си мека, а не твърда и жилава. Да се надявам, че протеиновите и циментените серии са моите серии. Имам и снимки след протеина, но телефонът ми отказа да праща ММС-и, за това за сега не мога да ги постна.

Още веднъж благодаря на Мис Нели и останалите мацки за полезните съвети. Искам да Ви уверя, че протеиновите серии не правят бели, но наистина трябва да се ползват от "крайно нуждаещи" се коси.

# 77
Благодарим ти за споделения опит.
Аз също съм се насочила точно към този продукт, не знам ей така си го харесах - средна степен на силата и в отделните тубички.  Mr. Green
За да поръчам само изчаквам  да мине 30-то число и да ми занулят кр.к.  Whistling

# 78
Aphogee 2 minute treatment

Ако някой си е харесал това ето го в Ибей http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1805341 … ame=STRK:MEWAX:IT
Моята коса е доста суха в момента ще изчакам да се пооправи и ще го пробвам .
fitblond и аз да благодаря за отзивите и точното описание.   bouquet

# 79
Цената на това е доста добра   bouquet

# 80
La mademoiselle, много ти благодаря  Hug   bouquet

До сега сме писали само за продукти предназначени за възрастни, но понеже аз имам дете на 2 годинки, все повече се замислям за продукти предназначени за деца. Ще ми бъде интересно, ако някой сподели, какви продукти купува за децата си. Много ми е съвестно, че все си купувам хубави шампоани, а на детето му купих шампоанче Бочко.  Embarassed

# 81
  • Бургас
http://cgi.ebay.co.uk/2x-MARC-DANIELS-60-SECOND-SUCCESS-HAIR-TRE … sh=item3a5cbac0fa Аз пък се сдобих с тази протеинова терапия и съм много доволна. Стои се не повече от 4 минути. Косата ми стана гладка и мека, дори и без продукт без отмиване, без който по принцип ставам като кошница . Може толкова да й е и протеина, на последните позиции в състава е.

# 82
Момичета,извинявам се ,че нахълтвам така в темата Hug
Бихте ли ми казали ,имате ли отзиви за тези продукти  http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=69
Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите Hug

# 83
  • София

Вързах косата на стегнат кок, увих го в един шал и цял ден (поне 4 часа) се разхождах в мола.

Поздравления за постигнатите резултати!

Разходката в мола задължителна ли е? Laughing

# 84
Ако някой има възможност и желание нека ми разкаже за серията на Лореал - Абсолют рипер  !
За каква коса е предназначена, как се използват продуктите, първо на мръсна коса ли се нанася  концентрат за дълбоко възстановяване renew ,после шампоан ,после балсам или ампула или маска и изобщо в каква последователност да вървя ?

# 85

Вързах косата на стегнат кок, увих го в един шал и цял ден (поне 4 часа) се разхождах в мола.

Поздравления за постигнатите резултати!

Разходката в мола задължителна ли е? Laughing

Не е задължителна, но е силно препоръчителна за доброто настроение. Пък и така портмонетата ни ще олекнат и няма да мислим какво ще ги правим тези многото пари!!!! Laughing По принцип като се намажа с някакво масло се препичам на някой басеин, ама в неделя времето беше ужасно и за това се отправих към втората възможна дестинация - мола Laughing

# 86
  • София
Ох, слава Богу, защото аз предпочитам да пазарувам Он-лайн.

Но можех да се прежаля за буйна грива да загубя половин ден в някой МОЛ.

Joy

# 87
Ох, слава Богу, защото аз предпочитам да пазарувам Он-лайн.

Но можех да се прежаля за буйна грива да загубя половин ден в някой МОЛ.

Joy

Пред компа е още по-добре. Тогава можеш да наклепаш маската върху цялата коса и за разкош да си увиеш главата с кърпа, под която има найлони и стари вестници - за по-добро затопляне! Mr. Green Joy Joy Joy Яко оспамихме хубавата тема!

# 88
Ако някой има възможност и желание нека ми разкаже за серията на Лореал - Абсолют рипер  !
За каква коса е предназначена, как се използват продуктите, първо на мръсна коса ли се нанася  концентрат за дълбоко възстановяване renew ,после шампоан ,после балсам или ампула или маска и изобщо в каква последователност да вървя ?

Аз съм много доволна от тази серия, ползвала съм почти всичките продукти. Подходяща е за суха и изтощена коса. Страхотно подхранва, омекотява и съживява косъма. А към аромата й съм направо пристрастена  Heart Eyes Единственото оплакване, за което съм чела е, че на някои момичета им натежава, но това вече си зависи от самата коса. На моята, която освен суха и изтощена, е и силно изрусена, действа повече от добре.
За последователността, точно такава е. Ампулката Renew C се нанася на суха коса, преди измиване с шампоан. След измиването се слага или маска, или балсам, или ампула Power repair B. Само един от тези продукти е достатъчен.
За ампулката Power repair B да кажа, че е желателно да се нанесе чрез впръскване. Не е фатално да я разнесеш и с ръка, но с шишенце от спрей мисля, че е по-удобно и се разпределя по-добре. Ако нямаш такова под ръка, можеш да си вземеш от някоя наливна парфюмерия, върши идеална работа. След нанасянето задължително правиш затопляне на косата - или чрез завиване с намокрена в гореща вода и изцедена кърпа, или със завиване във фолио и нагряване със сешоар, или.... каквото си измислиш и смяташ, че ще ти бъде удобно. С ампулката се стои 3-5 мин., но не е проблем да се остави и за малко повече, в зависимост от състоянието на косата. Затоплянето (почти винаги с кърпа процедирам аз) можеш да го правиш на всяко измиване, когато си с маска, не само с ампула, за по-добро проникване на съставките в косъма.
И двете ампулки - Power repair B и Renew C е препоръчително да се ползват веднъж в месеца  Peace

# 89
Здравейте,
днес бях на фризьор и се подстригах.  Simple Smile Фризьора ми каза,  че косата ми не е толкова зле, колко я представям и няма проблем да ме боядиса с каквато боя си пожелая. Simple Smile Дано да е прав и не стане грешка  Praynig Изми ми косата с Kerastase Nutritive, но не попитах точно с кой шампоан. Не знам дали ми е слагал маска-мисля че не или ако ми е слагал съм седяла с нея 1-2 мин. Не знам какво ми е правил, но косата ми стана страхотна. В момента пада много тежко, изобщо не изглежда като изгоряла и третирана с бои коса, има блясък и е права, точно както я исках Simple Smile Във фризьорския салон имаше и продукти на Kerastase и не ми се видяха скъпи. Много доволна останах и в най -скоро време ще навестя отново фризьорския салон за да си купя продукти на Kerastase и да се боядисам. Фризьорския салон е Недялкови в София бул.Янко Сакъзов  Heart Eyes

Видях че La mademoiselle  е дала много изчерпателна информация за Loreal, за което много и благодаря   bouquet  Единствено което мисля, че може да се допълни към изчерпателният и отговор е, че ампулите са чувствителни към светлина и трябва да се съхраняват на сянка. Аз моите си ги забравих в Австрия и все още не съм ги изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт