Професионални серии за коса - 11

• 128 576
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
там от къде си ги купуваш?

Redken имат серии за изрусена и къдрава коса, както и стилизанти за обем и начупване

Redken серии за грижа за косата
Redken серии за бласък на русата коса
Redken серии за стилизиране
Redken стилизиране за обем
Redken стилизиране на къдрави коси

а лично на Rich Vanilla от серията Glam - много съм му хвърлила око, както и на цялата серия Glam

мисля, че в сайта лесно ще се ориентираш какво търсиш, щом имаш и опит

също можеш да разгледаш и Kerastase

OLÉO-CURL - серията за подхранване на къдрава коса
или VOLUMACTIVE серията за обем, но тя е за фина коса, която губи обем, а при теб може да не е така
за всеки продукт има обяснение как действа, така, че ако направиш избор може и да питаш момичетата тук  Hug

Тук - според това каква ти е косата можеш да си избереш подходящ стилизант

и двата продукта са марки на Лореал

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 09:34 от a.l.e.n.a

# 541
П.П днес си направих цимента без анти усуре и без маска - само шампоан, ампула, мляко

доста по-зле си усещам косата, в сравнение с предния път, някак по-суха и разхвърчана по дължинте, а горе, нямам си идея какво съм правила е някак мазна

направо недоумявам, дали съм я пипнала с маслото от пшеичен зародиш за дължините или термо-мякото е дошло в повече, но направо е на клечки... #Crazy
 #Crazy и утре ще я мия пак

да питам, Вие като си правите циментова терапия - по колко ампули слагате, преди да продъклжите с анти усуре?
сигурно зависи от състоянието на косата, но принципно как сте действали?

Ти какви ампули си си слагала? Ако не се лъжа, бях прочела, че си слагаш Kerastase Concentré Vita- Ciment. Аз тези ампули не съм си слагала, но прочетох, че са най-силните и поради тази причина не бих ги повтаряла. Бих си сложила една и след това бих продължила с  Forcintense или направо бих преминала към Ciment Anti- Usure. За  Kerastase Concentré Vita- Ciment прочетох, че се оставя 1-2 минути да подейства и се измива и не бих си позволила да удължавам времето.

# 542
a.l.e.n.a, ампули Вита цимент се прилагат веднъж в месеца. Те са много силна терапия. Само при изключително увредена, съсипана коса може да се слагат малко по-често - на 2-3 седмици. Серията с цимент е специфична, както неведнъж сме писали, има си някакви правила при ползването й и няма смисъл да се прекалява, защото се стига до обратен ефект  Peace

# 543

[Ти какви ампули си си слагала? Ако не се лъжа, бях прочела, че си слагаш Kerastase Concentré Vita- Ciment. Аз тези ампули не съм си слагала, но прочетох, че са най-силните и поради тази причина не бих ги повтаряла. Бих си сложила една и след това бих продължила с  Forcintense или направо бих преминала към Ciment Anti- Usure. За  Kerastase Concentré Vita- Ciment прочетох, че се оставя 1-2 минути да подейства и се измива и не бих си позволила да удължавам времето.

Точно така се процедира  Peace Само времето на действие на Вита цимента може да варира, според състоянието на косата. Последният път ме държаха с нея 15 мин.  Simple Smile

# 544
Аз ходя на фризьор само за подстригване и всичко останало си правя сама в къщи. След злополучния ми опит с Joico, започнах да следвам много стриктно инструкциите и нищо не удължавам  Simple Smile
Ще се научим ние, само време ни трябва  Mr. Green

a.l.e.n.a, косата ти изглежда много добре и не разбирам желанието ти, да използваш толкова силни терапии, които са предназначени за много увредени коси.

# 545
  • в 1001-та нощ

Благодаря Момичета   bouquet  bouquet  bouquet ,

ще имам предвид насоките за ампулите, понеже обикновено ампулите се продават комплектовани в кутийка – изобщо не допусках, че - една и край.... Peace

Сега я измих с bain de force, после сложих анти усурето и накрая млякото....като много внимавах да не дойде повече, че утежняването, така и не разбрах т него ли е (съмнява ме) или от маслото от пшеничен зародиш (по вероятно).

Сега косата ми е по-суха - спрямо по-предния път - когато имах и маската с кокосов екстракт. Тази маска, явно, пи състоянието на косата ми прави чудеса....като краен ефект се постигат - мекота и "покорство", един вид заглаждане и благост.

Сега не ми  е мазна косата, но липсва и онази коприненост, която ме изуми, когато ползвах и маската.

Ще отворя една скоба за маската – след като доста бях чела за действието на кокосовото масло …. и разглеждах сериите на Ева – тази маска ме жегна накак, онова необяснимо чувство като химия на влюбване и направих какво ли не…за да я взема…
Сега виждам  имало е защо…. интуиция или божа работа не знам, но като гледам как В & С има посока за ИНОА – няма как да не се получи изумителен резултат  bouquet 

И сега един въпрос – като ползвате цимента – прилагате ли го – последователно само него известно време, за да се получи натрупването- примерно месец или докато свърши – според  състоянието на косата;или правите единични измивания ….1-2-3 последователни измивания месечно и така за поддръжка през месец два?

a.l.e.n.a, косата ти изглежда много добре и не разбирам желанието ти, да използваш толкова силни терапии, които са предназначени за много увредени коси.
явно няма граници за колко по-добри резултати искаш и на моменти в порив на ентусиазъм в комплект с незнание „се нагазва тревата”

# 546
ще имам предвид насоките за ампулите, понеже обикновено ампулите се продават комплектовани в кутийка – изобщо не допусках, че - една и край.... Peace
Продават се в кутийка, защото са предназначени за употреба във фризьорски салони, но има сайтове, от които могат да се купят и на бройка.

Resistance
Нагледно указание за използването на Concentre Vita-Ciment

# 547

Не точно край... След месец пак евентуално  Wink 
B & C е обяснила защо са много на брой в кутийката. Аз самата съм писала многократно и в тази, и в предишните теми, че тези ампули са салонна процедура, а също как и с каква честота се прилагат, ако някой се е сдобил с тях за домашно ползване. Не е някакво мое виждане, повтарям съвети на консултантите в салони, работещи с Керастаз. А и на база своя личен опит смятам, че в случая са съвсем прави Peace

И сега един въпрос – като ползвате цимента – прилагате ли го – последователно само него известно време, за да се получи натрупването- примерно месец или докато свърши – според  състоянието на косата;или правите единични измивания ….1-2-3 последователни измивания месечно и така за поддръжка през месец два?

Продуктите по принцип се ползват, докато свършат. Ако се забелязва някакъв негативен ефект от тях, значи просто не са подходящи за конкретната коса. С моята дължина на косата и честота на миенето й ги ползвам в продължение на около 4 месеца. След тази серия се пропоръчва да се продължи със силноподхранваща  Peace

# 548
  • в 1001-та нощ
Благодаря много   bouquet  bouquet за линковете и споделения опит Simple Smile ,

ще ги ползвам и ще наблюдавам как й се отразяват- това поне ми е интересно, но ме съмнява да искарамповече от 2 месеца - ащото и ще ми омръзне и ще ми е интересно да опитам нещо различно Wink))))

Напоследък с темите за ИНОА доста ми се възбуди любопитството и в тази посока,не ми е изгоряла косата, но акоима по-щадящ вариант - защо не.

В представянето на технологията обаче (и за ИНОА и за  NEW ESSENSITY) се акцентира над това, че покриват бели коси, обаче не се ориентирам имат ли ефект на изсветляване - т.е от тъмна да стане светла и руса; за ИНОА пише нещо за "до 3 тона" и за NEW ESSENSITY "Up to 4 levels of lift" - обаче немие много ясно какво се има предвид; дали без амоняк този номер е възможен?

# 549
  • Canada
a.l.e.n.a, благодаря за инфото Hug
ще погледна нещата, които си ми пратила:) Goldwell го открих в Winners, иначе почти на всяка плаца има магазини с професионални продукти:)

# 550
B & C   боядиса ли се с Иноа или още не са ти пристигнали нещата?

# 551
  • Бургас
Само за на който все още са му останали пари и място казвам, че са пуснали супер изгодни пакети на Керастас  шампоан и маска за 26 паунда с пътните http://www.feelunique.com/sale/?b=339  Heart Eyes

# 552
Страхотни са и много евтини, даже в лукфантастик са по 31 паунда.
Жалко, че нямам никакви пари в момента.  Crossing Arms

# 553
Това, че няма амоняк в Иноа не бива да ви подлъгва  Wink

Има просто друго изрусяващо, дето не мирише, но 9-тте % окислител пак щипят леко, просто този олео гел омекотява нещата. При мен 10-ката изрусява доста прилично. Между другото четох, че тази на Шварцкопф е всъщност първообразът на подобен род бои.

За ампулките вита-цимент според мен трябва да се гледа броя на измиванията, мисля че ги дават до 5 измивания издръжливост.

Аз в месец имам около 14-15 измивания на косата.

miki-mama, с удоволствие бих ти помогнала, но точно в стилизирането ме няма хич. Аз знам само да се изправя със сешоара  Grinning

# 554
Само за на който все още са му останали пари и място казвам, че са пуснали супер изгодни пакети на Керастас  шампоан и маска за 26 паунда с пътните http://www.feelunique.com/sale/?b=339  Heart Eyes

Милост нямате значи  Laughing

Картата ми клони към абсолютната нула, сега ще видя мъжа ми в какво настроение е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт