Професионални серии за коса - 11

• 128 587
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
ох, Момичета, темата не е най-подходящата, но тук се чувствам най-добре и да се похваля, че вчера ми кацнаха няколко масълца, които чаках с голямо нетърпение:

- чисто кокосово масло - поне на външен вид няма нищо общо с това на икаров - бяло, твърдо, не съм го отваряла, но вероятно и ще мирише на кокос - 100% чисто, извлечено без разтворители, без оцветители и аромати
- косово масло с масло то жожоба - 75:25 - маслото от жожоба е посочено, като най-близо до себума
- масло от пшеничен зародиш - студено-пресовано с витамин Е

кокосовите мисля да ползвам преди измиване (и после грижите, както си му е реда), а поседното за крайчетата вместо Silk Infusion на CHI - поне докато прилагам цимента на Kerastase - в това масло поне няма силикони Wink)) , макар, че вярвам и на скалпа ще му се отрази добре Simple Smile и може би ще пробвам

# 526
  • София
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet
кой гланц за коса? линк?

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=130&products_id=816

Grinning

# 527
  • Belgium
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet

Бях се залетяла да го пробвам, но фризьорката ми каза, че няма особен смисъл. Моята коса не е увредена и просто исках да засиля блясъка, но тя ми каза, че няма кой знае какъв ефект. А щом го казва фризьор и то в ущърб на собствената и печалба, го вярвам и се въздържах.

# 528
  • София
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet

Бях се залетяла да го пробвам, но фризьорката ми каза, че няма особен смисъл. Моята коса не е увредена и просто исках да засиля блясъка, но тя ми каза, че няма кой знае какъв ефект. А щом го казва фризьор и то в ущърб на собствената и печалба, го вярвам и се въздържах.

Мерси, ЛУ   bouquet

# 529
  • София
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet
кой гланц за коса? линк?

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=130&products_id=816

Grinning

Изобщо не си струва парите - брюнетка съм, със здрава коса и не видях никакъв ефект.

# 530
B&C здравей!!! Hug
Би ли споделила впечатления от новата боя ;ако си я ползвала вече !
И още един въпрос къде се продава в смисъл в козметичните магазини или само в салоните.
Благодаря предварително!!!  bouquet
Боята не съм я пробвала и ще мога да я пробвам чак след 1 октомври. Много се надявам да я намеря в магазинът, от който си купувам шампоаните и маските за коса, но ако я няма там, мисля да си я купя от Интернет.
За Фито май наистина е развалена маската. Тя се "къса" на парчета, много странна консистенция има  Cry Преди въобще не беше това, и в България няма никъде в синята опаковка. Аз съм ползвала шампоаните, и Фито 9, от хранителните добавки, които са на натурална основа също бях доволна. Фито 9 е страхотен продукт! Дано само маската е развалената, харесвам им козметиката.
Моята маска Phytokaritе беше в синьо-бяла опаковка и също имаше доста странна консистенция. Изглежда като тесто и аз си мислих, че е развалена  Mr. Green, а то не била. Много трудно се нанася и не съм впечатлена от резултатът. От  Phyto 9 съм доволна и него мисля отново да си го поръчам.

# 531
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от тази терапия Global Keratin - Hair Taming System with Juvexin? http://www.globalkeratin.com/
Вчера отворих дума на фризьорката за протеинови терапии и ми я препоръча. Видях косата на една от колежките й, която беше след такава терапия и изглеждаше много добре - лъскава и плътна - обаче, честно казано, нямам никакъв спомен каква й беше преди Whistling
До колкото разбрах се прави само в салон. Мажат ти косата с продукта, обработват я с някаква преса и после не трябва да се мие 3 дни. Ефекта траел 3-5 месеца и се поддържа с продукти, които в момента са им на промоция 50% до края на септември.
Аз обаче от сайта останах с впечатлението, че е по-скоро за изправяне на храстовидни коси, а на мен ми я препоръча за уплътняване и удебеляване на косъма...  newsm78

# 532
  • в 1001-та нощ
Интересно ми е колко струва с 50% промоция?

На сайта не е обяснена технологията, освен, че техният кератин - Juvexin не е хидролизиран, защото според тях имало изследвания, че грубият процес на хидрплиа намалява ппротеините в керотина до неактивни съставки?!?

И за мен ще е интресно за отзиви?
Може да опитам в други форуми?

# 533
Ами накрая забравих да питам за цената на поддържащите продукти, но цената на самата терапия ми се видя прилична - фризьорката каза, че за моята коса (сравнително къса) щяла да излезе около 40 евро цялата процедура. Определяло се на грамаж. Иначе във видео галерията на сайта има демонстративно клипче.

# 534
  • в 1001-та нощ
да и аз гледах в youtube - сигурно е същото, сега ставам, че малкият ме зове - до после   bouquet

# 535
Аз точно за тях питах Мис Нели  Grinning

Ако някой се престраши ще е добре да сподели. Аз съм абонирана за всякакви такива преобразяващи. Deep fuel е толкова силно, че направо не знам това какво чудо ще бъде!

*Jael*, четох по разни чужди сайтове, че цената на такава процедура е стотици долари, та това, което са ти казали си е направо добре.

# 536
Аз май почти съм се навила да пробвам, но ще е към края на месеца. После ще споделя ефекта какъв е (надявам се да има някакъв, де   Rolling Eyes)

*Jael*, четох по разни чужди сайтове, че цената на такава процедура е стотици долари, та това, което са ти казали си е направо добре.

Ами, в същия салон на лелята на мъжа ми са и казали 100 евро, но тя има доста по-буйна коса от моята и е с дължина до средата на врата някъде. Предполагам, че за една дълга коса спокойно може да достигне и 200-250  Crazy. Веднъж и аз да съм на далавера с моята перушина  Mr. Green

# 537
 Shocked Цената наистина си я бива...при нас 300-600$.
Ми  и аз знам, че  е  по-скоро за укротяване на 'пухести' коси, за хора които редовно се изправят, такива работи, за това и не съм го пробвала. Не изправя напълно. Люлякова, не мисля че е за теб, но ако се престрашиш и кажеш,че не разваля къдриците, и аз ще с е прежаля  Mr. Green  На афро-американките им харесва, защото им укротява косите, но те с този твърд косъм са съвсем друга бира...
 Апропо, не е задължително да се ползват техните продукти за поддръжка, важното е просто шампоана и балсама/маската  да са без сулфати (не само СЛЕС). Иначе се отмива много бързо. Колко ще издържи зависи от честотата на миене, при всяко миене се отмива по-малко,но като цяло 3 до 6 месеца. Za хидролизираната част не знам, но използват формалдехид в някой формули, на същия принцип като къдренето с къдрин...опасно е, за кърмещи и бременни абсолютно забранено,така че трябва да се пита винаги кой вариант на формулата е.

В нета мнения бол, който му се чете, търсете BKT, Brazilian blow out, Brazilian treatment
за формалдехида и вредата     дискусийка       още малко за 'обратната страна на медала'  

# 538
  • в 1001-та нощ
да, точно така, в обясненията четох, че е технология за изправяне на коса и за хора, които системно се поддържат така

П.П днес си направих цимента без анти усуре и без маска - само шампоан, ампула, мляко

доста по-зле си усещам косата, в сравнение с предния път, някак по-суха и разхвърчана по дължинте, а горе, нямам си идея какво съм правила е някак мазна

направо недоумявам, дали съм я пипнала с маслото от пшеичен зародиш за дължините или термо-мякото е дошло в повече, но направо е на клечки... #Crazy
 #Crazy и утре ще я мия пак

да питам, Вие като си правите циментова терапия - по колко ампули слагате, преди да продъклжите с анти усуре?
сигурно зависи от състоянието на косата, но принципно как сте действали?

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 00:34 от a.l.e.n.a

# 539
  • Canada
Здравейте, момичета:)
От скоро живея в Канада и още не мога да се ориентирам на местния пазар. Ползвам предимно професионални продукти за коса понеже съм изрусена. Взех си шампоан на Rusk /от серията коралова терапия/ и съм доволна, но ми предстои избор на маска и нямам никаква идея. Единствено познати от предлаганите тук са ми професионалната серия на Loreal i Goldwell. В момента ползвам Лореал и не искам да повтарям. Някой може ли да сподели опит към какво да се насоча? Интересувам се и от стилизиращи продукти, основно за начупване на косата и обем. Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт