Професионални серии за коса - 11

• 128 586
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Еххх момичета как се размечтахте.... Sunglasses!!!
Искам да попитам за тази серия http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=211, това нещо като Цимента на керастаз ли има претенции да е Rolling Eyes? Знам че е нов продукт, но някои с отзиви да се включи..?

# 511
  • в 1001-та нощ
Реша само с маска, след измиването с шампоан.
ами - "горе ръцете" -  прдавам се- явно - както Люлякова усети -е въпрос на физиология; ползвла ли си Intense repair на Лореал, която тя ти предложи и кой шампоан "нагруби" косата ти така лошо?

offtopic 4470 Flowers Sunflower  Flowers Bouquet reverance за мястото

И аз си мечтая за такава стая гардеробна + козметичните посуди, направо ще си я кръстя "Разкрасителна".  Simple Smile

ами ...в моминския период всичко наоколо беше решено така ...сега ще се задоволя и с малко местенце в една стая, т.е цялата стая, като малко местенце от цеялото жилище Wink)))
мъжът ми си има гараж, мазе и т.ни там си прави неговите щуротии, а аз си имам по "малко нищо" навсякъде, което не ми стга по предназначение - не просто "да си натъпча боклуците нашироко", а за да си почива духа ми затворен в бутилка - навън

но ...  bouquet  bouquet  bouquet  извинение за офтопика, поне изпуснах малко пара и слизам на Земята с крилца  hahaha

# 512
  • в 1001-та нощ
Еххх момичета как се размечтахте.... Sunglasses!!!
Искам да попитам за тази серия http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=211, това нещо като Цимента на керастаз ли има претенции да е Rolling Eyes? Знам че е нов продукт, но някои с отзиви да се включи..?

абе ново е, в последно време, като влизах на страницата на Лореал за САЩ постоянно излизаше като изскачащ прозорец - при зареждане на меню"Продукти", ама хич не се и вглеждах много, защото всетърсех конкретни нещаине разглеждах просто така

днес falling-leaves като спомена се сетих и погледнах  Hug

отзиви  newsm78 тук май никой не е споделял, че го е ползвал  Hug

а къде с изгуби     В & С ?
боядисване "ала-бала"?

# 513
"Нагруби" ми я Лисап - зелена серия, за която писах и по-горе. За моята коса - адски силен шампоан Simple Smile

Intense repair не съм пробвала, но ме убедихте  Sunglasses

# 514
  • Бургас
falling-leaves, я кажи как става миенето само с балсам. Чувала съм, че къдравелките го практикуват масово. Скалпа почиства ли се добре? А да не би пяната да ти изсушава? Аз съм попадала на много спиртни и агресивни стилизанти. Тънкия косъм е много крехък, реагира лесно. Аз съм със свръх дебел косъм, фризьорката казва, че го чува как го реже  Laughing и въпреки че я третирам брутално на всеки 2 месеца цели нови кичури, не цъфти, но пък изглежда като метла.
.... и от будоара вход за собствена баня.

# 515
Виви, аз в ето този пост съм обобщила за миенето със балсам. Моя съвет е пробвай, различните коси реагират различно....Само във връзка със предния си пост за неразтворимите силикони, пак да повторя че е важно все пак отвреме на време д се използва и шампоан със СЛЕС за да отмива всичко.

falling-leaves накратко, хубаво изчистване на цъфтежа, сериозна хидратация - маска на всяко миене + задължитлено продукт без отмиване  на мокра коса. За това дето си мислиш че ако я боядисаш ще се добави слой, амиии не точно. Пробвай с някой от протеиновите продукти обаче.. те дават допълнителен слой,ще заздравят косъма (но успоредно хидратацията трябва да си върви)

# 516
Всичко това го правя и сега Simple Smile Иначе нямаше да пълня темата с глупости. Протеинова маска съм използвала и използвам с единствената разлика, че не е съвсем професионална Simple Smile
Хайде, че много стана за тая моя коса, почвам повече да ви чета  Simple Smile

# 517
  • Пловдив
Имам нужда от малко помощ, искам да си взема продукт който да предпазва косата при използване на сушоар. Спряла съм се на тези два http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=95&products_id=386 или пък това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829. Косата ми е малко под раменете, руса, доста суха, и на места по краищата се къса. Ползвах доскоро форс вектор, щампоан и маска, добре се отрази като цяло на косата, но сега е усещам още по-твърда и суха. Сега мисля да взема абсолют рипеара и нещо термично предпазващо. Айде помагайте.
Предпочитам да е от Лореал проф., Керастаз са ми скъпи.

# 518
Второто, първото даже не предпазва.
От сайта ли ще ги поръчваш?

# 519
  • Пловдив
Живея в Пловдив и офисът на зл.рибка ми е близо, взимам си ги направо от там. По-ефтино не съм ги намирала.

# 520
Термо рипера на абсолют е определено по-добър избор  Peace

# 521
  • София
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet

# 522
  • в 1001-та нощ
Имам нужда от малко помощ, искам да си взема продукт който да предпазва косата при използване на сушоар. Спряла съм се на тези два http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=95&products_id=386 или пък това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829. Косата ми е малко под раменете, руса, доста суха, и на места по краищата се къса. Ползвах доскоро форс вектор, щампоан и маска, добре се отрази като цяло на косата, но сега е усещам още по-твърда и суха. Сега мисля да взема абсолют рипеара и нещо термично предпазващо. Айде помагайте.
Предпочитам да е от Лореал проф., Керастаз са ми скъпи.

изглежда се е получило пренатрупване с протеини от форс вектора, без обаче достатъчно и релевантно хидратиране на косъма

предполагам е подходящо да направиш няколко курса на добро хидратиране и подхранване - хидратираща/подхранваща маска и после продукт, който да ти заключва влагата в косъма - термо млякото

аз бих ползвала маската абсолют рипеър и термо-млякото, но ако имаш финансов лимит и не искаш да взимаш 2 продукта - опитай само с млякото на първа ръка - както ти предлага и миличката, а може би ако имаш друга подходяща маска - да ползваш нея - 15 минутки със затопляне

и да не забравиш после да докладваш - какво е станало   Peace

# 523
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой да има отзив за гланца за коса на ЛОреал? Според вас има ли смисъл от тази процедура, някой правил ли я е повече от веднъж?   bouquet
кой гланц за коса? линк?

# 524
  • Варна
a.l.e.n.a  благодаря за съвета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт