Професионални серии за коса - 11

• 128 542
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
ммм добре  bowuu bowuu bowuu  bouquet Peace

сега откакто забелязах за  fiberceutic
.......че е същото като технологията с водната молекула Intra Cylane  на Volumorphose Kerastase,те нали са в една група - нищо чудно да ползват една технология при еднотипни продукти
мира няма да го опитам, от край време Volumorphose ми беше интресно....
мисля да взема ампули и маската, само се чудя колко ампули ?  newsm78

# 571
мисля да взема ампули и маската, само се чудя колко ампули ?  newsm78
Ако бях на твое място щях да си взема Concentre Vita Topseal и като приключа с Kerastase, тогава щях да мисля за  Fiberceutic. Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Момичета,извинявам се предварително не съм изчела цялата тема. Интересува ме нещо за косопад,маски,серии (шампоани,балсами). В момента съм за малко в Германия,тук също мога да погледна за нещо,но наистина незнам към какво да се насоча. Благодаря ви предварително.  Hug

# 573
В момента най-много искам да се сдобия с ампулка Injection de force. Нанася се непосредствено преди химическо третиране - боядисване, изрусяване, къдрене и предпазва косъма от увреждане. В салоните съм я виждала, но и нея, както и Вита цимента, отказват да я продават за домашна употреба. За Вита цимента, да кажем, се примирих - ходя на процедури в салон. Обаче за Injection de force как да процедирам, при положение, че се боядисвам вкъщи, а тя се нанася непосредствено преди това?  #Cussing out

# 574
  • в 1001-та нощ
ами концентратът се продава в нета на бройка - аз нали така се сдобих- виждам, че и това го има ...  newsm78  bouquet
че идруги глагинки за след боядисване и т.н. серумчета

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 22:32 от a.l.e.n.a

# 575
ами концентратът се продава в нета на бойка - аз нали така се сдобих- виждам, че и това го има ...ама цената  Rolling Eyes #Crazy

Имаш придвид, че излиза неизгодно с доставката ли?
За цяла опаковка от 30 ампули цената е наистина инфарктна Laughing, но за бройка....
Аз концентрата съм купувала за 18 лв. преди доста време. А процедурата в салон с него в момента е 22 лв. (без сешоара де..)

# 576
ами концентратът се продава в нета на бройка - аз нали така се сдобих- виждам, че и това го има ...  newsm78  bouquet
че идруги глагинки за след боядисване и т.н. серумчета
Намерих 30 бройки за 162 евро.  Simple Smile
Ще ги пробвам и ако не ми подействат ще си купя къна и ще започна да се къносвам  Mr. Green

# 577
  • в 1001-та нощ
ами концентратът се продава в нета на бойка - аз нали така се сдобих- виждам, че и това го има ...ама цената  Rolling Eyes #Crazy

Имаш придвид, че излиза неизгодно с доставката ли?
За цяла опаковка от 30 ампули цената е наистина инфарктна Laughing, но за бройка....
Аз концентрата съм купувала за 18 лв. преди доста време. А процедурата в салон с него в момента е 22 лв. (без сешоара де..)

имах предвид това, което търсиш - на различните сайтове - на бройка - са доста различни цени, обикновено най- изгодно е от американските сайтове (и асортиментът им е по-голям), но пък не всички доставят до Европа или се плаща повече ....

# 578
Аз моите ей тук си ги намерих (хора със слаби сърца да не отварят) Joy

http://bg.strawberrynet.com/haircare/kerastase/kerastase-resista … ion/91471/#DETAIL

# 579
В и-бей ги има по 15лв. бройката, можеш да помолиш някое момичета от тяхната тема.  Peace

# 580
  • в 1001-та нощ
http://www.sleekhair.com/24129.html  само 14 долара

П.П в еbay са обявени, но при поръчка "ти обяснява, че няма"

иначе от горния сайт - изпращат до опр. страни в Европа, но не и България, но мисля, че с едно писъмце ще стане Peace

# 581
имах предвид това, което търсиш - на различните сайтове - на бройка - са доста различни цени, обикновено най- изгодно е от американските сайтове (и асортиментът им е по-голям), но пък не всички доставят до Европа или се плаща повече ....

Така е явно... Confused Жалко, че ампулките ги няма в сайтовете, които момичетата често споменават тук - lookfantastic.com  и feelunique.com. Бих поръчала от такова проверено място. Стига само да ги имаше и да се продаваха на единични бройки.
Има си полза от такива ампули за преди боядисване. Ползвах доста време на L'Oreal professionnel, но изчезнаха преди известно време от Златна рибка, иначе си ги поръчвах от там...  Sad

# 582
Аз моите ей тук си ги намерих (хора със слаби сърца да не отварят) Joy

http://bg.strawberrynet.com/haircare/kerastase/kerastase-resista … ion/91471/#DETAIL
Какво е това  Shocked
В страницата на http://www.jebe.de/ пише, че струват 162 евро  newsm78

Ако са ви много скъпи, то може да си купите 30 бройки и да си ги разделите. Това също е вариант.

# 583
http://www.sleekhair.com/24129.html  само 14 долара

П.П в еbay са обявени, но при поръчка "ти обяснява, че няма"

иначе от горния сайт - изпращат до опр. страни в Европа, но не и България, но мисля, че с едно писъмце ще стане Peace

Благодаря, ще го имам предвид, ако реша да се пробвам с поръчка.
Малко не обичам чакане и обяснения, убиват ми удоволствието от пазаруването  Mr. Green Но май за момента нямам алтернатива.
Точно затова ме е яд на салоните... Да им сложат надценка, ако искат, всеки ще си прецени дали да купува... но все пак нека да ги продават... а те - не, та не.. Tired 

# 584
  • в 1001-та нощ
а лореалското, което си ползвала ка се казва?

Общи условия

Активация на акаунт