Лакове за нокти - тема 8

• 52 216
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Лу, аз също мога да проверя днес на едно място, но след работа.
Момичета казвайте сега къде да го търся тоя черен на Есенс, че го сънувам вече  ooooh!

# 31
  • Belgium
Ей, супер сте  Hug

Мариша, ами ти хубаво ще го купиш, но после трябва да се занимаваме с пощи и преводи на парички  Laughing

minana мога ли да те помоля да провериш и после да ми пишеш къде е, да се замъкна  Hug

Черния Есенс вече няма ли го в ДМ? Thinking

# 32
Да ви следя и аз Blush

# 33
  • Варна
ОК, аз само ще проверя дали го има, ако не можеш да го намериш тогава ще купувам.  Hug
Черния Есенс го няма в ДМ, поне във Варна. Има го в Елитис /ех, тоя Елитис/

# 34
  • Belgium
ОК, аз само ще проверя дали го има, ако не можеш да го намериш тогава ще купувам.  Hug
Черния Есенс го няма в ДМ, поне във Варна. Има го в Елитис /ех, тоя Елитис/

Мерсии   bouquet

И къде е тоя прословут Елитис, като съм във Варна да го преслушам и аз?  Mr. Green

# 35
Nad_tab, ако трябва да съм честна, направо ми се струва, че си снимала Everybody's Talking About, вместо Vip Appeal. Та се чудя кой да взема, но май на място ще го бистря. Много ми харесва и Underwater, но не знам дали ще се възприема със (светло) сини нокти. Ще видим, ще се похваля като се прибера Simple Smile
ПС: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Crazy

Няма голяма разлика в двата, имам и Everybody's Talking About, ще ги лакирам един до друг да видиш колко си приличат  Laughing

НАистина двата цвята много си приличат. Но ако трябва да съм честна Vip appeal няма нищо общо с корал. Поне в моите очи си е чисто цикламено. На снимката цвета не излиза така както е в действителност.

# 36
Лу, ще пиша веднага  Peace

# 37
  • Варна
Лу, Елитис има срещу Планет клуб /долу до гарата/, има и на ул. Дрин /до пазара/ и в кв. Младост  Hug

# 38
  • Belgium
mari6a , minana , мерси момичета  Hug

Една хубава снимка на Essence Underwater, тези лакове в САЩ струват само 0.99 цента!

# 39
mari6a , minana , мерси момичета  Hug

Една хубава снимка на Essence Underwater, тези лакове в САЩ струват само 0.99 цента!

А в България по колко се продават?

# 40
Някой може ли да ми каже каква е цената на лак Essie в БГ ? Благодаря предварително Hug

# 41
kali-76, ти в ДМ на Стамболийски проверяваш за здрача нали? Моля те де сигнализираш ако видиш черния лак Praynig
Или някой друг ако го забележи в района на центъра да казва, че да отивам  Crazy

# 42
  • Belgium

А в България по колко се продават?

Ами около 2.90.

# 43
  • София

НАистина двата цвята много си приличат. Но ако трябва да съм честна Vip appeal няма нищо общо с корал. Поне в моите очи си е чисто цикламено. На снимката цвета не излиза така както е в действителност.

За мен изобщо не е цикламено(няма лилаво), Vip appeal ми стана любимото розово, снимката почти на 100% пресъздава цвета  Hug

В ДМ са 3лв. тези лакове

# 44
  • Плевен
Момичета, извинявам се за offtopica...Може ли някоя от Вас с регистрация в Ebay, да ми помогне да си поръчам моя така мечтан лак  на MAC "Scorcher". Ще съм безкрайно благодарна Simple Smile, защото не мога да се справя с регистрацията, въпреки че изчетох темата.

Общи условия

Активация на акаунт