Лакове за нокти - тема 8

• 52 270
  • 731
  •   1
Отговори
# 135

А това жълто не е ли досущ като ФИона на Опи? Много ми харесва, но тази колекция на Essence май не съм я виждала у нас.
Различни са двете жълти. Фиона е по-мекакато нюанс на жълтото и има лек зелен оттенък нали все пак е жена на Шрек. Simple Smile.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:53 от bubanka

# 136
  • Пловдив
Не съм чела последните дни темата, така че моля за извинение ако повтарям някой. Вчера бях в ДМ в Пловдив, до Баумакс има цялата серия на Здрач, лакове, глитери, всичко. Помня че някой питаше за тях. Иначе в Мол Галерия преди няколко дни видях че подреждат нов ДМ, там пък по стилажчетата бяха сложели всичко от дивата серия.

# 137
Малко ще сменя темата за жълтото  Confused Мисля, че Лу беше постнала едни невероятни дини, които не успявам да намеря... И ето моя опит с One Perfect Coral на Revlon.  Joy

Снощи минах през ДМ Сердика и имаше черните лакчета на Eclipse, но бяха само 2. А днес отивам за 917 на CA

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 12:01 от Clear

# 138
  • Варна
Абе снощи видях един сребърен лак от серията "Здрач". Нов ли е или както съм завеяна не съм го видяла преди  Thinking

# 139
  • Стара Загора
много моля за номера на този лак  Praynig

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:54 от bubanka

# 140
  • Belgium
Clear много сладко са се получили дините  Wink

Абе снощи видях един сребърен лак от серията "Здрач". Нов ли е или както съм завеяна не съм го видяла преди  Thinking

За този ли става дума?

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:55 от bubanka

# 141
  • Пловдив
Не съм чела последните дни темата, така че моля за извинение ако повтарям някой. Вчера бях в ДМ в Пловдив, до Баумакс има цялата серия на Здрач, лакове, глитери, всичко. Помня че някой питаше за тях. Иначе в Мол Галерия преди няколко дни видях че подреждат нов ДМ, там пък по стилажчетата бяха сложели всичко от дивата серия.

Linka, много благодаря за информацията! Аз ги търся под дърво и камък. Последно бях там във вторник и нямаше нищо, но днес след работа отивам на покупки! 

# 142
Ивче, лака, който си показала може би е 377 на Флормар, ако е кораловия...

# 143
  • Варна
Clear много сладко са се получили дините  Wink

Абе снощи видях един сребърен лак от серията "Здрач". Нов ли е или както съм завеяна не съм го видяла преди  Thinking

За този ли става дума?

http://www.nailjunkie.com/wp-content/uploads/Essence-hide_bella_hide2.jpg
Да, Лу! Явно наистина не съм го видяла  Joy

# 144
  • Пловдив
На Капитан Райчо в Пловдив също редят един ДМ. Гледаме го вече от половин месец и сме в очакване, на две крачки от офиса ми е.

# 145
  • Стара Загора
Аз ще помоля някоя добра душа ако и се занимава да ми купи на Катрин Арли 914 и 915 (ако ги има останали някъде)  Embarassed и на Мода велурените 303 и 304 номер. Пращам парички веднага.  Peace

# 146
А пък в моя загубен областен град няма ДМ, не мисля, че скоро и ще има, на което много се ядосвам.

И да не съм съвсем офтопик, направих вчера първата си поръчка в ибей - заздравителя на Мавала /някой да знае как да си забрая паролата за пейпал  Outta Joint

# 147
Ивче, аз към навита да пробвам, обаче няма да стане днес, а евентуално утре-вдругиден. Ако някой може да пробва по-рано се обърни към него. Иначе и аз реших да си взема туй-онуй от матираната и велурената серия на Мода Mr. Green А тоя сребърния на Здрач онзи ден се чудих дали да го взимам и защо и не го взех да ме пита човек ooooh! Сега го гледам и го искам май ooooh! И да се оплача-свалям балерината, ставам днес и какво да видя, то не са балончета, чаршафосване, та даже и на десния палец имам огромен кратер в лака Joy Хайде сега 917 на КА и без повече приказки

# 148
  • Стара Загора
Ивче, аз към навита да пробвам, обаче няма да стане днес, а евентуално утре-вдругиден. Ако някой може да пробва по-рано се обърни към него. Иначе и аз реших да си взема туй-онуй от матираната и велурената серия на Мода Mr. Green А тоя сребърния на Здрач онзи ден се чудих дали да го взимам и защо и не го взех да ме пита човек ooooh! Сега го гледам и го искам май ooooh! И да се оплача-свалям балерината, ставам днес и какво да видя, то не са балончета, чаршафосване, та даже и на десния палец имам огромен кратер в лака Joy Хайде сега 917 на КА и без повече приказки

Преди да излезнеш на покупки ми драсни едно ЛС, но тези на КА ако ги има ми ги вземи, защото  трудно се намират.  Laughing

# 149
  • Плевен
Здравейте момичета с прекрасни лакчета Simple Smile Препоръчайте ми база от която сте доволни. В момента съм 2-ри ден лакирана с Chanel Nouvelle Vague и няма да ви казвам в какво състояние е лака и колко е налющен, като снощи си прелакирах 3 пръста Sad. Базата е на EZFlow- заздравяваща, имам и Orly Bonder и заздравителя на OPI Envy, който ползвам не по предназначение, защото ефект не видях. Аз ли не правя нещо като хората? Като се лакирам сама, рядко изкарвам без поражения 3 дни, като ходя на маникюр изкарвам с лака  5 дена без никакъв проблем.   

Общи условия

Активация на акаунт