Лакове за нокти - тема 8

• 52 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
аз съм 4-ти ден със Севънтийн и съвсем леко се е позабелил, много добра трайност  Peace

# 331
  • Belgium
Трайността е доста индивидуално нещо, при мен Seventeen също са трайни  Laughing

# 332
  • София
И аз гласувам с още едно "за" по отношение трайността на севънтийн. имала съм случаи и по 6 дни да ми издържат без да се обелят... но в общия случаи си сменям лака на около 3-4 дни и са все още перфектни.

Много интересно - ходих на една маникюристка за сватбата - в деня преди сватбата. направи ми френски с Опи, който се излющи на сутринта след сватбата и то на 2 пръста... не повторих при тази маникюристка.
ходя и при друга, която е в значително по - смотан салон. има примерно 5 лака на Опи и аз почти винаги искам да ме лакира с тях - лака ми издържа докато не го махна без даже да се напука. Според вас на какво се дължи това? аз си гообяснявам с лоша основа и топ лак...

# 333
И аз гласувам с още едно "за" по отношение трайността на севънтийн. имала съм случаи и по 6 дни да ми издържат без да се обелят... но в общия случаи си сменям лака на около 3-4 дни и са все още перфектни.

Много интересно - ходих на една маникюристка за сватбата - в деня преди сватбата. направи ми френски с Опи, който се излющи на сутринта след сватбата и то на 2 пръста... не повторих при тази маникюристка.
ходя и при друга, която е в значително по - смотан салон. има примерно 5 лака на Опи и аз почти винаги искам да ме лакира с тях - лака ми издържа докато не го махна без даже да се напука. Според вас на какво се дължи това? аз си гообяснявам с лоша основа и топ лак...

Същият случей - с Opi френски - на следващия ден излющен.
Другата ми маникюристка също работи с Opi и ми е издържал до 1,5-2 седмици лака Simple Smile

# 334
  • Belgium
Clear пробва ли Ив Роше?  Wink

I.Ivanova според мен се дължи на лоша маникюристка. Моята също работи с ОПИ (обаче зарежда предимно базови цветове) и като ми направи френски маникюр не ми мърда 1 седмица. Сама никога не мога да постигна такъв ефект.

А във фитнеса, в който ходя, отвориха салонче за маникюр и там лакират само с Катрин Арлей, за пръв път виждам  Laughing

Също така е ужасно евтино, чудя се дали заради лаковете или защото салонът е малък  Thinking

# 335
Лу, не снимах шишенцето с белия лак, но се сетих откъде е. На Р2, тези ДМ-ските. Хич не ги харесвам, нито цветовете, нито трайността, нито нищо. Няколко техни лака изхвърлих, за нищо не стават. Този обаче издържа, но го отдавам по-скоро на основата и топа. Трети ден съм с него  Peace
За лаковете на Севънтийн, доволна съм от трайността, но последния който си взех ми е много непокривен. Трябваха ми 3 пласта  ooooh!
Непробваните ми лакове са вече 8  Embarassed

# 336
Като стана въпрос за трайност, да споделя, че съм изненадана от минилаковете на Есенс. Вече 4 ден съм с такъв, без база и е абсолютно непокътнат дори по края, а съм правила куп неща, не съм го щадила. Обикновено бързосъхнещите и по-бързо падат, ама този държи фронта  Laughing

# 337
Есънс при мен си издържат много. Всъщност аз досега не съм правила експеримента колко най-дълго ще ми издържи лак, на 3-4 ден махам, писват ми. Но сигурно като тръгна отново на лекции и/или започна работа експеримента ще се случи от само себе си  Laughing А какви са тия лакове P2? За пръв път ги чувам...

Сега съм в чуденка какво да мацна- за педикюра вече съм наясно, че ще е малиново със ситни брокатчета, но на ръцете дали да бъде гланц малинка или бяло, или розовия едър брокат на Ует`н`Уайлд (май няма да е той със сигурност, ще стана като коледна елха Laughing)

Онзи ден загледах Ревлон, но новите им гланцове май ме привличат повече, чудя се как ли стоят  newsm78

А този 216 на Севънтийн дали е моето захаросано бонбонено розово, което си търся?

# 338
  • София
Идвам да се оплача,че май ще се сбогувам с педикюра за този сезон Sad
След като снощи открих,че нокътът на втория пръст ми е сцепен целия по дължина,без дори да съм го засрещала Close
На всичкото отгоре от едни адски неудобни обувки ми се получи синина на нокътя на палеца!? Досега подобно нещо не ми се беше случвало.Мазоли,пришки и какво ли не ама синина Crossing Arms и не ще да избледнява.Сега ще карам без лак и с изрязани нокти пък да видим до къде ще стигна  Tired

Айде стига съм ви спамила #Crazy

# 339
  • Belgium
P2 ми излиза това  Thinking

# 340
Р2 съм си купувала преди доста време в ДМ в Германия, както казах не съм доволна. Сега може и да имат по-нови серии и цветове, ако някой си е купувал да сподели. Моят лак е в едно по-различно шишенце, тези явно са нови  newsm78

# 341
Здравейте и от мен. )
Нали мрънках, че в нашият ДМ (Плевен) няма серията Здрач. )
Е, днес с огромен кеф открих че я има, ама са я забили ниско долу и добре че погледнах щерката какво прави и пипа долу в ниското, та ги видях.- ) Има абсолютно всички лакове, глосове, сенки, моливи. ) Та....понапазарувах. ) Но си взех само черният и червеният лак (другите нещо не ми харесаха), май ще се върна и за сребристият.
От глосовете и червеният и розовият ми стоят поттресаващо, с червеният все едно съм яла живи хора...) Взех само прозрачният. )

# 342
  • София
Имам някакъв спомен, че в темата някой казваше, че си е купил база и топ на ОПИ от експресния щанд в Мола на Стамболийски на цена 22 лв. Бъркам ли  newsm78

# 343
Имам някакъв спомен, че в темата някой казваше, че си е купил база и топ на ОПИ от експресния щанд в Мола на Стамболийски на цена 22 лв. Бъркам ли  newsm78

Има ги в комплект  Peace / в сити център на хемус /,но цена не видях. Blush Rolling Eyes

# 344
Днес се лакирах най-после с One Perfect coral - цветът наистина е невероятен, а за трайността ще видим, дано издържа поне 3-4 дни.
Лаковете на Севънтийн са добре като трайност, но забелязвам че тези от новата колекция са по-малко покривни и понякога и два слоя не са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт