Лакове за нокти - тема 8

• 51 392
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ние пък не се залюбихме с този цвят и ще замине към размените Crossing Arms

Недей така, много е популярен този цвят за есента, виж колко блогърки го показват.

China Glaze Halloween 2010: Mummy May I

Wet N Wild Night Prowl

Dr. Frankenpolish Flux Capacitor

# 421
  • Бургас
Пампи Hug, ама аз понякога бягам от масовото - несъзнателно Mr. Green Ментовото по което повечето припадате, хич не ми се "връзва", "Ягодовите полета" не ми допадат (както и всичко в червено/малиново/кораловата гама)... При мен или е първа любов май, или го отписвам hahaha

# 422
Снимах, снимах и най-близкият цвят до истинския е този
http://media.snimka.bg/6808/019870862.jpg
В действителност е по-наситен и лъскав  Crazy

Този много прилича на Дракона на Шанел, поне на тази снимка, който никакъв го няма на морето, на втория ден е матов, Опи ми издържат повече.

# 423
Оппа, Али мерси много за тази информация, че бая се бях замислила покрай снимката на твоето прекрасно червено  Heart Eyes

# 424
Аз честно казано също не съм по ментата, нещо не я възприех Rolling Eyes Ягодовите полета също не ме впечатляват особено, но пък черното на Есенс, много ми хареса, дано да го възприема и на ноктите си  Flutter

# 425
  • Belgium
Да докладвам за щанда за експресен маникюр в мола. Много са любезни, имат страхотни лакове на Опи, Орли и CND много цветове. казаха ми, че могат да доставят всеки поръчан лак. Участвах в някаква томбола с награди, която ще се тегли утре. Има промоцията за основа и топ на Опи и струва 30 лв. Има и други промоции на Опи с лакове от дизайнерската серия плюс топ лак, но не бързосъхнещия.
Лаковете от серията на Шрек ги има всичките в голям размер и се продават поотделно. Това ми направи силно впечатление, защото иначе се продават само в комплект всичките 6. Казаха ми, че има страхотно търсене за тях и че зеления лак от серията е най-продавания им. Heart Eyes

Дени, а колко струва експерсния маникюр и какво му е експресното? За колко време го правят? Промоцията на ОПИ преди няколко седмици беше основа и топ за 22 лева, пак са дигнали цените  Crossing Arms

Другата седмица отивам да ме лакират със CND Tutu, да видим как ще е  Laughing

# 426
  • София

Ауууу, благодаря за сайта, страхотен е, за първи път го виждам, както обичам да си бъркам лакове, е само за мен   bouquet

# 427
Ходих на експресния маникюр в СCS. Единствиното експресно е, че сядаш веднага без да записваш час - ей така между другото докато пазаруваш. Но не ми беше комфортно хората да минават зад гърба ми и да надничат какво се случва на ноктите ми...  Confused Сигурно аз нещо съм се сбъркала!  Laughing Но пък иначе момичетата бяха много любезни, избрах си едно малиново Opi и се надявам да ми изкара до края на морето, ако не го махна защото се сдобих с печати и мн ми се иска да експериментирам.

Това си беше доста  offtopic Не се сърдете  Hug

# 428
# 429
  • гр.Добрич
Здравейте момичета. Незнам дали въпросът ми е за тази тема или отделна, но бихте ли ми препоръчали някакъв заздравител за нокти. Винаги съм имала твърди нокти и приличен дълъг маникюр, но от месец-два страшно ми се цепят и чупят ноктите.

# 430

Ауууу, благодаря за сайта, страхотен е, за първи път го виждам, както обичам да си бъркам лакове, е само за мен   bouquet

За брокатите е ясно, но тези пигменти някой срещал ли ги е по магазините и къде?

# 431
Очевидната зимна тенденция то това, което видях е златисто, зелено с брокат и задължителното червено във всякакви разновидности. Луднах по няколко цвята на ОПИ, да видим...

Аз съм втори ден без топ и нямам нито обелване, нито чаршафи Laughing

# 432
  • София
Здравейте момичета. Незнам дали въпросът ми е за тази тема или отделна, но бихте ли ми препоръчали някакъв заздравител за нокти. Винаги съм имала твърди нокти и приличен дълъг маникюр, но от месец-два страшно ми се цепят и чупят ноктите.

Аз ползвам заздравители на Мавала и на Опи. Много съм доволна. Ефектът е очевАден. Не са евтини обаче. По-достъпни има на Артдеко, на Флормар... за тях обаче не мога да дам отзиви. Перфект съм пробвала, но не съм доволна.

Топ лак ползвам само ако съм си правила декорация (което рядко се случва). През останалото време ползвам само база и лак. Поне по 3-4 дни ми изкарват всички лакове

# 433
  • Belgium
Ходих на експресния маникюр в СCS. Единствиното експресно е, че сядаш веднага без да записваш час - ей така между другото докато пазаруваш. Но не ми беше комфортно хората да минават зад гърба ми и да надничат какво се случва на ноктите ми...  Confused Сигурно аз нещо съм се сбъркала!  Laughing Но пък иначе момичетата бяха много любезни, избрах си едно малиново Opi и се надявам да ми изкара до края на морето, ако не го махна защото се сдобих с печати и мн ми се иска да експериментирам.

Clear, изобщо не е оффтопик, точно по темата си е. И аз не обичам да се гъзя насред мола и да ми мажат ноктите пред всички, мислех си, че този експресен маникюр е в нещо като кабинка, отделена от минаващитв хора. Май ще пропусна  Thinking Освен ако не ме грабне някой лак, който да си купя  Whistling

# 434
  • София

Clear, изобщо не е оффтопик, точно по темата си е. И аз не обичам да се гъзя насред мола и да ми мажат ноктите пред всички, мислех си, че този експресен маникюр е в нещо като кабинка, отделена от минаващитв хора.

и аз така си мислех, но не би - без гъзене не минава  hahaha  hahaha  hahaha

Освен ако не ме грабне някой лак, който да си купя  Whistling

е това пък кога се е случвало  hahaha  hahaha Лу  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт