Лакове за нокти - тема 8

• 51 390
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
В момента съм така (това е любимото ми розово Heart Eyes)
http://prikachi.com/images/873/2378873R.jpg

# 466
  • София
Момичета, благодаря за съветите за заздравителя. Ще поогледам какво има в нашия град, ако не във Варна. Страхотни лакове показвате. Аз също обичам да се лакирам много, но сега с 3 деца все го правя по нощите в банята и не ми носи удоволствие. Вчера в нашия град откриха ДМ, но от тинейджърки не можах да се докопам до щанда с козметиката. Пробваха от всичко като невидели.

хааа, къде това  Flutter  Flutter

не че в София ДМ не ми е на 2 крачки, но ако така и така идвам защо пък да не се посбутам с тийнейджърките  Whistling  Whistling

така, и една лоша новина от последната минута.. току-що получих това от Claire's:
"In regards to your request for the Mood Nail Polishes we unfortunately can not stock this product in Europe however I have passed on your comments to the Cosmetics department as we feel it is important to pass on feedback and product suggestions from our customers. "  #Cussing out  #Cussing out

в Европа Мудис няма  #2gunfire  #2gunfire това обяснява защо в ибей цените са такива  Peace сега освен да изнудим някое студентче на бригада да се върне с един сак лакове  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

от друга страна, може пък от Claire's да им дойде акъла в главата ако ги зарием с питания/искания.. какво мислите, дали да не им организираме една малка акция??

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:07 от Elitsa_z

# 467
Pink Flower, имаш ли топ отгоре и ако да,на коя марка е   bouquet

# 468
  • Belgium
Ели, не се ядосвай, ще ги заменим с Nubar Moodies, тях ги има дори в БГ  Wink

А ако другите са ти толкова на сърце, имаме агент и отвъд океана - TheBlackWidow  Wink

# 469
  • София
Nubar Moodies къде може да се намерят?

# 470
  • София

Няма ги, Наил Арт, само си ги показват в каталога, никога не са ги внасяли  #2gunfire

# 471
  • Belgium

Няма ги, Наил Арт, само си ги показват в каталога, никога не са ги внасяли  #2gunfire

Shocked

Наистина ли??? Тъпанари, ами те и цени си имат на сайта  Crossing Arms ooooh!

# 472
Хм, значи ги няма, така ли Confused

# 473
  • София

А ако другите са ти толкова на сърце, имаме агент и отвъд океана - TheBlackWidow  Wink

Лу, последно като гледах в сайта им имаше само 3 цвята, и то не бяха тези, които бях харесала  ooooh!  ooooh!
иначе не съм се запънала за марката като магаре на мост, де  Hug
а TheBlackWidow ще спре да ни чете като види с каква мисия сме я натоварили задочно  hahaha  hahaha

много странно наистина.. защото в сайта имаше и цени  newsm78  newsm78 ето тук се пита WTF??? #Cussing out

# 474
  • София
Pink Flower, имаш ли топ отгоре и ако да,на коя марка е   bouquet

Имам - Perfect speed dry Peace
Може да ти изглежда малко по-лъскаво заради изсушителя,но и в момента лака има страхотен блясък Simple Smile

# 475
  • Belgium
Е, аз не разбирам как можеш да сложиш в кошницата продукт, който не е наличен  ooooh!

Ще взема да им се обадя на тия от Нейл Арт и да се разсмърдя по повода  Twisted Evil

# 476
  • София
В момента съм така (това е любимото ми розово Heart Eyes)
http://prikachi.com/images/873/2378873R.jpg

Страхотно е!!!!!!   bouquet

# 477
  • София
Е, аз не разбирам как можеш да сложиш в кошницата продукт, който не е наличен  ooooh!

Ще взема да им се обадя на тия от Нейл Арт и да се разсмърдя по повода  Twisted Evil

с теб сме  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

# 478
Днес си купих на Мейбълин Тути Фрути.... Седи прекрасно като основа за френски.Малко нестандартно е защото има брокат,но на мен ми харесва Embarassed

# 479
  • София
Днес си купих на Мейбълин Тути Фрути.... Седи прекрасно като основа за френски.Малко нестандартно е защото има брокат,но на мен ми харесва Embarassed

правили са ми френски с такова розово - много добре седи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт