Лакове за нокти - тема 8

• 51 233
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Ст Загора

A тази серия има ли я вече по магазините?
и аз да питам има ли я вече ,че си харесах няколко работи от нея

# 706
Нова колекция, която излиза през септември.
На мен много ми допадат тези денимчетата! Дано да не изчезнат така, както дивата серия!  Simple Smile

Гагче, този на Флаш Делиа реалният му цвят е доста различен. Снимката доста е изкривила, той направо си е розовоникакъв  Grinning

Пък аз освен това се чудя, каква е разликата между японската серия на ОПИ и холограмната на КА  Joy  Шегувка! Майтап да става! Mr. Green

Сега сериозен въпрос - чета тук, че стават на мехури - моят пример - един и същи лак на моите нокти - перфектен...но проблемо, на братовчедчето мехури! Решихме да сложим на всички пръсти различен - пак при нея мехури! Има нещо, да знаете, или е в структурата на нокътя или в обезмасляването може би...не винаги е от лака!  newsm78

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 21:12 от Беки Б

# 707
Аз вчера реших да се лакирам с кораловия на Флормар и на първия пласт станаха мехурчета. Не искаше да съхне...за пръв път ми се случва подобно нещо. И си мисля, че става така, заради жегата. Вчера беше прекалено топло, а ние на вилата нямаме климатик и беше някакъв ужас.

# 708
Аз обичам да се лакирам, но не ми се дават пари за хиляда лака, както много мои приятелки. Та от миналата седмица започнах да експериментирам. Любимия ми лак за лятото е на Bourjois one seconde с блестящите частици, сега го има и в оранжево. Имах и един от зимата, който почти не съм се лакирала на Booty -винено червен. Та какъв ми беше експеримента - един слой безцветен, изсъхна, един слой винено червения лак, изсъхна, един слой Bourjois, изсъхна и един слой безцветен. Стана лилав. Дори ще Ви представя снимка, За лятото е уникален, на слънце стои супер секси.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 09:43 от bubanka

# 709
  • Ст Загора
Nancy.B много хубав цвят се е получил по твоя експеримент , аз и аз си бях правила експеримент всъщност в един тъмен сложих два други ,но не стана с добра класистенция и не ми хареса ,но ще пробвам твоя опит .

# 710
Да,наистина много хубав цвят се е получил  Peace

Аз се лакирах с холограмния 800 на КА,снимката не е много добра,но наистина си заслужаваше да чакам 2 месеца да ми го доставят  Crazy

# 711

Няма ги още.

Nancy.B, много хубави нокти имаш. Hug

# 712
  • Ст Загора

Няма ги още.

Nancy.B, много хубави нокти имаш. Hug
Благодаря ти! И аз така си мислех ,че я няма защото не е на предната страница в сайта на есенс .Аз им извадих цините от това видео - http://www.youtube.com/watch?v=_PI2eK6mAi8

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 23:20 от nasito8988

# 713
  • София
Аз се лакирах с холограмния 800 на КА,снимката не е много добра,но наистина си заслужаваше да чакам 2 месеца да ми го доставят  Crazy
Би ли споделила откъде си го поръча (ако изобщо говориш за сайт, разбира се)? Praynig

# 714
Би ли споделила откъде си го поръча (ако изобщо говориш за сайт, разбира се)? Praynig

oooo,не мила,за магазин става въпрос  Tired,ужас,почти се бях отказала,но го дочаках де  Simple Smile

# 715
  • София

oooo,не мила,за магазин става въпрос  Tired,ужас,почти се бях отказала,но го дочаках де  Simple Smile
Мхм, ясно... Питам, защото в един сайт намерих доста техни цветове, НО са само до 700 и някой номер Sad Ще го издирвам по магазините значи Grinning

Аз искам да се похваля, че днес се сдобих с цялата "здрачна" колекция на Essence от раз - в старозагорския DM ги имаше всички до един (е, черният беше последен, но все пак си е доста учудваща находка) Crazy С тези нови пет непробваните ми лакове вече надхвърлят 40 броя... Laughing

# 716

Мхм, ясно... Питам, защото в един сайт намерих доста техни цветове, НО са само до 700 и някой номер Sad Ще го издирвам по магазините значи Grinning

Аз искам да се похваля, че днес се сдобих с цялата "здрачна" колекция на Essence от раз - в старозагорския DM ги имаше всички до един (е, черният беше последен, но все пак си е доста учудваща находка) Crazy С тези нови пет непробваните ми лакове вече надхвърлят 40 броя... Laughing

Aquamarine,  в този въпросния сайт за който говориш имат всички цветове но не са изложени в online каталога(обясниха ми, че нямат време да го коригират). За по сигурно ако искаш им драсни един mail или им звънни по телефона да питаш за конкретния номер и да направиш поръчка! Аз от там се сдобих с черния холограмен и още цветове с номер над 700...  Peace

# 717
  • София
Да се похваля с първия ми лак с променящ се цвят  Laughing

Вчера ми пристигна Peaceful/Confident от Claire's Mood, лакирах се късно вечерта, но връхчетата така и не си смениха цвета... явно му е трябвало време, сутринта след като се изкъпах, започна да се променя. Лака е две идеи по-светъл от връхчетата, определено ми допада ефекта, с нетърпение си чакам розово лилавия  Laughing

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 10:33 от nad_tab

# 718
Уф,аз да пробължа да се оплаквам от розовия Into the wild- станал ми е и на чаршафи на едната ръка и се е обелило връхчето на единия пръст.А се лакирах вчера към 5! Не стига 3 пласта,мехури,ми и чаршафи и никва трайност! #Cussing outИначе цвета е много хубав,но не знам дали скоро ще го сложа пак. Tired

# 719
Уф,аз да пробължа да се оплаквам от розовия Into the wild- станал ми е и на чаршафи на едната ръка и се е обелило връхчето на единия пръст.А се лакирах вчера към 5! Не стига 3 пласта,мехури,ми и чаршафи и никва трайност! #Cussing outИначе цвета е много хубав,но не знам дали скоро ще го сложа пак. Tired
И при мен е точно така, един път едвам се преборих да изсъхне на 3 пласта и май повече няма да го сложа. Въпреки, че цвета определено много ми допада.. качеството никак не е на ниво!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт