Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  Красота!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 497
Ах, Ава, Ава... newsm53

# 498
Гледах серията от тази вечер , че я изпуснах , но благодарение на Моксито и Боби успях . Бих останала и до по късно , тъкмо взе  да става интересно , но трябва да ставам в 6 сутринта ................. Weary

# 499
Много хубави стихове-браво момичета и Петко!!!Много са свежарски-личи си, че е отпускарско време.
Честито и на Каламисти за студентката. Браво!

Ади, постът ти за възпитанието на децата е страхотен!!! Много ми се иска точно това да е и моя подход, но да видим...  Прочетох внимателно всички мнения  по темата за децата от по-предните страници - завиждам ви, че децата ви ви дават поводи за гордост.

През деня, като видях анкетата и мислех да гласувам с "Не", но нямах време и оставих за по-късно. Е, в този късен час, познайте, дали не си промених мнението hahaha  hahaha  hahahaДано мъжът ми не разбере, защото ще ме обави или за тотално луда smile3532, или  #Sniper.

# 500
Това е велика снимка, тук е супер чаровен... Heart Eyes

# 501
    Доброто старо време, когато любовта покълваше...

# 502
ама то не е късно, стига да кажат кой дами и Петко -желаят - аз почвам да правя списък, и като имаме оформена група - става много по лесно, предложението ми е за примерно 4 дни - четвъртък - неделя . Ако имаме щастието, 1 ден разходка из Истанбул - културни паметници ..
2 ден да се повозим над босфора и местата дето харун и еда имаха срещи там - вечерта - среща с тях на вечеря + ......разговори
3. ден разходка с тях или без тях по наше желание - може и до ава   - вечерта вечеря с шоу програма - ориенталски танци
4-  ден правим каквото кажем до късно вечерта и си тръгваме обратно
Не съм Забравила да взема и моя Харун както обещах на Петко, пък и да докоментира нашето пътуване
или предлаганата, като включим и нашите наслади за срещата с Харун/Серхан и Еда/ Йозлем
Програма на екскурзията уикенд в Истанбул - всеки четвъртък

І Ден  – 20:30ч. тръгване от гр. София (стадион В. Левски) и 22:00ч. тръгване от гр.  Пловдив (OMV бензиностанцията до хотел Санкт Петербург)

ІІ Ден – Пристигане в Истанбул и настаняване в хотела.

Aко има свободни стаи в момента на пристигане гостите се настаняват веднага.
Ако няма свободни стаи настаняването става след 12.30ч.

08:30ч Обзорна екскурзия на града с професионален екскурзовод и лицензиран туристически автобус. Посетените по време на екскурзията забележителности нямат входни такси.
Тръгване от хотела, пристигане в кв.”Султанахмет”, посещение на Хиподрума – „Египетския обелиск”, „Змиевидната колона”, „Фонтана на Вилхелм II”. Разглеждане на “Топкапъ Сарай”, църквата “Света София”, “Долмабахче Сарай”  (дава се информация за историческите забележителности без да се посещават).Посещение на “Синята Джамия”, По Въжения мост над Босфора се преминава в Азиатската част на града, където се посещава местността “Йедитепе”. Там  туристите имат на разположение около 30 мин (могат  да пият кафе, да хапнат, да направят снимки за спомен на фона на прекрасната гледка, която се разкрива от мястото). След престоя на “Йедитепе” отново по Въжения мост туристите се връщат в Европейската част на Истанбул и се насочват към съвременния център на града - Таксим, минава се покрай “Златният рог”,  посещава се българската църква “Св.Стефан”, превърнала се в символ на българите християни в Истанбул. Групата се връща обратно в хотела, като маршрута на автобуса следва древните крепостни стени на Константинопол.Свободно време или по желание посещение на най-големия закрит базар “Капълъ Чаршъ”.

19:30 ч – Вечеря в Рибен ресторант на моста “Галата” с изглед към Босфора. НОЩУВКА.      

ІІІ Ден   - Закуска.

09:00ч Посещение на новия султански дворец “Долмабахче Сарай” (най-красивия дворец в Истанбул, наричан „Малкия Версай. Едно от местата в града, което задължително трябва да се види) и “Света София”(едно творение, оставящо впечатление за величественост и тайнственост, което словото не може да изрази и времето не може да заличи)

16:00 ч - Разходка с корабче по Босфора с екскурзовод на български  език  
Екскурзията започва от пристанище Еминюню или Кабаташ. Корабът преминава покрай брега на европейската част на града, достига до втория мост над Босфора и обратно се връща покрай азиатския бряг. По време на разходката ще видите част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали, като къщата на Онур и офиса на Шехерезада от сериала „1001 нощи” и резиденцията на фамилия Шадоолу от „Перла”.

20:00ч. – Вечеря в атрактивен турски ресторант - с шоу-програма, ориенталски танци и традиционни турски фолклор и обичаи. НОЩУВКА.

IV Ден  – Закуска.

9:00ч. – Екскурзия до Принцови острови (архипелаг от 9 острова)
Тръгване от хотела и трансфер до пристанище Еминюню, откъдето отплава корабче до Принцовите острови. Посещава се на най-големия от тях - Buyuk Ada, известен с красивите вили, хотели, клубове и атракции, привличащи гости от цял свят. Екскурзията до Принцови острови трае около 5-6 часа.

След приключване на екскурзията  - отпътуване за София

# 503
    Този поглед... този поглед... зашеметяващ е...

# 504
Това е велика снимка, тук е супер чаровен... Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 И аз така мисля невероятно излъчване, няма равен по чар !!!

# 505
Ади,  #Crazy ама ти наистина си се подготвила подобаващо. Hug Очертава се голям купон, а знаеш, че аз обичам купоните... Party Party Party

# 506
Айде заформи с ебизнес вече виждам браво

Ама мене не ме забравяйте моля моята част за срешта със Серхан мога да я преотстъпя ако продължава да чете сценарии се отказвам да се видя с него.

А за другите най-много да му се намокри сценария с лепило яяя човека може да заплаче накрая. Освен да сме подготвени и да му дадем подготвена стихосбирка за да го утешавате с нея

# 507
Наде, май ти отиде дрямката, ааа???  newsm47 smile3503

# 508
Кометке , ти днес ни ''разби'', навакса след дългото ти отсъствие , сън няма да ни хване май.

# 509
 Много му отива черна ризка...

Общи условия

Активация на акаунт