Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 366
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Кометке , ти днес ни ''разби'', навакса след дългото ти отсъствие , сън няма да ни хване май.
Наде, ОНЗИ поглед май те срази, а? Ха сега мокри сънища ти желая... smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

# 511
Айдеее мацкиии, "ДА" на скъсаните дънки... smile3508 smile3508 smile3508
Данииии, там ли си??? smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503
ле ле кометке ти вече ме побърка с тези снимки бе джанъм, като ураган ще ни пометеш
и аз  най-много си харесвам снимките от тази серия, но и другите не са за изпускане - пич от всякъде, чакай ни, скоро ще дойдем, докато си оформем групичка - ще ти свърши почивката и ще те намерим дори на снимачната площадка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дотук сме 6 и петко newsm78 newsm78 newsm78

# 512
Хайде лека че ако продължавам да седя ще съмне

# 513
Ади,  това сериозно ли е??? Лелеее, започнах от сега да ви завиждам на тези, които ще отидете-звучи чудесно.... Истанбул, мястото на Еда и Харун, Ава...#Crazy

Аз май се вързах-подробно прочетох програмата на Ади и звучеше много реално....

# 514
Айде заформи с ебизнес вече виждам браво
Ама мене не ме забравяйте моля моята част за срешта със Серхан мога да я преотстъпя ако продължава да чете сценарии се отказвам да се видя с него.
А за другите най-много да му се намокри сценария с лепило яяя човека може да заплаче накрая. Освен да сме подготвени и да му дадем подготвена стихосбирка за да го утешавате с нея
Дежавю, какъв бизнес, какви пет лева? Екскурзията ще се финансира изцяло и безвъзмездно от "Холдинг Арсланлъ". newsm53

# 515
ле ле кометке ти вече ме побърка с тези снимки бе джанъм, като ураган ще ни пометеш
и аз  най-много си харесвам снимките от тази серия, но и другите не са за изпускане - пич от всякъде, чакай ни, скоро ще дойдем, докато си оформем групичка - ще ти свърши почивката и ще те намерим дори на снимачната площадка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дотук сме 6 и петко newsm78 newsm78 newsm78
Спокойно Ади, ще се събере солидна групичка като се появят всички на хоризонта... Бай Ганьо заминава на море утре.

# 516
Ама мене не ме забравяйте моля моята част за срешта със Серхан мога да я преотстъпя ако продължава да чете сценарии се отказвам да се видя с него.
А за другите най-много да му се намокри сценария с лепило яяя човека може да заплаче накрая. Освен да сме подготвени и да му дадем подготвена стихосбирка за да го утешавате с нея
Дежавю, какъв бизнес, какви пет лева? Екскурзията ще се финансира изцяло и безвъзмездно от "Холдинг Арсланлъ". newsm53
Ха ха ако чакам Ашелката да отпусне пари направо нема да дочакам. А Мелда тя съвсем ще полудее от толкова навити за Харун. Остава да се надяваме на Толга само за да ни огрее а той ще се разправя с петко. Все някак си ще се оправят мъже са все пак.

# 517
Кометке , ти днес ни ''разби'', навакса след дългото ти отсъствие , сън няма да ни хване май.
Наде, ОНЗИ поглед май те срази, а? Ха сега мокри сънища ти желая... smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503
Аз съм сразена от цели 6 месеца и малко повече , остави ами и порасналите ми деца ми се смеят , а съпруга ми да не говорим ................... smile3502 smile3502 smile3502

# 518
Ади,  това сериозно ли е??? Лелеее, започнах от сега да ви завиждам на тези, които ще отидете-звучи чудесно.... Истанбул, мястото на Еда и Харун, Ава...#Crazy
най сериозно го говоря от март месец, но искам вече да се осъществи, стига да се събере група
 дежаву я стига бе мила, на кого ще отстъпваш, я остави малката на дядо и баба и елате заедно с твоя, -
 Да ви кажа моята лична докторка много ме кефи във всяко отношение - красива, умна, добра, професионалист, и т.н но най важното че умее да се забавлява както си му е реда - страхотна жена, та това исках да кажа - кагато работиш - работиш, когато се забавляваш - забавлявай се с пълна сила - умело и весело и аз следвам примера й

# 519
Аз съм сразена от цели 6 месеца и малко повече , остави ами и порасналите ми деца ми се смеят , а съпруга ми да не говорим ................... smile3502 smile3502 smile3502
Не си само ти, моя Харунски вече е полудял от мен, но ми се чуди как ми харесва такъв мъж като Серхан (според моя той е леко женствен)...

# 520
Ха ха ако чакам Ашелката да отпусне пари направо нема да дочакам. А Мелда тя съвсем ще полудее от толкова навити за Харун. Остава да се надяваме на Толга само за да ни огрее а той ще се разправя с петко. Все някак си ще се оправят мъже са все пак.
ние ще го изчакаме, пък като ти е по голяма групата е по добре

# 521

Дежавю, Мелдичка я остави на мен, подготвила съм й незабравима изненадка... Ще види тя как се омайва мъж...

# 522
Ади , да ни спретнеш и една среща с бившата госпожа Яваш да я питаме само сляпа ли е , луда ли е или и двете заедно !!! newsm78 newsm78 newsm78
Шегичка , разбира се !!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 523
Ади,  това сериозно ли е??? Лелеее, започнах от сега да ви завиждам на тези, които ще отидете-звучи чудесно.... Истанбул, мястото на Еда и Харун, Ава...#Crazy

Аз май се вързах-подробно прочетох програмата на Ади и звучеше много реално....
да сериозно е и е напълно реална програмата,
 смея се на и аз като теб за анкетата smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3521 smile3521 smile3521

# 524
Ади , да ни спретнеш и една среща с бившата госпожа Яваш да я питаме само сляпа ли е , луда ли е или и двете заедно !!! newsm78 newsm78 newsm78
Шегичка , разбира се !!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
аз мисля че изобщо не е необходимо да се виждаме с тази особа, щом не е оценила Серхан, си мисля кой знае какъв тапир и закостенял орех е и тя, важно е сега че е свободен човеа и може да си правим закачки с него, без притеснение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=pFsVmo5OpNQ

Общи условия

Активация на акаунт