Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 552
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Много сладко детенце  Simple Smile
Да видим какво ще стане с Бату в продълженията.....
Преди няколко дни попитах на някой изясни ли му се какво търси Бурак в провала на компанията, да я оглави или нещо друго ? Ама все пак на два пъти се опита да убие Харун, това говори и за нещо друго. Дали има намек за това от преведените епизоди, защото много малко съм гледала.

# 32
Здравейте мили момичета и Петко!!!!!!!!

Малко е трудно човек да ви догони, но пък си е истинско забавление-чудесни стихчета , страхотни клипчета и толкова интересни мнения и коментари..... истинско удоволствие е човек да бъде сред вас  love001  love001  love001  love001

Ади, последното ти клипче е истинско вълшебство smile3525 smile3525 smile3525Браво мила  smile3501 smile3501 smile3501
За всички стихотворци newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 Дани Петко, Боби, Дежавю newsm10
Дежавю, благодаря ти за темата,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51страхотна е!!!!!
Моксито, твоите оформления на стихчетата са невероятни newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001

# 33
Дани, ти и да не беше написала "Изповед", от други твои произведения и постове можеше да си даде човек сметка какво ти е на душата. И така е до голяма степен с всеки един във форума. Той дори и да не иска, казва истини за себе си по различни поводи. Но моля те послушай само един последен съвет от мен (ах, как мразя да давам съвети и то без пари, понеже се водя консултант на свободна практика!) - не гледай така на нещата (ти знаеш как). На абсолютно всяка житейска ситуация може да се гледа от различни страни. За всеки един човек могат да се изкажат най-малко две коренно различни мнения и оценки според гледната точка и мерилото. От едното ще излезе, че той е абсолютен нещастник, нереализирал се човек, комплексар и прочие, а от другото, че е велик, преуспял, щастлив и доволен от живота си. Всичко е относително на този свят и ако човек гледа на себе си само от един ъгъл, това определено му пречи да види и осъзнае цялата истина за себе си и за живота си. Извинявай за поученията, но го правя с най-добро чувство към теб.
Леле размислих се вече аз какво съм казала толкоз за мен без да го искам. Сега вече и думите трябва да си меря.

А за Дани аз и вчера казах Жена - Огън

# 34
# 35

Дани, надявам се да ти харесва оформлението   bouquet

# 36
  • Варна
Дани, ти и да не беше написала "Изповед", от други твои произведения и постове можеше да си даде човек сметка какво ти е на душата. И така е до голяма степен с всеки един във форума. Той дори и да не иска, казва истини за себе си по различни поводи. Но моля те послушай само един последен съвет от мен (ах, как мразя да давам съвети и то без пари, понеже се водя консултант на свободна практика!) - не гледай така на нещата (ти знаеш как). На абсолютно всяка житейска ситуация може да се гледа от различни страни. За всеки един човек могат да се изкажат най-малко две коренно различни мнения и оценки според гледната точка и мерилото. От едното ще излезе, че той е абсолютен нещастник, нереализирал се човек, комплексар и прочие, а от другото, че е велик, преуспял, щастлив и доволен от живота си. Всичко е относително на този свят и ако човек гледа на себе си само от един ъгъл, това определено му пречи да види и осъзнае цялата истина за себе си и за живота си. Извинявай за поученията, но го правя с най-добро чувство към теб.
          Битие

След снощната лебедова песен,
в душата  ми  настъпи есен-
всичките си чувства споделих,
изцяло същността си разкрих.

Какво  сега ми остава-
да се прехласвам  по сериала,
защото както лесно се разстройвам-
дваж по- бързо се  възторгвам!

Старая се много да не мисля
за душевното си страдание-
кризата и мен яко натисна-
всеки ден е като състезание!

Борба за хляб и живот-
това вече прилича на спорт-
затънала съм до гуша в битовизми,
постоянно ме занимават с тъпизми.

Цял ден моите клиенти
житието-битието си ми разказват-
не могат да са ми опоненти-
най-лошата му страна ми показват.

По всичко изглежда,
че търсят от мен надежда
и съчувствие да получат,
а и аз още нещо да науча.

Явно моето призвание
(понякога е като наказание)
е надежда и съвети да раздавам
и хората да утешавам...

Като сърцето си раздавам,
удовлетворение и аз получавам,
на другите гледам да помагам-
така душата си успокоявам...

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 19:26 от danidorina

# 37
Леле размислих се вече аз какво съм казала толкоз за мен без да го искам. Сега вече и думите трябва да си меря.

А за Дани аз и вчера казах Жена - Огън

Бай Ганьо, ама ти ли наистина си писал това ?  Rolling Eyes
Ами днес точно коментирах думите на Хаят към Еда, че ако във всичко лошо, което ни се случва ,  виждаме шанс за по-добро, то тогава нищо не може да ни победи. Това си е пак гледната точка. Аз тези дни имам възможност сама да се убедя колко са точни тези думи.

# 38
  • Варна

Дани, надявам се да ти харесва оформлението   bouquet

Страхотно е thumbsup- красиво и впечатляващо! Благодаря! lovekiss

# 39
  • София
Какво ще стане с филма наш newsm78 newsm78 newsm78Продължението дано да е красиво.....
 newsm10 smile3503 smile3521 newsm68 newsm44 smile3501  love001

ОТПОЧИНАЛИ

След сладката почивка
на Харуновата яхта,
нашата Еда-сълзичка,
дето беше плаха кат сърничка
станала е май, отракана мадама
Хубава с новия си тен,
в бяла къса рокля с плоха
Ведро пее -Тра-ла-ла
Тоз Харун, дето в сънищата
ни пристига -гол,или пък
с бяла риза........................
колко ли звезди свалил е
от Карибското небе
С рози и целувки,
шоколадови бонбони и милувки
Хватки ,тактики, различни пози,
без предварителни прогнози
нова приказка и е разказал
За омаята прекрасна
на голямата любов.....
Еда ,обаче още се ослушва
чуди се ,с аршини мери
и докато се тя чумери
наш Харун май...ще и бие дузпата....
През новия сезон- дали пък
няма да са с нови ухажори?!

# 40
Много философски се настроихте!  Hug Може ли нещо по-весело?
Дани, на мен от тази снимка ми замириса на мускули и парфюм!!!

Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes lovekiss lovekiss Two Hearts Two Hearts

# 41
Ама каква хубава двойка са ! Родени сякаш един за друг !  Praynig

# 42
Карпатия, стила ти е страхотен, много красиво се е получило оформлението на стиха на Дани!  newsm51 newsm51 newsm51

# 43
Аз си падам по интелектуален тип мъже и признавам си да го срещна така, както е на горната снимка, ще го отмина, без да го забележа.  Wink

# 44
Какво ще стане с филма наш newsm78 newsm78 newsm78Продължението дано да е красиво.....
 newsm10 smile3503 smile3521 newsm68 newsm44 smile3501  love001
ОТПОЧИНАЛИ

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Боб, а дали Дениз ще се яви??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт