Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .
smile3521 А, аз си имам само вас за филма! Ни колежка, ни приятелка! Никой от моите близки не се зариби с тоя филм, да му се невиди!  ooooh!
И при мене е така, но пък си намерих приятели тука- единомишленици, така да се каже! Peace

# 136
  • София
Големи сладури сте  smile3525 newsm47 smile3503 smile3521
Чета ви и ви серадвам..........А Еда как хубаво играе .....все едно цял живот е била бременна...
Болката ,емоциите и страха от неизвестното бяха изписани по цялото и тяло и лице smile3501 newsm10 smile3501
А раждането така го изигра все едно няколко деца е родила.Моето мнение е ,че в нито един филм до сега раждане на дете не е пресъздадено така правдоподобно. newsm10

Много е добрааааа smile3501 newsm10 smile3521Евала на това момиче

# 137
  • Русе
Аз пък зарязвам най-безцеремонно всичко и всички, гледам си филма и ако има протести и оплаквания ,че малко обръщам внимание на този или онзи, репликирам - имам право на лично свободно време и забавление. До скоро бях като роботче, но ...започна Незабравимаааа! smile3521

# 138
  • Русе
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .
smile3521 А, аз си имам само вас за филма! Ни колежка, ни приятелка! Никой от моите близки не се зариби с тоя филм, да му се невиди!  ooooh!
И аз ,скъпа,съм на твоето растояние!  newsm53

# 139
  • София
Ех, благородно ви завиждам, че има с кого да споделяте любимото ни филмче. Мен вече са ме отписали като благонадеждна. Реакцията обикновено е " Пак ли си във форума? Като се захласнеш с този филм, все едно, че те няма и въобще нямаш нужда от компания!"  hahaha hahaha hahaha Добре, че и при мен, като при Дани поне уважават нуждата ми от тишина и спокойствие, докато си гледам филма.  

Мила Бобо, и аз бях така до скоро ,но моя сигурно е мернал Едичка и сега го гледаме заедно ...само по Нова....да бди през нощта като мене ,в отминалите сряди......няма как да стане..... newsm78 newsm78
Абе опитах го тоя номер с Еда, ама не се върза! То, пък все се падаше така, че тя ревеше... После както и да го убеждавах... no no no

# 140
Наде от сърце и желая да намери най-готиния човек ,да се обичат и да са щастливи smile3521 smile3503 newsm10
Точно в подходящата възраст е ....Мойто момче е малко има време за тези сериозни работи newsm78 newsm78 newsm78
Благодаря , Боб ,и аз за това си мечтая да срещне своята половинка и да са щастливи заедно.
Добре ,че ви открих ,че така по-лесно преодолявам липсата и . Hug Hug Hug

# 141
  • София
Много е добра...............

# 142
  • Русе
Утре е много хубав момент от филма,за мен поне. 37 и 39 епизоди много си ги харесах.

# 143
  • София
И при мене е така, но пък си намерих приятели тука- единомишленици, така да се каже! Peace
Оооо, дума да няма! Да сте живи и здрави всички тук, че ви има.  newsm51 Даже съм си мислела, че бих искала за знам кой всъщност е "основателят" на този форум, за да му благодаря от сърце!

# 144
  • Варна
Оооо, дума да няма! Да сте живи и здрави всички тук, че ви има.  newsm51 Даже съм си мислела, че бих искала за знам кой всъщност е "основателят" на този форум, за да му благодаря от сърце!
newsm10 newsm10 newsm10

# 145
  • София
Аз пък зарязвам най-безцеремонно всичко и всички, гледам си филма и ако има протести и оплаквания ,че малко обръщам внимание на този или онзи, репликирам - имам право на лично свободно време и забавление. До скоро бях като роботче, но ...започна Незабравимаааа! smile3521
newsm10 Благословени да са технологиите, че всеки си има забавление и телевизора не е един, та да няма бой за дистанционното!  hahaha hahaha hahaha

# 146
С моя син гледах серията със сватбата и после на гробищата, а той ми казва, че му станало интересно и   било като американски екшън а аз му отговорих че майка му гледа американско кино, а не турска боза както ме обвинява той hahaha

# 147
  • Русе
Тема 1 е започнал Дизилер, гледам. Но кой или коя е, идея си нямам.

# 148
  • София

Те май бяха няколко основателки и някои ги знам, но полека-лека изчезнаха. Но това е  дълга история. Не може ли вече да се отвори примерно първа тема и да се види?

# 149
  • София
Утре е много хубав момент от филма,за мен поне. 37 и 39 епизоди много си ги харесах.
Най-готиното беше, когато Харунски взе бебето и тя утихна и като, че ли се сгуши в татко си. Направо се просълзих тогава!   ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт