Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 504
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Наборка на Йозлем  е . Същата вятърничава натура каквато беше Еда в 1-ви епизод и по подобни момченца си пада като Йозлемката , много съвпадения има . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Е, голяма е за сина ми или той малък за нея. Ама щом е като Еда в 1 епизод, хич не я мисли. Ще се оправи в живота. Тя и Еда щеше много добре да си се оправи, но й попречиха някои обстоятелства.

# 121
Ако някой от моите синове ми се обади между 20 и 21 часа и казва: Опа, май се обадих в свещеното време на сериала! Айде, ще се обадя после- сега гледай на спокойствие! Това е- времето за гледане на сериала ми е СВЕЩЕНО! hahaha hahaha hahaha

Ха, ха , Дани, много гот !
 Peace

# 122
Ако някой от моите синове ми се обади между 20 и 21 часа и казва: Опа, май се обадих в свещеното време на сериала! Айде, ще се обадя после- сега гледай на спокойствие! Това е- времето за гледане на сериала ми е СВЕЩЕНО! hahaha hahaha hahaha
Аз понякога дори изключвам телефона , май наистина сме луднали . newsm78

# 123
  • София
И моят син е много запален по "Незабравима" / почти не 5 години е/, но познава всички герои, дори вчера като започна филма преди да съобщават артистите, той ги казваше преди превода. С баща му ококорихме очите. И понеже дойде 5 минути преди да свърши филма и след като свърши ни вика "Мамо, днес беше много тънък филма", направо да паднеш...

Да, де - филма все по-тънък, а рекламите все по-дебели...

# 124
Наборка на Йозлем  е . Същата вятърничава натура каквато беше Еда в 1-ви епизод и по подобни момченца си пада като Йозлемката , много съвпадения има . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Е, голяма е за сина ми или той малък за нея. Ама щом е като Еда в 1 епизод, хич не я мисли. Ще се оправи в живота. Тя и Еда щеше много добре да си се оправи, но й попречиха някои обстоятелства.
Аз  съм и казала когато вали по възможност да е навън и непременно с най-новата си рокля , да се разхожда колкото си може по-близо до пътното платно. smile3532 smile3532 smile3532

# 125
  • София
Ех, благородно ви завиждам, че има с кого да споделяте любимото ни филмче. Мен вече са ме отписали като благонадеждна. Реакцията обикновено е " Пак ли си във форума? Като се захласнеш с този филм, все едно, че те няма и въобще нямаш нужда от компания!"  hahaha hahaha hahaha Добре, че и при мен, като при Дани поне уважават нуждата ми от тишина и спокойствие, докато си гледам филма.  

# 126
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .

# 127
  • София

Аз  съм и казала когато вали по възможност да е навън и непременно с най-новата си рокля , да се разхожда колкото си може по-близо до пътното платно. smile3532 smile3532 smile3532

Е, да, ама тук май е различно и сигурно много работа ти се отваря после да й переш роклите. Ти къде си видяла някой да спре като Харун, да се извини, и т.н., да не говорим да поеме и прането. Аз такова нещо за първи път във филма видях. Тук, ако се случи подобно нещо, трябва да си щастлив, ако шофьорът не слезе и не ти зашие някой шамар затова, че се опитваш да протестираш. Трябва малко да я адаптираме тази тактика към нашите специфични условия.

# 128
  • София
Големи сладури сте  smile3525 newsm47 smile3503 smile3521
Чета ви и ви серадвам..........А Еда как хубаво играе .....все едно цял живот е била бременна...
Болката ,емоциите и страха от неизвестното бяха изписани по цялото и тяло и лице smile3501 newsm10 smile3501

# 129
  • София
А, май наистина сега епизодите по Нова ми се стуват по-динамични някак!  newsm78 Може би, защото с пълноценен превод са по-наситени всичките ми сетива и не усещам разтеглянето, даже не ме дразни. Напротив! Въобще не вярвах, че ще ми е интересно да го гледам отново, ама йок! Даже ми е по-пълноценно, защото вече не се стряскам от неясното развитие и се кефя на мах от играта, диалозите и най-вече актьорите, тоест Серханчооооооооооооооо, мамин сладък!

# 130

Е, да, ама тук май е различно и сигурно много работа ти се отваря после да й переш роклите. Ти къде си видяла някой да спре като Харун, да се извини, и т.н., да не говорим да поеме и прането. Аз такова нещо за първи път във филма видях. Тук, ако се случи подобно нещо, трябва да си щастлив, ако шофьорът не слезе и не ти зашие някой шамар затова, че се опитваш да протестираш. Трябва малко да я адаптираме тази тактика към нашите специфични условия.
[/quote]
Тя сега живее  в Германия , та поне шамар няма да отнесе.

# 131
  • София
Ех, благородно ви завиждам, че има с кого да споделяте любимото ни филмче. Мен вече са ме отписали като благонадеждна. Реакцията обикновено е " Пак ли си във форума? Като се захласнеш с този филм, все едно, че те няма и въобще нямаш нужда от компания!"  hahaha hahaha hahaha Добре, че и при мен, като при Дани поне уважават нуждата ми от тишина и спокойствие, докато си гледам филма.  

Мила Бобо, и аз бях така до скоро ,но моя сигурно е мернал Едичка и сега го гледаме заедно ...само по Нова....да бди през нощта като мене ,в отминалите сряди......няма как да стане..... newsm78 newsm78

# 132
  • София
БоБоЯна , то това са само някакви си реплики подхвърлени ей така , никой от домашните не се интересува от Незабравима , само с вас тук и с една колежка го обсъждам .
smile3521 А, аз си имам само вас за филма! Ни колежка, ни приятелка! Никой от моите близки не се зариби с тоя филм, да му се невиди!  ooooh!

# 133
Големи сладури сте  smile3525 newsm47 smile3503 smile3521
Чета ви и ви серадвам..........А Еда как хубаво играе .....все едно цял живот е била бременна...
Болката ,емоциите и страха от неизвестното бяха изписани по цялото и тяло и лице smile3501 newsm10 smile3501
А раждането така го изигра все едно няколко деца е родила.Моето мнение е ,че в нито един филм до сега раждане на дете не е пресъздадено така правдоподобно. newsm10

# 134
  • София
Наде от сърце и желая да намери най-готиния човек ,да се обичат и да са щастливи smile3521 smile3503 newsm10
Точно в подходящата възраст е ....Мойто момче е малко има време за тези сериозни работи newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт