Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 469
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро! Чета ви и не вярвам на ушите си! Че то тук се оказа цял рибарник - риба до риба! И синът ми е риба. И тази автодеструктивност, за която спомена Дани, при него я виждам по-скоро като физическа. От инат е готов да страда и да се самоунищожи. Но от тъща ми знам, че зодията е хубава, а с нея никога не споря. Лек ден желая на всички - за мен е последен преди почивката.

Добро утро, желая на всички хубав ден,изпълнен с положителни емоции.

Петко,в рибарника плува и моята любима внучка, много е чувствителна милата, от най-дребното нещо се обижда и започва да плаче, а аз започвам да се карам на майка й и баща й,че тормозят детето. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:12 от marmalon

# 271
Добро утро и от мен!Много се радвам ,че ви има,че има къде да споделяме за любимият филм и артисти!за мен този форум е като наркотик,няма ден ,в който да не вляза и да с

е насладя на написаното,на снимките и коментарите!Благодаря,че ви има!  

# 272
 newsm78 newsm78 newsm78 Знаете ли,вчера прочетох,че започват излъчването на "Стъклен дом" в Турция!Това е направо смешно,нашите тъпи филми,че кой ще го гледа,не знам,чудя се! newsm78 newsm78 newsm78

# 273
Добро утро на поданиците на ХАРУН

КАк сме днес

# 274
 #CrazyСерхан и Озлем играят страхотно,а дори не са завършили университет за артисти,а нашите за какво учат.... newsm78 newsm78 newsm78

# 275
 Grinning Днес сме страхотно,пак ще си мислим за Харун и го чакаме с нетърпение отпочинал и със страхотен тен! newsm44 newsm44 newsm44

# 276
Добро утро! Чета ви и не вярвам на ушите си! Че то тук се оказа цял рибарник - риба до риба! И синът ми е риба. И тази автодеструктивност, за която спомена Дани, при него я виждам по-скоро като физическа. От инат е готов да страда и да се самоунищожи. Но от тъща ми знам, че зодията е хубава, а с нея никога не споря. Лек ден желая на всички - за мен е последен преди почивката.
Хе хе  познай какво става две риби на едно. Но това за спора то не е от зодията навсякъде го има яяя.

Аз не мисля че е ддеструктивна обаче. Нито пък инатлива. Това за ината си е възпитание. Моята щерка покава инат ама такъв че е готова да посинее и позеленее и да кашля чак такова страшно нещо не съм виждала. Но не е риби. А аз го лекувам тоя инат много добре

# 277

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:08 от elia1972

# 278
[/quote  Моя син е зодия риба . На 20 години е , а любовните му истории са достойни за Незабравима 2!!! newsm62 newsm62 newsm62

# 279

Добро утро мили незабравимчовци! Прекрасен ден ви пожелавам днес! Който не е пил кафенце да заповяда с мен на тази масичка в градината! Снощи сте имали интересни теми на разговор, много се забавлявах докато  ви четох. Отново великолепни произведения, страхотно вдъхновение имате, би ви завидял всеки поет. Бай Ганьо, май се оказва, че само ние с Ади имаме дъщери на възраст близка до възрастта на сина ти. Много се смях на коментарите му за филма. Вкъщи само аз го гледам този сериал, няколко серии се пробва и мъжа ми да го гледа, но след коментара му, че Харун му изглежда леко женствен, аз му забраних достъпа до телевизора в кухнята. Добре, че сте вие, та да има с кого да коментирам...

# 280
newsm78 newsm78 newsm78 Знаете ли,вчера прочетох,че започват излъчването на "Стъклен дом" в Турция!Това е направо смешно,нашите тъпи филми,че кой ще го гледа,не знам,чудя се! newsm78 newsm78 newsm78
Ели, "Стъклен дом" в Турция освен да скандализира консервативното им общество, не знам какво друго би постигнал! Naughty

# 281
Здравейте, скъпи унутулмазки! Виждам,че отново настроението е преповдигнато , а  на дневен ред е темата зодии (е,явно няма мн.представители от моята рогата зодия, но пък затова си давам отговор,защо ми е приятно с вас)  Heart Eyes
Хайде, сега поседнете,починете и закусете...

# 282
Май съзирам провокация тази сутрин, на тази снимка Серхан е повече от мъжествен! Как е опънал потничето... Embarassed Embarassed Embarassed

# 283
Хе хе  познай какво става две риби на едно. Но това за спора то не е от зодията навсякъде го има яяя.

Аз не мисля че е ддеструктивна обаче. Нито пък инатлива. Това за ината си е възпитание. Моята щерка покава инат ама такъв че е готова да посинее и позеленее и да кашля чак такова страшно нещо не съм виждала. Но не е риби. А аз го лекувам тоя инат много добре
Стефи,уплаши ме с твоя пост, какво значи лекуваш ината на детето. Недей така, т.нар. инат е неразделна част от нормалното развитие на децата и ние възрастните не трябва да се опитваме да го пречупваме. Това е жестоко. #2gunfire Само спокойно и с любов трябва да общуваме с нашите деца.

# 284
Моксито, уцелила си със закуската, точно по мой вкус, особено втората и третата...Ммммммм  thumbsup thumbsup thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт