Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 433
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Боб, Bganio- пожелавам Ви приятно изкарване на почивката..Заредени с приятни емоции,  отново ще се видим (пишем) скоро.  

# 331
  • София
Боб,последно...какво избра? Австрийските Алпи или Карибите? smile3506 newsm10

Мечти ,мечти....на нашенското си море. Sunglasses Sunglasses Sunglasses.....а другите места ще гледам само на картинки #Crazy #Crazy #Crazy..............За тях изобщо няма кинти!!!! Laughing Laughing Laughing
Че какво, и нашето моренце си е добро! newsm10 newsm53

О въобще не се оплаквам....Важното е да знаеш как да се забавляваш......Сърцето  да е отворено за всичко весело и красиво  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 332
  • София
Боб, Bganio- пожелавам Ви приятно изкарване на почивката..Заредени с приятни емоции,  отново ще се видим (пишем) скоро.  

Благодаря Мила  bouquet  bouquet  bouquet, с такова нетърпение чакам почивката направо съм пощуряла от радост....
работата ни е много напрегната/на мен и моя любим.....за съжаление рядко се уцелваме ....в съботите и неделите......
детенце и то има нужда от повече внимание.....сладурчо той......Ще сме заедно и ще ни е много хубаво..................
Но и за вас в началото... ще ми е много мъчно. Cry Cry Cry........но с времето всичко ще се нормализира

# 333
  • Русе
Така и не можах да свикна с плажове от камънак,нашия пясък е уникален!/мое мнение/. А и по обслужването още има какво да се желае у нас.

# 334
  • София

РАЗДЯЛА

Раздялата за мене винаги била е тъжна   
След нея има само пустота ,тъга ,   
една   единствена сълза   
Добре ,че спомените ми остават   
красиви ,весели и мили   
Тях никой с нищо от главата ми   
не може да изтрие..........   
Дори и с най-силна гума...   
Но хубавото е ,че тя раздялата-   
не е завинаги   
Ще мине бързо ,като летен    
флирт.,закачка  и ще изхвръкне..бърже,   
като капачка на студена ...бира   
Когато стане ми пък много мъчно   
на спомените,аз ще се осланям-   
заключени в сърцето ми   
със златно ,без дубликат ...ключе.   

# 335

Боб, Бай Ганьо, пожелавам ви от сърце най-прекрасната почивка. Насладете й се докрай! Ние чакаме тук!

# 336
  • София
Ей това ,нашето  момче хубаво ,хубаво да му се ненагледаш    Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4&feature=related-сътворено от Ради ,една от вълшебниците..които създават  божествени клипове  bouquet  bouquet Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 337
От няколко минути в офиса ми влизат едни сексапилни изкушения, и реших да предложа примерна анкета :

Ако ви се отдаде случай,бихте ли изневерили на половинката си със Серхан Яваш / Йозлем Ялмаз?

1. Да
2. Не

# 338
  • София
Ха, здравейте и от мен, мили мои Незабравимчовци!   bouquet
Ех, какво лятно настоение се е настанило тука - то, не бяха лежерни закусчици в градинки, то плажове, то планини -   newsm41 family help  Nature Sunny smile3548
А аз... на трастиката  cry  comp03

Ама ще дойде и моето време  smile3534

# 339
  • София
От няколко минути в офиса ми влизат едни сексапилни изкушения, и реших да предложа примерна анкета :

Ако ви се отдаде случай,бихте ли изневерили на половинката си със Серхан Яваш / Йозлем Ялмаз?

1. Да
2. Не

Абе аз сериозно бих се поразмислила в една яхтичка... в моренцето...романтичен залез...прохладен ветрец...студено мартини с маслинка.....и Серханчо! В тази последователност и при тези условия май няма да се удържа, ако настоява...много.   Embarassed Embarassed Embarassed Ех, мечтиииииииииииииии!!!!!!!   hahaha hahaha hahaha

# 340
  • София
И понеже сме на лятна вълна, поздравявам всички минали, настоящи и бъдещи отпускари:

ПОЧИВКА

Лято е! Дойде сезона,
В който, всеки впряга коня
Кой на планина или море
Както чувства се добре

Даже нашата Незабравима
Спря за малко да се снима
Че, горките ни любимци
Най измъчиха от всинци

Форумът обаче няма
Да замре във bg-mamma
Ще поддържаме дежурство
Че, да спре си е кощунство

Всеки с график ще замине
За да си добре почине
Има само задължение
Нета да е на разположение

За да знае що се случва
Постовете зорко да проучва
После да не трябва време
С месеци да се четеме

А наесен с бодра песен
Със мечти за край чудесен
Да се съберем отново всички
Талантливи форумски пчелички

Филмът да анализираме
Да се забавляваме без спиране
Гълъбчета ни любимки
Да боготворим със снимки

Да им пишем нежни стихчета
Да творим красиви клипчета
С вярата за край Незабравим
Тяхната Любовта да поздравим  newsm51

# 341

1. Да
2. Не

Леле ама че анкета яяяя

# 342
И аз да пожелая приятна, слънчева и много забавна почивка на Боб и бганио и на всички останали, които ще ходят някъде.

Аз толкова време вече съм в майчинство че ми се струва много страшно че наближава края. Хубаво си е човек да си е вкъщи ида си почива. А пък сега както съм тука кой като мен. Реката близо, градината с домати и краставици домашни отвън, цветя навсякъде. НА масата вън под хасмата е още по добре абе супер. Какво д ави кажа много е зле но така е де.

Време ви е и на вас да си починете яяяяя.

# 343

1. Да
2. Не

Леле ама че анкета яяяя

Blush Blush Blush

# 344
Моксито тая анкета според мен е повече от ясна кое ще е в по-големи проценти.

Но пък знам че отговора при мен ще е яасен тоже. Както каза Данито вчера ние сме риби това си е то

Общи условия

Активация на акаунт