Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 421
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
О, Моксито, направо си жестока!
Забеляза ли какъв крак вади тази жена? И какви стойки на ИЛ 18 прави? Била е манекен, със сигурност! Но и на мен много ми харесва! smile3501 smile3521 newsm10
Хубава е наистина но си личи че полага много грижи за това докато Йозлемката е естетсвено хубава. Аз съм за естествената красота

# 391
  • Русе
Наздраве, Боб, и...хвърляй ни по едно око отвреме навреме! smile3521

# 392
  • Русе
Забеляза ли какъв крак вади тази жена? И какви стойки на ИЛ 18 прави? Била е манекен, със сигурност! Но и на мен много ми харесва! smile3501 smile3521 newsm10
Хубава е наистина но си личи че полага много грижи за това докато Йозлемката е естетсвено хубава. Аз съм за естествената красота
Хубаво е жената да се поддържа, на каквато и да е възраст. Е, не главата й да клюма от "грижи" по нея?! Има време за Йозлем. Тя е безспорната ни хубавица!Много я харесвам. Но и нея бая грим й слагат на моменти.

# 393
  • София
Харун ни видя през вълшебното огледало ,и споделя нашата ,наздравица newsm10 smile3521 newsm10

# 394
  • Русе
Дежавю, не оставай с погрешно мнение за мен! От много години слагам само молив за очи и леко червило. Но актрисите са длъжни да са гримирани.При тия осветления,ако нямаш грим, излизаш като смрътник, бледа и не ти личат вежди,очи и т.н. Била съм на сцена и знам какъв кошмар е! smile3521

# 395
Хубаво е жената да се поддържа, на каквато и да е възраст. Е, не главата й да клюма от "грижи" по нея?! Има време за Йозлем. Тя е безспорната ни хубавица!Много я харесвам. Но и нея бая грим й слагат на моменти.
ДА определено трябва да се потдържа иаксх д акажа че ако е без грим няма да е толкова симпатична освен височината. Докато Йозлем и без грим е красива това исках да кажа.

# 396
  • София
Младо и естествено..........красиво момиче....,а и  много талантливо

# 397
ДА определено трябва да се потдържа иаксх д акажа че ако е без грим няма да е толкова симпатична освен височината. Докато Йозлем и без грим е красива това исках да кажа.
Йозлем наистина е симпатяга, но нека отчетем и разликата във възрастта. Една жена с годините все повече с енуждае от грим, за съжаление.

# 398
Не сте изоставили любовната тематика. Приятно съм изненадана, че споменахте нашите велики поети - Ботев, Вапцаров, Смирненски - за съжаление непознати за повечето от днешното младо поколение. Припомнихте ми незабравими стихове, благодаря ви! Карпатия, прекрасно произведение, тези стихове, които си оформила така красиво са невероятни, признавам, че не съм ги чела (поради нуждата да се информирам от предимно научната литература), но определено ми беше много приятно да ги прочета, наистина имат много дълбок смисъл.
А относно Ашъл, да, тя е истинска дама, излъчва класа и стил, още в началото на филма я харесвам, тя изрази мнение, че Еда е по-подходяща за Харун без да знае нищо за тях.

# 399
  • София
Йозлем наистина е симпатяга, но нека отчетем и разликата във възрастта. Една жена с годините все повече с енуждае от грим, за съжаление.
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 Да така е никой не се е консервирал ,а тези които си мислят ,че са го постигнали многооооо се лъжат и огледалата им нещо са криви....
Но и всяка възраст еееееехе  има своето очарование...Най-важното е да успеем да запазим душите си млади,красиви и весели newsm10 newsm03 newsm53 smile3503 smile3521

# 400
Именно,  newsm10, възрастта е от огромно значение. Една жена е естествено красива, без грим до около 30 години, след това всичко се променя, така че всяка уважаваща себе си жена трябва да се поддържа във форма и да отделя нужното време за себе си. В това няма нищо лошо. А за половинката е добро дошло, това е профилактика на брака.

# 401

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 Да така е никой не се е консервирал ,а тези които си мислят ,че са го постигнали многооооо се лъжат и огледалата им нещо са криви....
Но и всяка възраст еееееехе  има своето очарование...Най-важното е да успеем да запазим душите си млади,красиви и весели newsm10 newsm03 newsm53 smile3503 smile3521
[/quote]
Така е Wink Много ме изумяват хора на по 18, 25 години, независимо дали мъже или жени, които говорят за по-възрастните от тях с подигравка и снизхождение, все едно те никога няма да остареят.

# 402
  • Русе
Именно,  newsm10, възрастта е от огромно значение. Една жена е естествено красива, без грим до около 30 години, след това всичко се променя, така че всяка уважаваща себе си жена трябва да се поддържа във форма и да отделя нужното време за себе си. В това няма нищо лошо. А за половинката е добро дошло, това е профилактика на брака.
Гранд-дамата на италианското кино Анна Маняни има една реплика -"Оставете бръчките ми на мира! Положила съм толкова усилия да ги получа?!" И е права, погледнете и двете майки във филма- хубави жени, достолепни дами, "Живка" също!

# 403
  • Русе
Така е  Много ме изумяват хора на по 18, 25 години, независимо дали мъже или жени, които говорят за по-възрастните от тях с подигравка и снизхождение, все едно те никога няма да остареят.

На тяхната възраст мислех същото. hahaha "30 годишна? Че тя е старица?!" Важното е духът да младее, да не забравяш какъв си бил на младини и да не критикуваш! newsm62
Ох,почва филма и ви оставям.

# 404
Абе и така е и не е така защото кво като остарея и залича някои черти да не би у нас моя мъж да не ги вижда яяяяяя.
Подтъджането може да става и без грим. Човек повече да се усмихва и да спортива може би. То другото не може да се скрие какво като го скриеш за 3 цхаса с грим мен чесно това не ме удовлетворява че ще махна някоя бръчка и нема да се вижда за няколко часа през които ще ходя постоянно до огледалото за да се уверя че всичко е наред. това би ме поболяло. Който не ме харесва естествена нема да ме хареса и с грим.

Общи условия

Активация на акаунт