Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за пожеланията!

# 421
 newsm59 Tada Wine Glass Wine Glass Wine Glass Drunk Drunk Drunk  Честито бебе на Еда и Харун! Добре дошла на Яамур!

# 422
Само на мен ли Бату ми харесва ???
Коя серия даваха сега ???

# 423
  • Русе
Само на мен ли Бату ми харесва ???
Коя серия даваха сега ???
39-а турска, не ме питай за българска, не ги знам! Simple Smile На мен също ми харесва, симпатяга е, и страхотно играе! Намразих го на 2-а секунда! newsm62

# 424
Благодаря ти !!  bouquet

# 425
Днес беше страхотна серия-раждането на Ямур

# 426
Здравейте!Днес е един хубав ден за мен!Излязоха оценките по химия в МУ София. Дъщерята е с висок бал и влиза на първо класиране - медицина.
kalamitsi   smile3501  Браво на дъщеря ти – Голям успех. Браво и на теб, която си нейната опора smile3501 Пожелавам успешно следване.  newsm67 newsm67    Party Time  Party Time  Party Time 

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 21:11 от Isis

# 427
Да ни е честито бебето! Време е да се почерпим за негово здраве

# 428
В случай,че се наситите на сладникавите коктейли, може да минете на нещо по "твърдо"....

# 429
Да ни е честито бебето! Време е да се почерпим за негово здраве
Браво, Моксито. Предвидила си напитки за всеки вкус. Ами , да се почерпим заедно с щастливия татко.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 21:25 от Isis

# 430
Остава само и хапването да си спретнем и сме готови за купона

# 431
Ще празнуваме в ресторант – и с Ашълката. Разните други семейни екземпляри ще трябва първо да включат съзнанието си на съвременна модерна вълна на мислене.

# 432
А, ЕТО Я И ПОРЪЧКОВАТА ТОРТА-ГОТОВА Е.

# 433
Ще празнуваме в ресторант – и с Ашълката. Разните други семейни екземпляри ще трябва първо да включат съзнанието си на съвременна модерна вълна на мислене.

Исис, добър вкус имаш- ресторанта и компанията на Харун са добри- остава само и ние да се присъединим...

# 434
Мами, защо мълчаливо наблюдавате от балкона?

Общи условия

Активация на акаунт