Любители на котки(бъдещи леопарди)- тема 40

• 52 555
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ох, поне успя да  ме накараш да се усмихна с това "Етем".

И аз ви Hug

# 646
Емел, и от мен имаш една виртуална прегрътка Hugима и светлина там някъде Winkвярвай. Heart Eyes

Мернах,нов аватар на Томасито,прелест неземна. Heart Eyes
При нас е страшно равновесие,Томас вече въобще не ме търси Crossing Armsамо с ония малкия си играе,а мен кучета ме яли.Мяукат ми само за храна и прясна вода.
Пинко само дебне да легне в кошарата за новото бебе дето е на път,а моето мило ако го добара ще летят котки.Голям е разбойник,пишка където трябва,но категорино си е харесал плочките за голямата работа Twisted Evilне знам вече как да го накарам  да си я върши в тоалетната. Tired
Ето да не ни забравите.

В двора на сестра ми вече има нови 4-5 котета,от съседната изоставена къща.Майка ми и сестра ми направиха грешката да ги нахранят и елате сега да видите Crazy Crazy Crazyднес ги снимах,много са сладки като сваля снимките ще ви ги покажа.

# 647
alximika Пробвала ли си като свърши работата, да преместиш 'подаръка' в тоалетната? Ориентират се по миризмата. Местиш го там, слагаш котката вътре и й показваш ровене с лапички.

# 648
alximika Пробвала ли си като свърши работата, да преместиш 'подаръка' в тоалетната? Ориентират се по миризмата. Местиш го там, слагаш котката вътре и й показваш ровене с лапички.

Всеки път така правя Confusedголемия така го научих.Ако случайно си свърши работата където трябва(голямата) веднага отива да се изпишка в коридора на плочките. ooooh!май нарочно го прави като се замисля Thinking  angel008

# 649
  • София
Мернах,нов аватар на Томасито,прелест неземна. Heart Eyes

А аз пък мернах лентичката на майката на Томаситко  Wink. Честито, Гале! Лека бременност и след 202 дни - да гушнеш едно здраво и красиво бебче!  Hug

alximika, невероятно сладък тандем са! Дано Пинко спре да прави такива бели!  Heart Eyes То и при теб не останало... Стискаме палци всичко да мине леко!  Hug

# 650
tania67   Mr. Green мерси...за пожеланието!
alximika  Hug Благодаря за хубавите думи за Томасито.
Емел   Hug прегръщам те мила, не си тормози главицата с въпроси, живей сега и с това което имаш....нормално е да загубиш котки за 15 г....все пак всички знаем по колко години живеят.....аз за 15 г съм загубила 2 котки и 1 немска овчарка.....все още ме боли, спомням си за тях с умиление, гледам им снимките...но продължаваме напред, просто нямаме избор. Confused

# 651
  • София
Тази сутрин съм по-добре. Помогнах си малко с есенциите на Бах /от подфорум Алтернативна медицина/, но тази сутрин, като видях как котьо бутна чашата с капките и почна да пие разбрах, че съм пропуснала него. Wink

Равносметката е -3 кг. за 1 ден и 2 нощи. Но ще се оправим, нямаме избор.
Кьорчо е истински Хитлер - няма секунда покой. Трябва да съм станала, за да ходим заедно да ядем, да пием и после - до тоалетна. Да не говорим как непрекъснато ме води до хладилника, за да си избере нещо оттам. Не че го яде, ама - тормоз да има.

Благодаря ви за подкрепата. Вие най-добре знаете какво ми е. Мислех да посетя специалист, ама той как да ми помогне, ако никога не е имал и никога не е губил домашен любимец.

# 652
Ох, поне успя да  ме накараш да се усмихна с това "Етем".

И аз ви Hug

Blush Съвсем неволна грешка е било  Blush Но поне си се усмихнала. Извинявма севъпреки това  Hug

# 653
  "дайте ми да яммм...."

# 654
Емел  Cry 
Разплака ме и мен  Cry Гушкам те, поплачи си! Никога няма да го забравиш, това и сигурно, но и не трябва. Нали знаеш- това е само довиждане  Hug

# 655
  • София и Морето от време на време
Здравейте на всички.
Емел, съжалявам за сполетялото те.  Hug Мога да си представя какво ти е. Случвало ми се е 4 пъти.   Cry

Момичета, "случайно" попаднах на темата в точния момент, в който ми е нужно съдействие и много се надявам да го получа при вас.

Преди 1м на мястото, където сме временно за лятото някой подхвърли 4 малки котенца - прогледнали добре, но съвсем малко нестабилно ходещи все още - по това преценявам възраст от 1м тогава. Прибрахме ги и се грижим за тях, но след седмица - 10 дни ще си тръгваме и няма как да ги вземем с нас в София. Освен, че си имаме голям 10г котарак, който хич не е очарован от присъствието им, имам проблеми и в семейството, относно това, че изобщо ги прибрахме да ги гледаме.

Така че:
Търсят се стопани за 2 нежни, гальовни и любвеобилни котета на възраст около 8-9 седмици: 1 мъжко и 1 женско. Мъжкото е бяло с кафяви тигрови окраски, розов нос и кафеви очички. Женската е кафяв тигър, има някакви оранжеви точки тук-там по гръбчето - много интересно е нашарена по лицето и гушката, засега е зеленоока.

Ще ги снимам и ще кача снимки по-късно.

# 656
  • София
Дано малките котенца си намерят добри стопани  Praynig

Едно бързо въпросче- имате ли чип, т.е. котаците дали имат  Laughing ? Д-ра ми каза, че процедурата не била болезнена и не е много скъпо и мисля тази седмица да я заведа да й сложат  Thinking

# 657
  • Costa Rica
Ето начин да помогнете на животинки в София:
http://arsofia.com/

Томасито, честитоооооо!

# 658
  • София
TINA.K, не мога да помогна, а как бих искала ...

Делфи, появи се точно навреме. Мисълта, че помагам /ако не с друго, поне финансово/ на нуждаещи се животинки ще ме накара да се почувствам по-добре.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 15:33 от Емел

# 659
  • In a surreal moment!
Емел  Flowers Rose  Съжалявам да прочета за кончината на Дундьо, нека почива в мир пухената му душица!
Не се тормози, поне имаш утехата, че вашите са се погрижили за него до сетния му дъх и за тялото му след това. Мен това много ме измъчва...От както си пиша с вас съм загубила 3 котарака - братчетата Нашко и Шуши и малкия Боби, без да им знам съдбата, без да мога да ги оплача, защото нямам представа живили са или мъртви....Без да мога да се погрижа за телцата, които толкова съм гушкала и целувала... Насилвам се да си продставям, че да живи и да се успокоявам. Направи го и ти - пробвай...той е жив  и е ок , но  в някаква друга реалност.... Вярвай, че е така, никой не може да ни убеди в противното!  Heart Eyes Hug

Ох, пък да не ви казвам, че тук по селата общопрактикуващите лекари с по една инжекция колко хора затриха....В едно съседно село се шегуват, че видиш ли колата на доктора пред някоя къща, пиши човека умрял и се готви за погребение...Кви са тия некадърници, кви са тия инжекции.... охххх незнам...кво ли ще ни люлее и нас на старини...ако ги дочакаме...

И аз много целувам. Имам неволни предпочитания за места, от котето си зависи , може би.. На Писанчо му бацкам оченцата и челцето. Свикнала съм го от малък и той сам си проточва муцунката. Маша обичам нааай много да я цункам зад ушенцата, там е супер копринена козинката и.
Опитват се да ми кажат, че при целуване се хващала страшни болести, но аз, слава Богу, нищо не съм хванала до сега. Познавам хора, които не са пипвали котка и нямат вкъщи, а боледуват...Та затова ви питах, да не би аз да съм някакво странно всичкоцелуващо изключение  Grinning

Писан е още с топки... хитрецът му недни си би шута и не се появи от петък вечерта до преди малко. Умрях от срам да се извинявам на докторката. Сега седи залостен в мазата. Сложих му вода, ще се храним по мъничко и ще чакаме бате да се освободи до вторник...Това ще е деня Х...ако не избяга пак, де  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 17:22 от Токачка

Общи условия

Активация на акаунт