Продукт против пърхот?

• 30 837
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз съм за Низорала, макар че при моя мъж (който има ужасен пърхут) спря да действа вече. Може да опитате с ДАВИНЕС, италиански са, с него най-дълго скалпа се задържа чист преди да спре да действа и той  Peace Сега ползва Бед Хед, мъжки противопърхутен : бива горе-долу, да видим до кога  Rolling Eyes
А иначе сме купували на Биодерма, на виши, на Себамед, на Фито : ефект НУЛЕВ, че даже и по-зле ставаше, а са все уж противопърхутни  ooooh!  Thinking

# 31
Цял ден търся и не мога да намеря преди много време записвах една рецепта с нистатин и кисело мляко се правеше нещо като домашна маска на главата. Страшно ефективна е ,обаче не мога да я открия ! ooooh!

# 32
Ако я намериш, напиши я моля те, че и аз и приятелят ми имаме такъв проблем.  ooooh!

# 33
  • София
И моят приятел е с ужасен пърхут. И все се човърка, чак рани му стават.  Rolling Eyes

# 34
Моят брат страдаше от ужасен пърхот, на едни големи люспи се сипеше от главата му, спомням си, че се бореше 6 години с тази напаст и беше пробвал всякакви видове шампоани и лосиони (включително и Низорал)но нищо не помогна. До ден днешен благославя деня, когато Clear излязоха и на нашият пазар. С този шампоан той си оправи проблема( аз не го харесвам, доста е агресивен за моята тънка коса)

# 35
Цял ден търся и не мога да намеря преди много време записвах една рецепта с нистатин и кисело мляко се правеше нещо като домашна маска на главата. Страшно ефективна е ,обаче не мога да я открия ! ooooh!

потърсете в първата част на темата за рецепта с нистатин - слях старата и новата тема  Peace

# 36
Тази маска не я знам, но за дъщеря ми ползвахме смес от Хума и Оцет, но истински. Прави се кашичка и се стои 30-40минути. След 5тия път се оттървахме от пърхота, а бяхме ползвали различни шампоани и лекарства...

# 37
И аз да се включа....Този пърхот не се трае вече.Полззвах някаква Шаума и от нея ми се получи.Минах един курс с Низорал,поизчисти се малко но има още Sad
Сега незнам какъв шампоан да си взема,пак ли Низорал?
Мислих да пробвам Билка за сух пърхот,някои има ли мнения за него?

# 38
И моят приятел е с ужасен пърхут. И все се човърка, чак рани му стават.  Rolling Eyes
Чак да стига до рани? Консултирайте се с кожен лекар- дали не са гъбички. Ако е това си трябва сериозно лечение.

# 39
  • София
Гъбички са  Peace Себорейната кожа е терен за развитие на бактерии и гъбички и ако при прием на антигъбични средства изчезва и след това пак се появява след няколко месеца, значе е това  Tired

# 40
  • Враца
и как се лекуват гъбичките ?

# 41
  • София
Ами с антигъбични препарати: Нистатин, Кандизол, Клотримазол и всякакви такива  Peace Обикновено се пият препаратите при по-сериозна инфекция или се мажат локално. За скалпа знам, че може таблетките да се стрият и сложат в шампоана. Но може би няма да е зле лекар да прецени дали и колко е необходимо  Rolling Eyes

# 42
А възможно ли е да се появяват гъбчки от подстригване. Приятелят ми се оплаква, че след като се подстриже при фризиор с машинката и му се появява пърхот. Фризиора от своя страна твърди и обяснява колко много почиства машинките. newsm78

# 43
  • Под гъбата
Мислих да пробвам Билка за сух пърхот,някои има ли мнения за него?
Аз я ползвах този шампоан, Даже сега пак от него ще си взема. Добре ми действа на косата, не ми я омазнява, не ме сърби.

# 44
В салона където ходя правят пилинг против пърхот Има един немец когото виждам вече трети път Когато дойде първия цялото му сако беше побеляло Сега е значително по-малко , а и човекът каза на фризьорите,че вече не го сърби скалпа.Ако ви интересува пишете.

Общи условия

Активация на акаунт