Продавалник - заместник?

• 52 738
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
Какво качване на обяви????????????
Аз не мога да вляза Joy Joy Joy Joy Joy
Вие искате да продавате..................
Точно това имам предвид-че не се отваря дори, а какво остава за друго!

# 166
Егати тъпотията!
Някой ми е превел 65лева, но при този проблем с личните не мога да разбера кой е! Имах уговорка с две майчета.Моля, ако Джери или Финети четат тази тема да ми пишат дали някоя от тях ги е превела! Но на лични, тук, в този форум!!!

# 167
е добре де, къде са ни личните съобщения, къде са ни оценките? По-глупав сайт просто не можеше да сътворят за тези 6 месеца  ooooh! ooooh! ooooh!

# 168
  • Варна/Лондон
Защо се пенявите тук?! Сайта е на Аукро, просто докато течеше продажбата , за да могат да го продадат с хиляден брой потребители ни занимаваха с глупости от рода на:-,,Ти създаваш новият Продавалник'', ''Награда за...'' и т.н.  глупости. Най- големият му проблем, за мен като потребител, беше че е бавен! Е, сега пак е бавен, и форума прилича на пача! За лс и наблюдавани- казали сте го!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455394.105
Мамма го е казала накрая, но не казаха когато го затвориха за публикуване, че ще се продава на Аукро! Много потребители на сайта не биха искали да са такива на Аукро!
Както и да , жалко за нас които наистина вярвахме, че сайта ще си остане същият, само малко по бърз.

# 169
  • Пловдив
Не гласувах за новата визия и ала-бала на продавалника, защото не бях свикнала с него и нямах конкретно мнение, но това което виждам в новия, няма нищо общо със стария....по-зле е
То и да гласуваме е безсмислено.Явно всичко е предопределено.Преди модераторите(новоназначените) бяха много велики-позволяваха си да трият обяви,да налагат банове и да се държат адски селско-без никакви обяснения.Сега си мълчат и е обществена тайна защо.Сега перките им са свити-нямали право да трият,нямали право незнам си какво..
Ем,новта ви платформа е отвратителна и мисля да посещавам сайта,само ако търся нещо определено и конкретно,а не както преди да си ровя в обявите.Страшен т.ш.к  си направихте с нас потребителите,ама вече не сте единствения сайт,така че грубото поведение,с което се славите може да послужи за комуникация м/у модовете и малка част потребители
Събрала съм много ядове от април месец,мълчах си.Но вече чашата преля

# 170
ако някой може да ми каже как да си изтрия всички обяви и да се махна от този акуро-продавалник ще съм му много благодарна  Peace

# 171
  • Варна/Лондон
Питай Илияна, тя и тук отговаря на въпроси към модераторите, нищо че не е такава...тук!

# 172
Е къде да  я търся тази Илиана, нали беше много стриктна и отворена в старият продавалник? Сега нещо се покриха модераторките  Crossing Arms

Както и да е ако чете тук, моля да внесе малко яснота по въпроса!

# 173
бгдомакиня--- това ще ползвам аз, продавалник не ме кефи!
ей като спам го отбелязва ако го напиша на латиница Crazy

# 174
Модераторите не могат да внесат яснота, защото и те имат точно толкова представа, колкото и вие.
Не ги обвинявайте тях, те нямат никаква вина и са поставени при същите условия (предполагам, че и нямат модераторски права в новия сайт).  

За съжаление и аз отдавна не мога да дам по-конкретна информация.
Дезертирах от Продавалник преди месеци. Моя беше идеята да се върне към първоначалната идея да е само за стоки за бебето и детето. Не се прие, скочиха (почти) всички. Нито имах ресурс, нито желание да развивам сайт за всякакви покупко-продажби, нито е в приоритетите ми като задачи. Затова оставих колегите да търсят варианти за развитие и запазване на сайта.
Allegro Group (част от които е Aukro), са проявили интерес да поемат управлението и развитието на Продавалник.
Виждам, че и в момента работата по сайта и форума там продължава. Приемам, че все още има неща за доизчистване и че проблемите ще се отстранят, за да добие сайтът вид и функционалност, които да отговарят на исканията на потребителите. Никой няма интерес да гони и губи потребители.

# 175
  • София
Супер омазан и грозен и нефункционалан сайт.
Няма да се оплаквам, намерих си нов готин сайт  Hug
Трия се, само да ми се отвори онова нещо, наречено продавалник. Така че момичета, хайде дружно да се изтрием, защото тук си говорим, глас в пустиня  #2gunfire
Стария сайт беше супер, и как може да пускаш нещо което не работи и да не загубиш потребители. Затова има решение и за мен една голяяяяма ТОЧКА.

# 176
(Няма да се оплаквам, намерих си нов готин сайт  Hug

Кой сайт имаш предвид?
Бг домакиня ли?
Чудя се къде да се пренасоча!? newsm78

# 177
  • София
(Няма да се оплаквам, намерих си нов готин сайт  Hug

Кой сайт имаш предвид?
Бг домакиня ли?
Да, него  Party

# 178
(Няма да се оплаквам, намерих си нов готин сайт  Hug

Кой сайт имаш предвид?
Бг домакиня ли?

Мисля, че този има предвид. И аз съм там. Даже се чудя защо още разчитате на Продавалника.  Shocked

# 179
Отдавна се преместих в БГ домакиня и все повече се радвам, че го открих!

Общи условия

Активация на акаунт