Продавалник - заместник?

• 52 765
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
Обявите от последните дни не са трансферирани на новата платформа, ще се наложи да ги добавите отново. Сайта е изключително лесен за използване, ако имате някакви затруднения, използвайте формата за контакт. Ако бъдете разпозната като номер, може да зададете потребителско име в полетата под аватара. Може да изберете потребителско име само веднъж

# 196
  • В.Търново
Аз лични нямам,не мога да пиша във форума им,само да чета.Сто пъти писах за това във Фейсбука,но никй не ми обърна внимание.Имам изтрити поне 30 обяви,като от октомври и ноември са поне 15,а уж казали че обявите след 1 октомври ще се запазят.Дрън-дрън,само ни забаламосват!В същото време са ми се появили в профила обяви,които отдавна съм изтрила.Новата платформа е много тъпо измислена,няма ги полезните опции и функции от предния Продавалник.Никой не ги е молел за нещо ново,а само да подобрят скоростта.Но дори и в новия пак има проблем със скоростта.
Дръжте си го Продавалника,скъпи нови собственици,съсипахте всичко!Програмистите ви не струват,пълни аматьори!

# 197
  • Бургас
Обявите от последните дни не са трансферирани на новата платформа, ще се наложи да ги добавите отново. Сайта е изключително лесен за използване, ако имате някакви затруднения, използвайте формата за контакт. Ако бъдете разпозната като номер, може да зададете потребителско име в полетата под аватара. Може да изберете потребителско име само веднъж

За мен не е труден за използване, свиква се доста бързо с него, но съм възмутена, че липсват основни функции от старата платформа, които ни бяха голямо удобство и за които всички даваха предложения. Като наблюдавани, състояние на даден артикул - не само нов и втора употреба, точна цена. Както и никъде не видях да има задължително условие за размери в обявата. А този ценови диапазон не е никакво улеснение, а е безумие, което ще отблъсне повечето стари потребители. Сега Продавалник прилича повече на Търговалник. И вместо да се замислите, че недоволството е масово и не направите нещо по въпроса, вие само до втръсване давате разяснения за новата платформа и проблема с ЛС, а не обелвате и дума за това, за което ви питат.

# 198
Не мога да разбера защо не сте пренесли цялата информация от действащите обяви. Имам една обява по която сте си направили труда да пренесете само една от всичките 6 снимки. Цената я няма. Имаше коментари под нея и реален купувач. Личните ги няма, а бяхме започнали да преговаряме.

Какви са тези простотии - мое, за продажба, за размяна. Обявата е в позиция мое, а си е обява за продажба. какъв е този ценови диапазон, без да има точна цена.
Голяма простотия сте направили. Вярно зарежда по-бързо, ама  сайта е по зле от от периода преди когато сте били най-зле. Мисля, че повече няма да ви ползвам.

# 199
  • София
Много бързо реших проблема - изтрих си профила. Прехвърлям се в бгдомакиня.
Продавалник беше основополагащ сайт от своята категория, за съжаление аукро са го направили на нищо. Те и основния си сайт не могат да подкарат както трябва, но колко трудно е да прецакат тотално работещ и оборотен сайт ......

# 200
А днес изобщо не се появяват личните съобщения ooooh!И като кликнеш на ника на някой потребил пак няма опция за лс #Cussing out

# 201
някой може ли да ми каже от къде да си изтрия профила от този скапан нов-продавалник #Cussing out
аз сега изобщо не мога да влезна в това чудо  Whistling

# 202
  • София
няма влизане в "новия" продавалник  ooooh! що за дивотия ще сътворили  ooooh! И какви са тези ценови диапазони  ooooh! Всяка мама желае да знае точна цена и с тези от-до цени се започва едно питане, отговаряне, чудене  ooooh!

# 203
  • В.Търново
На мен отново не ми се отваря тоя Продавалник,дава ми грешка.Целта им е явно да го съсипят,за да им върви тъпото Аурко.

# 204
имам даден адрес,не мога да видя профила на потребителката.Не мога да й пратя имейл...

# 205
Хаха, понеже всички скокнаха към домакинята, тя взе, че почна да дава фира. Simple Smile

# 206
  • София
Хаха, понеже всички скокнаха към домакинята, тя взе, че почна да дава фира. Simple Smile

да, има ограничение до 200 потребителя да са connected и дава, че max брой са онлайн и неможе да се влиза  ooooh!

# 207
Ако продължава така сменям сървъра Simple Smile
Laughing
рефрешвате като ви изпише грешка.2-3 пъти и готово

# 208
Аз също не мога да вляза в профила си в продавалника  ooooh!

# 209
  • София
да, това с тези ценови диапазони е някакво безумие.... Crazy
да е начин за стесняване на обявите при търсене -ок но така поставено Laughing Laughing Laughing
ама ще видим де, то явно и не е съвсем окончателното това, което виждаме...т.е. вчера и ценови диапазони нямаше Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт