Сексуалните традиции при различните народи

• 43 569
  • 431
  •   1
Отговори
# 15
само на 23 ... а толкова умна .. браво !!  Peace

# 16
Миме, привет  Hug  Mr. Green

# 17
Вишистка,а не знае,че се казва Шнорхел...ебати тъпата пързалка... Laughing

# 18
Мило момиче, съчувствам ти! Моя приятелка тръгна с един норвежец - караше я да правят секс само на Витоша, след като е разпънал мушама на тревата, а сам бил облечен от глава до пети (е, и едно достойнство в презерватив). На ръцете си задължително слагал латексови ръкавици, не понасял никакъв контакт с гола кожа.

Доколкото знам, повечето норвежци са такива. Tired Да не би и твоят да е норвежец?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
А плавници накара ли те да обуеш?
Е, закъде без плавници?

# 20
Ужасни сте! А уж форумът бил за взаимопомощ и подкрепа!
То да не посмее вече човек да сподели нещо искрено и лично, веднага вадите пуканките и вазелина.  Crossing Arms

Мара де ла Села, не им обръщай внимание - гиди хейтъри с хейтъри ниедни!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Завиждат ти на младостта, красотата и образованието, както и за тройката.  Hug

# 21
# 22

И за шнорхела, и за маскировачните облекла  Embarassed

Чудя се кое ме разконцентрира повече - тройката с маскировачни облекла и шнорхел, или найлона на Витоша  Embarassed

Давайте още интернационални практики...

# 23
Знаех си, че ще стане така Sad Sad Именно това беше и причината да не се обърна към някоя приятелка или към майка ми, реших, че в интернет нещата са на по друго ниво, но бях сигурна, че ще ми се подигравате. Няма значение.
Лизбет, много ти благодаря!  bouquet  Много се радвам, че тук също има хора, които са достойни за уважение!

# 24

И за шнорхела, и за маскировачните облекла  Embarassed

Чудя се кое ме разконцентрира повече - тройката с маскировачни облекла и шнорхел, или найлона на Витоша  Embarassed

Давайте още интернационални практики...
Това,че е шнорхел го знаеш само ти. Тя знае,че е тръба за дишане... hahaha

# 25
Марче,пак избачка ник -браво Joy
Сега по темата: Обуваш всичките му там джаклами барабар със шнорхела и го караш обаче той да го играе спасител,няма само ти да се напъваш я.....и на всяко вкарване и изкарване да свирка по един път-кажи му,че туй е по българските традиции Joy

# 26
но бях сигурна, че ще ми се подигравате. Няма значение.

завиждат бе моме ... завиждат че ти си си загубила девствеността а те още да девствени ... завистници  #Cussing out амахаааа  Crossing Arms

# 27
Че какъв е по народност?Баси традициите!Чувала съм за "тате" и "бате" в някои мосюлмански държави, ама дали е така Thinking
В така описаната от теб ситуация, никой не би ме накарал да правя нещо, което е в разрез с разбиранията ми, желанието ми и ценностите ми, пък нека твърди, че не съм го обичала, традиции и бля, бля....Да се обличам в разни костюми и да си лягам, с братовчеда - много ми идва!И секс с шнорхел в уста/ако правилно съм разбрала/- не, мерси, а и не мога да си го представя Simple Smile
Ти как усещаш нещата-според теб дали си се изложила, чувстващ ли се задръстена и имаш ли желание да "оправяш нещата"?
Твоя човек е странен, да не използвам друга дума...

# 28
Ако ти си задръстена, щото си правила секс в неопрен, то аз какво да кажа за себе си, като сексвам само гола, и шнорхел не ползвам даже.

# 29
Не знам защо ми викате Марче, като истинското ми име изобщо не е Марче, а започва с буквата С, но няма да ви го кажа, тъй като придпочитам за сега да остана анонимна. Никнеймът ми идва от любимия вестник на моят любим (майка му е италианка, а баща му е ганаец).

Общи условия

Активация на акаунт