Сексуалните традиции при различните народи

• 43 513
  • 431
  •   1
Отговори
# 120
Е, то не ти трябва да си особено сексуално просветен, за да зацепиш, че не е традиционен секс и не зависи от нацията, ама...

# 121
Леле Шевролетаааа  Laughing
Виж, попаднала си на мило момче, гушкало те за една сцепена устна. А представяш ли си какво ще направи, ако си сецнеш кръста докато правите секс с рицарски доспехи примерно. Не те дава на кой да е, с близък те дели не с чужд човек. Следващия път когато наденете маските, може да си запалите огън в средата на хола примерно да потанцувате, а братовчед му да бие барабан през това време. Изобщо, очаква те един изпълнен с развлечения живот. Не се чуди, ако не го искаш ти, взимам го аз  Crossing Arms
П.П. По време на секса с маски имахте ли полички от листа  Flutter

# 122
  • Насред хаоса
П.П. По време на секса с маски имахте ли полички от листа  Flutter
Е кви полички, кво чудо! Той цял неопренов костюм е нарязал, ти - полички от листа. Пак е играл ноШа ...

# 123
Пълнолуние, доста е забавно от страни, не че иначе не е ама.... Иначе бяхме голи, само с маските, той само ми сложи един колан на кръста и бамбукови две пръчки от двете страни. Има една ваза с три бамбукови зелени пръчки, от там ги взехме.

# 124
Аз моя,го увивам с тоалетна хартия целия,за да заприлича на мумия. Чудех се,дали не съм извратена Rolling Eyes Ама вече съм спокойна Laughing
Ми,какво да направя възбуждам се от мумии Laughing Уж съм българка,ама и това не е много сигурно вече Laughing

# 125
  • Насред хаоса
Ох, ще ме уморите бе! От одеве се хиля сама като лудите тук. Joy Joy

# 126

Е кви полички, кво чудо! Той цял неопренов костюм е нарязал, ти - полички от листа. Пак е играл ноШа ...

Язък. Леко ми се развали настроението. Мислех, че с ноша собственоръчно е рязал от палмата в хола листата, а тя ги е низала на канапче с любов...
Curiere, ама от онези зелените бамбукови пръчици, е тогава пак е нещо, сложи ги да те държи за тях ли?

# 127
Пълнолуние, доста е забавно от страни, не че иначе не е ама.... Иначе бяхме голи, само с маските, той само ми сложи един колан на кръста и бамбукови две пръчки от двете страни. Има една ваза с три бамбукови зелени пръчки, от там ги взехме.

Чакай - къде ти сложи точно тия пръчки?

# 128
  • Насред хаоса

Язък. Леко ми се развали настроението. Мислех, че с ноша собственоръчно е рязал от палмата в хола листата, а тя ги е низала на канапче с любов...
rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 Корем ме заболя от хилеж.  Laughing

# 129
Ти точно да мълчиш, защото заради тебе коремът ме боли, освен това ходя и се хиля на пресекулки из апартамента, та децата ме гледат тъпо! Naughty
Пълнолуние, и ти така! hahaha hahaha hahaha

# 130
Шевролета, ти си в апартамент, бива. Аз живея в къща, знаеш ли като излязох да нахраня кучето и се изхилих гръмко, бабата отсреща как ме погледна. М? С телена ограда сме.

# 131
  • Italia
Curiere, ама от онези зелените бамбукови пръчици, е тогава пак е нещо, сложи ги да те държи за тях ли?

Не, не, една в устата ѝ е дал да захапе, стойка "Бобър" се нарича!

# 132
  • Насред хаоса
Ти точно да мълчиш, защото заради тебе коремът ме боли, освен това ходя и се хиля на пресекулки из апартамента, та децата ме гледат тъпо! Naughty
Пълнолуние, и ти така! hahaha hahaha hahaha
Тури си една африканска маска - ще те гледат с интерес, и поне ще се нахилиш на воля под нея. И глей да не паднеш, ей!

# 133
Изключително се поучавам от тоя форум.
Ето днес например разбрах колко задръстена съм в секса ...  Tired

# 134

Не, не, една в устата ѝ е дал да захапе, стойка "Бобър" се нарича!

Много интересно... Има ли я в Кама Сутра? Сега я изучавам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт