Сексуалните традиции при различните народи

• 43 558
  • 431
  •   1
Отговори
# 180
Амиии, доста е специална  Mr. Green

Съжалявам/първо спам/ то това въоще не е ЛюБИМАТА ми поза! ooooh!Мислех си нещо Друго! newsm46

# 181
 Жива да не съм, ама както се вика на жива съм.  doh smile3555Това е най-яката тема от месеци насам нямам думи-смея се с глас, чак ще събудя мъжа ми newsm62 newsm62 newsm62

# 182
Жива да не съм, ама както се вика на жива съм.  doh smile3555Това е най-яката тема от месеци насам нямам думи-смея се с глас, чак ще събудя мъжа ми newsm62 newsm62 newsm62
По - леко! Представи ви си, че се случи нещо от горе изложеното!  Имаш ли "план за действие"!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 02:00 от Снежа63

# 183
Жива да не съм, ама както се вика на жива съм.  doh smile3555Това е най-яката тема от месеци насам нямам думи-смея се с глас, чак ще събудя мъжа ми newsm62 newsm62 newsm62
По - леко! Представи ви си, че се случи нещо от горе изложеното!  Имаш ли "план за действие"!
Еми честно ли не не си го представям. Засега само с българи съм била и си ми е добре Peace bowuu

# 184
Еми честно ли не не си го представям. Засега само с българи съм била и си ми е добре Peace bowuu
Аз също, но си представи, ако събудиш съпруга ти?... Дали няма да реши да стане космонавт?

# 185
Страхотен си!  Hug Heart Eyes Пиши ми на лични!

Такива сексуални фантазии не са за изпускане. Hug

# 186
Абе толкова ли няма българи.Като тръгнете да се ебете с тези цигани,направо ми се повръща.Бахти простотията...

# 187
Като оставим настрана целия цирк, който е темата , също изключително много ме забавляват и включвания на хора, прочели само първия пост на авторката и "хоп" на последна страница с някой разумен съвет  Joy

# 188
Абе толкова ли няма българи.Като тръгнете да се ебете с тези цигани,направо ми се повръща.Бахти простотията...
Българи бол , но нямат въображение.Кой ахмак ,ще те напъха в неопрен и ще те секси през дупката???

# 189
Българи бол , но нямат въображение.Кой ахмак ,ще те напъха в неопрен и ще те секси през дупката???

И  то, когато си налапала шнорхел!

# 190

Тръба за дишане.

И не вярвам циганите да си дават парите за неопрен и да налитат на вишистки  Thinking

# 191
Много яка веселба е тази тема,така не съм се смяла на тема от форума поне година. Joy Joy

Сега да дам и аз съвет-тоя див,див италиано-ганаец да не Земеш да го изпуснеш,слушай ме какво ти казвам,това е ценен кадър,
само за браТчеда не съм сигурна дали го бива,ама то това ти ще кажеш,
че аз така и не разбрах-в крайна сметка правихте ли нещо тримцата или е за довечера планувано?

# 192

Голям извратеняк, как може такова нещо, да преебе неопренов костюм.

# 193

Тръба за дишане.

Да бе, как изобщо решихме, че е шнорхел?!  newsm78  Да не се окаже, че Роке я е интубирал, докато пробива неопрена с ноша?  Thinking

# 194

Голям извратеняк, как може такова нещо, да преебе неопренов костюм.
за една "дупка".

Общи условия

Активация на акаунт