Сексуалните традиции при различните народи

• 43 525
  • 431
  •   1
Отговори
# 165

# 166
Ще ви изчета всички след малко. Въпреки, че аз съм"расист" и не съм спала с други , освем българи,  но считам, че това което на мен ми е добре и на другия му е добре/първо мен/ е най-добре! Възприемам ли го, няма традиции или правила! въпросът е на нас да ни е добре! Дали не съм старомодна? или съвременна?

# 167
Притеснявам се за Тати, забави се доста. Дано да е добре.

# 168
Татти е в отпуск, но не знам до кога.

# 169
Няма да е за дълго в отпуск..
Доволно странички е навъртяла тази сериозна тема.  Flutter

# 170
Не, че знам за какви отпуски говорите, но на Китен точно до нашия шезлонг по цял ден кесеше някакъв съсухрен мазен тип, който с едната ръка блъскаше по клавиатурата на лаптопа, а с другата си щипкаше от препържената цацка, приготвена в тиган направо на плажа в най-близкото капанче, но казваха, че там е най-вкусна, тъй като олиото е от 2008, а не старо, както по другите места.
...с което искам да кажа, че хората могатда си вършат работата и докато са във ваканция, да не вземете да си помислите нещо друго....

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:26 от Curiere de la Sela

# 171
Не, че знам за какви отпуски говорите, но на Китен точно до нашия шезлонг по цял ден кесеше някакъв съсухрен мазен тип, който с
щипкаше от препържената цацка, приготвена в тиган направо на плажа
(
Без изкушения! eat newsm22

# 172
Гениален си, признавам те, с този усет към детайла.
Мислил си за смяна на професията?

# 173
  • Beyond the Frontiers
Бъркате, това не е Марчето. Разликата е забележителна...
Авторката, проблемът е сериозен. Не виждам как ще го решите... Mr. Green

# 174
Бъркате, това не е Марчето. Разликата е забележителна...

Много ясно, как си представяте Марчето в Китен да ходи на почивка ooooh!

# 175
Ох Марийо, Марийооооо........
Признавам си- не те харесвам, обаче тази тема, направо ме накара да се смея с глас.
Направо не знам как не събудих малката.......

По-ми харесваше като обикаляше с пухените сандалетки, бях си изградила образ и тез дивашки изпълнения нещо не ми се връзват.

# 176
Неее, не е Марияяя... ПЕПЕЛЯШЧИЦА  Mr. Green
Добре си ни дошла. Добре, че татти го няма, та да попадна на темичката ти  Laughing

Едит: По темата... защо не опиташ поза "пингвин" Смятам, че всички ще сте доволни...

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 00:25 от F_Diamond

# 177
Леле, нищо не разбирам...Явно ме хваща склерозата!?
F_Diamond , каква етази поза "пингвин" ? Е, не съм толкоз стара, пък нали човек се учи цял живот. Laughing ooooh! Помощ! Ограмоте те ме?

# 178
Амиии, доста е специална  Mr. Green
Значи, жената сваля панталоните на мъжа до глезените  Naughty Започва да му прави... орална любов така да се каже... И точно в кулминационния момент става и го зарязва. И той със свалените гащи започва да тича след нея като пингвин  Mr. Green
Да  ви просветля и аз на някоя и друга поза  Laughing

# 179
  • E-CLM & CH-VD
Toзи човек след африканските маски да не ти докара някоя маймуна?  Thinking Ти всъщност виждала ли си братовчед му?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт