Сексуалните традиции при различните народи

• 43 509
  • 431
  •   1
Отговори
# 150
Аз пак казвам, че мога да изтърпя това, защото във всяко едно друго отношение той е страхотен. Нашите също много го харесват, аз ги запознах, е татко малко се прави на интересен и му вика манго джери, но това не е от лоши чувства. Единствено, когато бях със сцепена устна, майка ми се държа недоверчиво и не повярва, че съм се ударила в мивката, но тя сигурно мисли, че той ме пердаши, а това не е така и аз не искам да си създават погрешно мнение за този прекрасен човек.

# 151
Много е задръстен приятелят ти  Naughty
Как може да използва нещо толкова обикновено като найлон?! Shocked
А ако,недай си Боже,започнете да го правите с белезници и камшик - зарязвай го,от него любовник няма да стане Naughty
Между другото може да си купите един голям леген,да го пълните с вода и сол и да ти потапя главата в него за да е по-реалистично  Peace
Или направо се "гмурни" в някой по-голям акварим Peace Така и рибките ще плуват около теб,и растения ще има - като в океана Hug Само гледай да няма и някой рак,който да те щипне по нослето,че тогава ще стане страшно ooooh!

Лелеее и аз се спуках от смях  Joy Не е истина просто! hahaha

# 152
Curiere de la Sela, докато ровех за африкански маски из къщи, по предложение на La Sombra, ме осени друга мисъл. Ти самата си  си виновна и за травмите, и за неразбирането. Как очакваш той да практикува традиционен български секс, като вместо да вземеш инициативата, ти си се размрънкала тук във форума и вече правиш от мухата слон. Самата казваш, че е чужденец! Как да знае човекът какво е патриархален български секс. Затова, изчакай го да му свършат лекциите и го покани у вас. Като дойде го посрещни с кръщна походка по пафти, пищимал /без риза/, с бъклица и дрян в ръцете. Па му скочи отгоре и му извикай "ариииии уааа". Да видим ще се сети ли той за нош и неопрен....

# 153
Шевролета, искам да изкажа специални благодарности към теб! Другите сигурно си мислят, че всичко е един голям майтап, но всеки човек си има странности, ето баща ми например е билкар, нима не е същото?!
А, идеята ти за носията е страхотна, още повече, че аз съм играла народни танци десетина години, имам и носия и пафти.... Обаче не зная как да стане, все пак никога до сега не ми се е налагало да поемам инициативата, страх ме е да не объркам нещо.  Може ли някой да ми каже как е на английски език:
"Роке, ти ми показа толкова много неща, нека ти покажа нещо и аз. Хорото е български народен танц, най-известният народен танц и традицията повелява влюбените двойки да изиграят едно голо хоро. Аз съм облечена в носия и съм ти приготвила калпак, опинци и потури с дупка на чатала. Следвай стъпките ми и се забавлявай".
 Мисля, че Дунавското хоро ще пасне идеално Party

# 154
Ама как дупка на чатала???  Crazy
Не се излагай, дупката трябва да е отзад!  Naughty

# 155
  • Ænima/Albuquerque
Мисля,че вие двамата не можете нищо друго освен да правите секс по неопрен и найлон.
Щом две приказки не можете да си кажете...  smile3555
Взе да ми идва ми в повече художествената измислица!

# 156
Ооо яяя ...
Какви български носии,к'ви 5 лева?!
Я му покажи твоето циганско Аз - хем ще е по-интересно,хем и на него ще му е по-лесо Wink
Връзваш един шал с пендари на кръста,пускаш някой мазен кючек и "Дай,дай,дай ... Върти,върти,върти ... " (или както там беше израза) Peace

# 157
Първо на първо аз не слушам поп фолк. Харесвам само Ивана, Камелия, Екстра Нина, Анелия, Мария, Малина, Константин, Тони Стораро и Софи Маринова Stop
Второ, съм пуснала темата единствено, за да получа съвети, а до тук единственно Шевролета дава такива.
И както споменах в началото той говори български, но не много добре. Все пак нашият език не е лесен, а той не е живял в България 100 години. Naughty
И не си права, че не си говорим, напротив, говорим си на най-различни теми, може да си говорим на полубългарски, полуанглийски и със жестове, но важното е, че се разбираме.

# 158
  • Ænima/Albuquerque
Първо на първо аз не слушам поп фолк. Харесвам само Ивана, Камелия, Екстра Нина, Анелия, Мария, Малина, Константин, Тони Стораро и Софи Маринова Stop

smile3532 smile3532 smile3532

# 159
Добре, че детето е на лагер и не се налага да обяснявам защо цвиля в къщи. Popcorn искам ощеееееееееееее Joy

# 160
Първо на първо циганските ритми не са поп-фолк!!!
Второ на второ Малина има толкова кючекчийски парчета,че не виждам к'ъв е проблема?!
Трето на трето той като те види гола с тия пендари на кръста веднага ще се сети,че ще правите секс,а няма да си приказвате за историята на България и сложния български език Wink

# 161
Аз пък си го представям оня ми ти доктор с мокра коса под ритъма на Тони Стораро как вика"Шест, Шест, Шест" Joyох не мога вече Joy

# 162
  • Насред хаоса
Аз пък си го представям оня ми ти доктор с мокра коса под ритъма на Тони Стораро как вика"Шест, Шест, Шест" Joyох не мога вече Joy
И нош в ръка! И коЖ, пардон, маска на глава!

# 163
На мен пък най ми хареса идеята за жаравата. Баш си е българско. Ако някой не е прочел - палите огън, разстилате жаравата на 10-тина метра и докато той те държи да не стъпваш на земята и правите секс в движение, минава няколко пъти по жарта. Така ме е яд, че не се сетих първа   Sad

# 164
А хавайската поличка къде я забравихте?! newsm78

Авторке,това той ли е?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт