Сексуалните традиции при различните народи

• 43 589
  • 431
  •   1
Отговори
# 195

Голям извратеняк, как може такова нещо, да преебе неопренов костюм.
Що бе , обича да прави дупки .На мен това с маскировъчният костюм и братчеда ми е по извратено.

# 196

Скандинавците ми се струват по-извратени. Скандинавецът казва сутринта - жено, довечера ще те таковам.
И отива на работа.
Скандинавката се приготвя, приготвя и вечеря.
Скандинавката също е извратена, на сутринта пише у форум, разказва на съседките и ги черпи с дребни сладки и кафе.

# 197
Ти скандинавец или скандинавка си?

# 198

Скандинавците ми се струват по-извратени. Скандинавецът казва сутринта - жено, довечера ще те таковам.
И отива на работа.
Скандинавката също е извратена, на сутринта пише у форум, разказва на съседките и ги черпи с дребни сладки и кафе.
Тук само сладки не се раздават , май корените са ни скандинавски , а не ираномонголоталибаноиндоазиатски. Joy Joy Joy

# 199

Голям извратеняк, как може такова нещо, да преебе неопренов костюм.
Що бе , обича да прави дупки .На мен това с маскировъчният костюм и братчеда ми е по извратено.
Ама струва по-евтино. Криза, криза братче!

И отива на работа.
Вълкът с къс ник, ще черпи жената, я. Представи си у нас да имаше такава традиция. Кой ще ходи на работа  Mr. Greenи затластяването Heart Eyes! Традициите се създават от нравите.

# 200
  • Насред хаоса
На един маскировъчен костюм. Без да се налага употребата на нош, тежки маски и т.н.
http://spanak.org/wp-content/uploads/2008/07/tuzemetz-sas-cd.jpg
Кой не го е страх, да ходи у гората.

# 201
Много е малка дупката на тоя диск  Crossing Arms

# 202
  • Насред хаоса
Е па земи си ноШ и му я направи по-голяма. Ай ся и претенции ... Човекът се е измъчил с неопрена, вие за един диск сега.

# 203
Аз това щях да кажа.Ако за това трява да ходя в гората.

# 204
Тези са факири , знаеш ли какъв дълъг език ще проврът през тази ,ню ню дупка. newsm78
Жителите на индийското племе тода нямат думата „прелюбодеание”в езика си.Нещо повече,препоръчително е както за мъжете, така и за жените да си имат любовници или извънбрачни връзки..

# 205
  • Костинброд
Така-а-а,въодушевена от темата реших да спретна изненада на моя горски.Разпръснах камъни из хола,сложих 3-4 цепеници за автентичност и няколко шишарки,изтърсих малко пясък на земята(що ли) и понеже няма друга растителност у нас пресъздаваща горски пейзаж наредих саксийките с кактуси."Облечена" само по патрондаШ и борови иглички в косите посрещнах горския-а той милия по гол пищоФ.И като се почна.....добре,че не запалихме и резачка....стана тя каквато стана.... WhistlingСега милия се прави на доктор и вади трънчета от задника ми,а пясък имам Blush.....Що не се направих на морска сирена с неопрена и тръбата smile3538

Леле-е-е така не съм се смяла.Така се изсмях че си изплюх кафето върху монитора-добре,че не се задавих,че тогава иностранния студент-доктор трябваше да ме спасява(дали ще дойде по лекарска престилка или само по вувузела newsm78).

# 206
Закъснях Crossing Arms

# 207
WhistlingСега милия се прави на доктор и вади трънчета от задника ми,а пясък имам Blush.....Що не се направих на морска сирена с неопрена и тръбата smile3538

На горска фея и какви са тези кактуси по наште ширини. Много си объркала човека! Дано е решил и той да те изненада.

# 208
Само го спрягате този неопрен... Ами нали не я е накарал да легне по корем на земята и да се мята като риба на сухо. Откога говоря, че момчето е сериозно, а никой не чува. По скоро давайте съвети как да задържи това съкровище.
 Шевролета  Flutter ?

# 209
Само го спрягате този неопрен... Ами нали не я е накарал да легне по корем на земята и да се мята като риба на сухо. Откога говоря, че момчето е сериозно, а никой не чува. По скоро давайте съвети как да задържи това съкровище.
 Шевролета  Flutter ?
Доколкото разбрах, той предлага още едно/засега/ съкровище. Егоисти се, ще стане много богата.

Общи условия

Активация на акаунт