Сексуалните традиции при различните народи

• 43 582
  • 431
  •   1
Отговори
# 210
Не си бе душко , веселбата продължава.

Австралийските аборигени воини демонстрират дружелюбност не с обичайното за нас ръкуване, а с докосване на половите органи на събеседника.

В Полинезия ,количеството партньори няма никакво значение. Важното е преди да се омъжи, жената да е родила поне две деца.

# 211
Ох, Снежи, нищо не разбираш. Той иска да я представи на близките си, не да я подари.  Grinning

# 212
Не си бе душко , веселбата продължава.

Австралийските аборигени воини демонстрират дружелюбност не с обичайното за нас ръкуване, а с докосване на половите органи на събеседника.

В Полинезия ,количеството партньори няма никакво значение. Важното е преди да се омъжи, жената да е родила поне две деца.

Да се сбърка човек от толкова много предложения кое да избере. "Свят широк, шашкъне много! wavey" Отивам да хвана нещо додето още мога!  bigdance2

# 213
Много бързо се вкарахте във  филми и не си давате сметка, че в тази история нищо почти не е ясно.
Първо: на Роке само баща му е ганаец. Майката е землячка на Берлускони. Вие го изкарахте зулус, пък то може да е по-светличко момчето...
Второ: За браТчеда, априори, решихте, че и той е черничък, ами ако е по майчина линия и се окаже жабарче....
Трето: Шнорхелът шнорхел ли е всъщност или е тръба за интубиране /вие "Спешно отделение" не гледате ли?/
Изобщо аз се отказвам от размисъл и съвети, докато не ми се изясни ситуацията....

# 214
Добре де, защо трябваше да орезилявате неопреновия костюм? Нещо такова нямаше ли да ви свърши работа?

# 215
Добре де, защо трябваше да орезилявате неопреновия костюм? Нещо такова нямаше ли да ви свърши работа?
И ква е тая бездна дето се разкрива бе  Joy Joy Joy

# 216
Тази цепка ,много мелмакска , бреее.....

# 217
То не е казано, че трябва да дърпаш циповете до край.

# 218

Е, това черното е цензурата все пак дневен форум е.  Laughing

# 219
Много искам да покажа как се смея

Joy  Joy  Joy  Joy

# 220
Пасинет, зависи. Не е уточнено къде е рязал с ноша. Може дупката да е малко по назад, тогава не върши работа. А и неопрена си е неопрен, това е лачено. Може би лака би отивал, ако бащата не е ганаец а нигериец.
И аз настоявам за уточнения.  Crossing Arms

# 221
  • Насред хаоса
Пасинет, уплаши ме, бе жена!  newsm43 Сега разбрах що танганайчето е предпочело да се мъчи с ноша.
Па може и размерът му да не е отговарял на това и е решил да си направи дупчица в неопрена като оная в диска по-горе. Да му е по мярка.

# 222
Защо не оставите хората да се забалвяват с подръчни средства  Crossing Arms

# 223
Пасинет, зависи. Не е уточнено къде е рязал с ноша. Може дупката да е малко по назад, тогава не върши работа. А и неопрена си е неопрен, това е лачено. Може би лака би отивал, ако бащата не е ганаец а нигериец.
И аз настоявам за уточнения.  Crossing Arms

Е, ами може да се облече на обратно, ако мястото на ципа не ги устройва. Все пак ще им излезе по изгодно, отколкото за всеки секс да режат с ноШа неопреновия костюм.  Laughing

# 224
  • Italia
Българи бол , но нямат въображение.Кой ахмак ,ще те напъха в неопрен и ще те секси през дупката???
И  то, когато си налапала шнорхел!
Тръба за дишане.

Момичета, сън ме не хвана цяла нощ за този шнорхел! Наша е грешката, момичето каза, че е тръба за дишане! Ето я, открих я!
http://www.gobbledegeek.com.au/wp-content/uploads/2010/06/240325_1_Koteka.jpg

Общи условия

Активация на акаунт