Сексуалните традиции при различните народи

• 43 618
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • Galaxy 13197853088
предполагам е направил малка цепка от пъпа до кръста ...

# 226
  • Насред хаоса
Момичета, сън ме не хвана цяла нощ за този шнорхел! Наша е грешката, момичето каза, че е тръба за дишане! Ето я, открих я!
http://www.gobbledegeek.com.au/wp-content/uploads/2010/06/240325_1_Koteka.jpg
Joy Joy Joy Joy  rotfImao
На мен ми приличат на нескопосан презерватив. Много тънки бееее. Какво изобщо крият под тях?!

# 227

Е, ами може да се облече на обратно, ако мястото на ципа не ги устройва. Все пак ще им излезе по изгодно, отколкото за всеки секс да режат с ноШа неопреновия костюм.  Laughing

Е, те затова не можах да си хвана подобен жребец, щото не съм изобретателна, не се сетих. Моя, нош ползва само за мезетата, даже салата не иска да реже. Иначе цензурата стряска. Заприлича ми на бездънна яма, черна дупка  newsm43
Никол, ей така останах след твоята снимка  #Shocked
Определено нямат проблем с ерекцията, пък и лесно се сваля, мие..

# 228
  • Italia
Joy Joy Joy Joy  rotfImao
На мен ми приличат на нескопосан презерватив. Много тънки бееее. Какво изобщо крият под тях?!

Ненаситница, ей ти по-голям размер. По моему, при наличието на такъв обаче едва ли има нужда от приятелка...

# 229
Иначе цензурата стряска. Заприлича ми на бездънна яма, черна дупка  newsm43

Без цензура щеше да е по стряскащо за някой мод  Twisted Evil , та напрегнете си въображението, ако ви плаши и махнете мислено черното.  Laughing

# 230

Ненаситница, ей ти по-голям размер. По моему, при наличието на такъв обаче едва ли има нужда от приятелка...

Тва какво е? Приспособление сам да си духа ли? Упс да му диша въздух оная работа.  Joy

# 231
  • По-близо до звездите
Мдаа, с тези тръби за дишане, от "Спешно" ни прехвърлиха в "Смешно отделение". Laughing
Може на младежа любимият му вестник да е "Куриере де ла селА", но някой (авторката да речем) трябва да го светне, че в БГ открай време си държим на нашенския вариант: "Коррирере дела сера".
В заключение мога да предложа на авторката една идея за музикален съпровод на сеансите, пардон забавленията: "Ох, Гана, ох, кеф..."
P.S. Много грамотни това 'талиЯнците, щом на любимия си вестник името не могат да напишат както трябва.  Whistling

# 232
Мили дами и момци не може така да пренебрегвате и да се подигравате на проблемите на другите. Ами ако и вие утре искате съвет и само ви се смеят. Не мой така.
Мило момиче, този мъж е с главно М. Не го изпускай. Най- важното е, че не се притеснява да споделя всичко с теб и да иска да си му дружинка във всяко начинание. С течение на времето различията между културите ще се изгладят и тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 233
Мили дами и момци не може така да пренебрегвате и да се подигравате на проблемите на другите. Ами ако и вие утре искате съвет и само ви се смеят. Не мой така.
Мило момиче, този мъж е с главно М. Не го изпускай. Най- важното е, че не се притеснява да споделя всичко с теб и да иска да си му дружинка във всяко начинание. С течение на времето различията между културите ще се изгладят и тогава предвиждам такъв живот, че само си викам дано.

Най после едно рзумно мнение   bouquet

# 234

Най после едно рзумно мнение   bouquet

Благодаря  Embarassed
Препълнена съм с житейски мъдрости, Най- после намерих поле за изява! Joy

# 235
Мило момиче,
ако искаш да си с някого приеми го такъв, какъвто е! Не се опитвай да го променяш! Просто го обичай! Освен това вие сте от ентелегент'сията и не сте някои прости! Моят съвет е да си облечеш костюмчето, да си понацапаш лицето като по филмите с боя или подръчни средства, сложи няколко клонки в свободна формация из косите си, няколко листа, окаляй се порядъчно. Сложи си ловджийски колан на кръста, там задължително носят ношове! Пускаш нещо по-денс и почваш да подскачаш пред него или пред тях. Както дойде с публиката, важно е само да я има! Пък я си помисли после след него и братовчеда колко чуждестранен опит ще усвоиш! Може братовчеда да те светне за още тактики!

# 236
Момичета, сън ме не хвана цяла нощ за този шнорхел! Наша е грешката, момичето каза, че е тръба за дишане! Ето я, открих я!
http://www.gobbledegeek.com.au/wp-content/uploads/2010/06/240325_1_Koteka.jpg
Оплюхме момчето за нищо. Представяте ли си как някой части на тялото ти могат хем да се намират другаде хем в устата  на партньорката? Ето решението. При двама си представете.
NikolForAll, те са в отпуснато състояние , другото се не знае, няма пряка връзка.

# 237
Ще се сетите вие, че той хубаво и предлага! Нали е жалостив! Да не чувства празно  Joy Младо, неопитно ама ей го! Уреди се!  hahaha

# 238
Никнеймът ми идва от любимия вестник на моят любим (майка му е италианка, а баща му е ганаец).

Ама вЕрно ли така се казва вестника? Баси колко съм заблудена....

# 239
  • по пътя на светлината
Ужас!Махай се от тези животни!

Общи условия

Активация на акаунт