Сексуалните традиции при различните народи

• 43 664
  • 431
  •   1
Отговори
# 240

Ненаситница, ей ти по-голям размер. По моему, при наличието на такъв обаче едва ли има нужда от приятелка...

Тва какво е? Приспособление сам да си духа ли? Упс да му диша въздух оная работа.  Joy

Това е климатик за членове  ! rotfImbo

Момичета , благодаря ви много, наистина ! newsm20  . Цвиля от смях вкъщи Това е най-страхотната пързалка от месеци, ако да не кажа години ! Лично ще номинирам темата за годишните награди  Peace

# 241
  • Насред хаоса
Joy Joy Joy Joy  rotfImao
На мен ми приличат на нескопосан презерватив. Много тънки бееее. Какво изобщо крият под тях?!

Ненаситница, ей ти по-голям размер. По моему, при наличието на такъв обаче едва ли има нужда от приятелка...
#Shocked Ми то тва по-голямо от тоя, дето го носи бре! И понеже въпросният е на достолепна възраст, предполагам, си го е турнал, та да го държи изправен някак си.
В тая връзка се сетих за един виц - една мома се заженила за негър. Майка й обаче му поставила редица условия, като едно от тях било дължината на члена му да е най-малко 25 см. И оня: "А, аз обича нея, аз отреже 50 см."  #Silly

# 242

Това е климатик за членове  ! rotfImbo

Всяко ново изобретение е добре забравено старо.Авторката с прашки ли е отдолу?
Това е комедия за номинации. rotfImbo rotfImbo

# 243
Joy Joy Joy Joy  rotfImao
На мен ми приличат на нескопосан презерватив. Много тънки бееее. Какво изобщо крият под тях?!

Никол, твоите букви  са радост за моите очи и конкракции за моят корем....

Относно снимковия материал - вие всички по чльона се загледахте, а никой ли не го притеснява факта, че този възрастен човек има перо в носа? Ако и нашето ганайче /за което аз все още чакам  уточнение... Crossing Arms/ реши да се украси така, отече ни девойчето - кихането ще й е най-малкият проблем.... ooooh!

# 244
  • по пътя на светлината
Хубаво си се хилите,но такова да ви се яви,ще подпалите с 200....,надявам се наистина темата да е пързалка.

# 245
Радвам се, че се забавлявате, въпреки че на мен не ми е до това. Най-после мъжа на животът ми се обади и иска да се видим и да поговорим. Стискайте палци, моля ви, аз отивам до тях, за да се изясним. Praynig

# 246
Само не забравяй да си вземеш водолазния костюм! Whistling

# 247
  • по пътя на светлината
Момиче,какво да изясняваш!?
Факта,че ти е предлагал подобни извращения,не ти ли стига,за да се разкараш от него?
Свършиха ли се мъжете,та ще му ,,ходиш на крак,, на този урод?

# 248
Радвам се, че се забавлявате, въпреки че на мен не ми е до това. Най-после мъжа на животът ми се обади и иска да се видим и да поговорим. Стискайте палци, моля ви, аз отивам до тях, за да се изясним. Praynig
Ако това е мъжа на живота ти? Ще ти трябват палците на голяма част от света. Няма да е лошо първо да отидеш да споделиш с татко си.

# 249
Села , успех и дано ти пусне .... упс грешка . Joy Joy Joy

# 250
  • София
Включвам се да изясня някои аспекти на водолзаната еротика. пробиването на дупката е от съществено значение. Тя е най-важната част от цялото мероприятие. Като девойката закопчае неопрена, ако дупката е добре пробита(кръгла и тясна) при изваждането на пениса се образува вакум и звук като при отварянето на бутилка шампанко. та ако това изваждане съвпадне с еякулацията, усещането е божествено.

# 251
Включвам се да изясня някои аспекти на водолзаната еротика. пробиването на дупката е от съществено значение. Тя е най-важната част от цялото мероприятие. Като девойката закопчае неопрена, ако дупката е добре пробита(кръгла и тясна) при изваждането на пениса се образува вакум и звук като при отварянето на бутилка шампанко. та ако това изваждане съвпадне с еякулацията, усещането е божествено.
newsm12 Марш към магазините за неопрени лаици такива!  bash аз ще си взема два newsm71   car003

# 252
Ето какво означава да се включи мъж. А на момичето като не и харесва? Имаш ли идеи?

# 253
  • Italia

Нищо не разбираш   Naughty , ходи при кака ти Дона да ти обясни как се нарича звука!  Crossing Arms

# 254
Трябва да се изясни нещо много важно  Naughty
Трябва мъжОТ да среже дупката отдолу с ноШа, щото иначеее... все едно нищо не е станало  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт