Сексуалните традиции при различните народи

• 43 639
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
Включвам се да изясня някои аспекти на водолзаната еротика. пробиването на дупката е от съществено значение. Тя е най-важната част от цялото мероприятие. Като девойката закопчае неопрена, ако дупката е добре пробита(кръгла и тясна) при изваждането на пениса се образува вакум и звук като при отварянето на бутилка шампанко. та ако това изваждане съвпадне с еякулацията, усещането е божествено.

Запис  newsm47

# 256
  • София
Туко що прочетох темата. Божее  ooooh! кви работи ставали. Доста съм задръстена явно в тва отношение. Баси яката образователна тема .... Joy Joy Joy още малко ще закачат въжета /имитират лиани/ и ще се правят на Джейн и Тарзан.  hahaha

# 257
Започнахме да излизаме заедно и въпреки езиковата бариера /той не говори български добре, но разбира всичко, а аз владея само майчиният си език/ нещата между нас потръгнаха перфектно.

Щом те разбира чудесно какво му казваш, защо искаш някой да ти преведе желанието ти за секс с носии?

# 258
Включвам се да изясня някои аспекти на водолзаната еротика. пробиването на дупката е от съществено значение. Тя е най-важната част от цялото мероприятие. Като девойката закопчае неопрена, ако дупката е добре пробита(кръгла и тясна) при изваждането на пениса се образува вакум и звук като при отварянето на бутилка шампанко. та ако това изваждане съвпадне с еякулацията, усещането е божествено.

Запис  newsm47

И аз така. Записче  Mr. Green

Как може да съм такава консерва, започвам да се образовам   doh

# 259
  • на брега на морето
Значи, жената сваля панталоните на мъжа до глезените  Naughty Започва да му прави... орална любов така да се каже... И точно в кулминационния момент става и го зарязва. И той със свалените гащи започва да тича след нея като пингвин  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 260
  • Lost in a fairytale ...
Еее, не
НАправо ме уморихте  Laughing Laughing Laughing

# 261
  • Бургас
 Joy
От снощи следя темата, мнооого яка. newsm62 moresmile

# 262
  • вкъщи
Ох уморихте ме Joy Joy Joy Joy

# 263
Брех,как съм изпуснала Купона на годината...      rotfImao rotfImao rotfImao

Цитат
Най-после мъжа на животът ми се обади и иска да се видим и да поговорим. Стискайте палци, моля ви, аз отивам до тях, за да се изясним.
Това е точно стила на Марчето....

# 264
Смейте се , а на Села и се пече яйцето на гъза.
Този извратеняк каква ли ганайска простотия ще и сервира. newsm78
Може да я осакати , бе хора. ooooh!

# 265
  • Насред хаоса
Нали е жалостив, после ще я гушка и гали да й мине.

# 266
  • по пътя на светлината
Явно посещението е на високо ниво.....Няма да се учудя,ако изръси ,че урода и е обещал,че това няма да се повтори,то бива да си задръстен,но чак пък толкова...

# 267
Явно посещението е на високо ниво.....Няма да се учудя,ако изръси ,че урода и е обещал,че това няма да се повтори,то бива да си задръстен,но чак пък толкова...
Ша съ повтори , следващият път две дупки с бормашина и още двама надървени братчеди. Joy Joy Joy

# 268
  • София
По- скоро ще и връчи скафандър с дупка на гъза.

# 269
  • Насред хаоса
Стига бе, скафандърът не е ли за глава? Ко ще търси дупката там?

Общи условия

Активация на акаунт