Сексуалните традиции при различните народи

• 43 524
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
  • по пътя на светлината
Ехо ,балоните....,я слез малко на земята!
Определено не знаеш вече какво да пишеш!
Ваканцията на учениците е в разгара...

# 361
  • на брега на морето
Села, каква невинност струи от теб, каква душевна чистота на дете Joy, а всички те задяват Joy

С лице към косачката ли беше или с гръб?

# 362
  • Варна

С лице към косачката ли беше или с гръб?

Как ще подкара косачка с гръб, Тръмп?

# 363
  • France
Това, с косачката, ме разби.....  hahaha
Аз нямам чак такова въображение....
Идейно ще е, ако тя ще е легнала някакси, върху косачката, а той върху нея, бутайки возилото  Mr. Green

# 364
Бях си по моите си сандали, не ме е боцкала тревата. И не съм лягала върху косачката Naughty

# 365
  • по пътя на светлината
Села,ти от кое село си ?

# 366
Легнала всяка може.

# 367
Я каква Лъзгава Пързалка  Joy Аз пак съм пропуснала Grinning но всички страници внимателно прочетох и си водих записки.
Села, Сера или там каквато си, вече може и  да е с някой ганайски прякор  Grinning
Накарай го той да облече костюма и ти с един вибратор отзад  Mr. Green кажи му, че традициите не са това, което бяха  Joy

# 368
Това, с косачката, ме разби.....  hahaha
Идейно ще е, ако тя ще е легнала някакси, върху косачката, а той върху нея, бутайки возилото  Mr. Green

И ако й е дълга косата............ голямо косене е паднало. А Роки космат ли е ?

# 369
  • по пътя на светлината
Селче,що си траеш,кажи нещо.

# 370
Това, с косачката, ме разби.....  hahaha
Идейно ще е, ако тя ще е легнала някакси, върху косачката, а той върху нея, бутайки возилото  Mr. Green

И ако й е дълга косата............ голямо косене е паднало. А Роки космат ли е ?
Не, трябва да е било "задна прашка". Традиционно ли е?

# 371
Не съм от село, родена съм в София. Майка ми е от с. Боровичене, а татко е от с.Къкрина, това е към Ловеч.

# 372
  • София
Б.. маа.., каква развинтена фантазия! Пързалка от класа! Мислех, че след шнорхела и неопрена няма какво  друго да се измисли, обаче и косачката не й се опря! Чакам следващото!

# 373
  • по пътя на светлината
Явно си имаш проблеми.

# 374
Искам само да ви кажа, че снощи си изкарахме много хубаво, беше много весело и бяхме много хора. Песни, танци- истински купон  newsm44. Накрая обаче стана малка издънка. Всички си легнаха и с Роке започнахме да се целуваме, т.е. нали разбирате един вид тръгнахме да правим любов. Той отиде да се изкъпе и ми каза да го чакам в двора, а като дойде ме хвана за ръката и ме заведе до една косачка за трева, накара ме да я хвана и я пусна (аз бях гола). Тя много бучеше и бръмчеше, като трактор, започнахме да го правим, аз я държа. По едно време той ми каза да кося и аз косих, но малко ми беше гадно, защото нали съм гола....И така, ту го правим, ту кося... Всичко беше в рамките на нормалното, но някакъв шантав съсед се обади на приятеля на Роке да прави забележка за шума, голямата работа, все едно не знам какво и трябваше да спрем  #2gunfire. Легнахме си на канапето, гушнахме се и заспахме, като двама истински влюбени  Heart Eyes.

Еее,неее,това е някой не само с голямо въображение,но и с доста подход така да се каже,глеЙ как ги измисля-косачка,дето се друска яко,бръмчи и в 2 посред нощ примерно кой прави Кекс на двора с гола косяща мацка задръстенячка,ннеее,голям роман,някои хора са уникални....

Общи условия

Активация на акаунт