Изписване на бебеот болницата

• 5 909
  • 25
  •   1
Отговори
  • Там някъде......
В понеделник ще изписват бебе,но сестра ми е кума и ще бъдат канени.МОля ви за помощ каков трябва да носи и какъв е реда?Събирам всякакви мнения и препоръки .ПОмагайте ,че е много трудно!  bouquet

# 1
Товa,4е е кумa нa родителите не я обременявa с нищо.По желaние може дa вземе нещо дребно зa бебето и букет зa мaмa Peace

# 2
  • Сливен
Някаква дрешка и играчка и задължително букет за мама Grinning Зависи от възможностите

# 3
  • Mediterraneo
Уф, чак пък идеи, спазване на ред... Няма такова нещо. Един букет, нещо малко за бебето и толкова.

# 4
Товa,4е е кумa нa родителите не я обременявa с нищо.По желaние може дa вземе нещо дребно зa бебето и букет зa мaмa Peace

Ами щом хората спазват традициите значи освен кума ще бъде и кръстница.
По темата-букет за майката и подарък за бебето(според възможностите).

# 5
Моята кума ми купи комплекта за изписване - аз предварително си го харесах, те са го взели след като родих, и букет за мен.  Peace

# 6
Бих подарила на майката красив букет и това за бебето:

# 7
Кумата не трябва да купува нищо по специално, освен традиционни цветя за мама и евентуално нещо за бебето.

# 8
Няма ред, няма изисквания. Стига сте робували на някакви глупави догми  Rolling Eyes
Важно е да има обич, желание, разбирателство. Какво значи ред и условия межди две сестри? Не го разбирам...  Tired

# 9
  • София
Няма ред. Това, че е кума с нищо не я задължава. Т.е. отива на изписването ако я поканят, или по собствена воля. Купува цветя за майката, подарък за бебето.

На моето изписване хора не исках. Исках час по-скоро да се прибера у дома. Дойде само един приятел, който ни прибра с колата.
Кумовете дойдоха малко по-късно да видят бебето, т.е. доста дни след изписването. Синът ми се роди недоносен и до 20тия ден са го виждали само 3ма, един приятел и кумовете.

# 10
  • Пловдив
според мен няма нищо задължително,нищо че е кума-едва ли за няколко дни ще успее за купи хубав подарък за бебето

когато аз ходих на изписване на моя приятелка носих-кока кола 0,500 мл,голям шоколад Милка и течен аналгин.Тези неща не са ми поискани,а бяха по мое решение.Просто знам нейните лични нужди-ниско кръвно /кола и шоколад/ и секцио /течен аналгин,за да преживее изписването и навалицата в тях / Laughing
подаръци за бебето купих след това- за изписването не можах да смогна

# 11
  • в града на вечния купон
аз питах от какво имат нужда-моята кумица ми каза бебефон.
И задължително букет
за вкъщата на бебо взех сладкиш

# 12
букет и нещо за бебето е напълно достатъчно  Peace

# 13
  • София
Букет за майката и подаръче за бебето и най-добре след болницата да си ходи у тях, а не на гости при бебето, така ще й направи много ценен подарък Peace

# 14
Букет за майката и подаръче за бебето и най-добре след болницата да си ходи у тях, а не на гости при бебето, така ще й направи много ценен подарък Peace

Аааа зависи аз предпочитах кумата ми да е там,много ми е близка пък и има малко дете,помогна ми много Wink

Общи условия

Активация на акаунт