Son bahar - Любов назаем - Тема 22

• 18 305
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Лека нощ Бел. Чудесни фотоси и колажи гледам. Hug Hug Hug

Лека, миличка,  Hug побърках се няколко дена с тия колажи, голяма зарибявка! Shocked Shocked Shocked

# 542
Аз сега дойдох ,а вие  newsm78 се разотидохте........ ooooh! #Cussing out
Но ...нищо...... Crossing Arms
За всички творили и озвучили днес темата ,много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 543
Белче, много рано бе джанъм??? newsm78
ЛУУУу,и ти ли ще лягаш newsm78

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз  съм тук...ако ти стигам... newsm78

# 545
  • Варна
И аз!

# 546
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  love001  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves

# 547
  • Варна
Абе и аз та ловя бре,  ама ей сега ша избягаш да спиш! Не съ вясваш тука да питаш нещо- кво кат го знайш филма- питай там за спорта! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 548
ЙЕССССССС,САРУХАНКИИИИииии Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
  • Варна

oops oops oops oops Да нямаш нещо против нас! newsm65

# 550
Зизкеее, кви са тия палати ма джанъм? newsm78
Да не изгубиш Катеричока из тех,а ? newsm78
И.......случайно да имаш нужда от прислуга newsm78.......аз умея всичко ....... hahaha hahaha hahaha
Ша чистя ,ша готвя ,ша пера ,но най съм добра във ЗЛОУПОТРЕБИТЕ,панимайш newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 551

oops oops oops oops Да нямаш нещо против нас! newsm65

ООО, Бризка как си го помисли бе ,джанъм? newsm78
От много глава не боли ,нали знайш ? newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 552
  • Варна
Зизкеее, кви са тия палати ма джанъм? newsm78
Да не изгубиш Катеричока из тех,а ? newsm78
И.......случайно да имаш нужда от прислуга newsm78.......аз умея всичко ....... hahaha hahaha hahaha
Ша чистя ,ша готвя ,ша пера ,но най съм добра във ЗЛОУПОТРЕБИТЕ,панимайш newsm78 hahaha hahaha hahaha

Скива ли я кво праи кметицата наша- чак от Саруханлъ ги довлече да се Фали! smile3503

spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 16:59 от morski_briz

# 553
  • Варна
Абе, то и аз днеска имах едно питане Thinking Thinking Thinking ама мене кой ли ще ме отрази, та предпочетох да си разсъждавам и да си отговарям там сама  newsm78 Сега, Све да взема да те питам - може пък да ми отговориш, ако не ще ти кажа аз до какви изводи стигнах, пък дали съм права  Praynig може някой и да ме светне. Там на едно място ми се стори, в дрешките на Керем имаше нещо червено. Що са му купили червена дрешка. Какво са искали да кажат според тебе? newsm78

# 554
Абе, то и аз днеска имах едно питане Thinking Thinking Thinking ама мене кой ли ще ме отрази, та предпочетох да си разсъждавам и да си отговарям там сама  newsm78 Сега, Све да взема да те питам - може пък да ми отговориш, ако не ще ти кажа аз до какви изводи стигнах, пък дали съм права  Praynig може някой и да ме светне. Там на едно място ми се стори, в дрешките на Керем имаше нещо червено. Що са му купили червена дрешка. Какво са искали да кажат според тебе? newsm78

Бризка ,ти добре ли си ,ма джанъм...да не си слънчасала  newsm78 newsm78 newsm78
Кви червени дрешки ,кви пет лева..........ама кат са замисля newsm78  имаше май нещо такова.....ами то червеното ,знам ли  newsm78
май беше  newsm78 любов или ..........а тва ще да е ЛИБОФФФФФфф, голямата либов на мама и тати ......та за тва сигурно са
облекли Керем така ,нали е плод на ЛЮБОфТА......... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт