Son bahar - Любов назаем - Тема 22

• 18 312
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

ЙЕСсссс! Виж за това не се сетих! Сигурно ще е затова!  ooooh! ooooh! ooooh! Пък аз си блъсках ангелите и си казвам - сигурно Галип я е купил щото май искаше момиче, ама тя нашата, нали е вита и превита, ей голям инат ooooh! напук отиде и му роди момче! newsm78 newsm78 после ходих да гледам сериите- Брех- викам си - аз съм слънчасала,  Thinking ми няма такова нещо- никъде не казва че иска момиче Naughty Ахааааааа, викам си- значи тя е искала момичееее и сега напук му купува червени дрешки. Брях крива жена ти казвам, как не можа да го оцени тоя мъж до себе си бе #2gunfire все напук да му направи. Ама природата си знае работатааааааа- каквото иска той това става. На ето накрая пак на неговото стана- иска не иска - ожениха се!  bouquet
Благодаря Све, че ме светна за твойта версия  Hug Hug Hug

# 556
Мерсаж ,мерсаж Hug  bouquet ,ама твойта версия .... newsm78....мойта да знайш е по достоверна.....я помисли  newsm78 newsm78 newsm78,....нали всичко се покрай ЛИБОФТА се върти ??? newsm78 Joy Joy Joy
.....И как да не го оцени ,бе Бризка ,тя го оцени ,но той нея не Naughty Naughty Naughty...........е накрая се усети и добре ,че
има една приказка -По добре късно ,отколкото никога!!! Peace

# 557
  • Варна
Мерсаж ,мерсаж Hug  bouquet ,ама твойта версия .... newsm78....мойта да знайш е по достоверна.....я помисли  newsm78 newsm78 newsm78,....нали всичко се покрай ЛИБОФТА се върти ??? newsm78 Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ама аз съм съгласна с тебе, обаче нали нещо все тука не можем да се разберем кой повече обича, че даже имаше и мнения, че само Галип обича, пък Сабиха не умее и аз затова въобще не тръгнах в тая посока. Thinking Thinking Thinking

# 558
Мерсаж ,мерсаж Hug  bouquet ,ама твойта версия .... newsm78....мойта да знайш е по достоверна.....я помисли  newsm78 newsm78 newsm78,....нали всичко се покрай ЛИБОФТА се върти ??? newsm78 Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ама аз съм съгласна с тебе, обаче нали нещо все тука не можем да се разберем кой повече обича, че даже имаше и мнения, че само Галип обича, пък Сабиха не умее и аз затова въобще не тръгнах в тая посока. Thinking Thinking Thinking

Галип обича ,Сабиха не обича ,Галип обича и тъй нататък, ooooh! ама то стана кат оная прословута реплика-

милиционер, роднина, милиционер ,роднина и т. н. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 559
  • Варна
Оооооо Крале, заповядай на нощен купон, не стой на балконя че вее там. Че простинеш! Naughty

# 560
  Ето мееее,но не ми се купонясва .........гледах малко от филма и музичка и така........! Hug

# 561
Абе, то и аз днеска имах едно питане Thinking Thinking Thinking ама мене кой ли ще ме отрази, та предпочетох да си разсъждавам и да си отговарям там сама  newsm78 Сега, Све да взема да те питам - може пък да ми отговориш, ако не ще ти кажа аз до какви изводи стигнах, пък дали съм права  Praynig може някой и да ме светне. Там на едно място ми се стори, в дрешките на Керем имаше нещо червено. Що са му купили червена дрешка. Какво са искали да кажат според тебе? newsm78

Ще ида да проверя тоз момент и да ти отговорим,че се сърдиш!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 562
  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

ЙЕСсссс! Виж за това не се сетих! Сигурно ще е затова!  ooooh! ooooh! ooooh! Пък аз си блъсках ангелите и си казвам - сигурно Галип я е купил щото май искаше момиче, ама тя нашата, нали е вита и превита, ей голям инат ooooh! напук отиде и му роди момче! newsm78 newsm78 после ходих да гледам сериите- Брех- викам си - аз съм слънчасала,  Thinking ми няма такова нещо- никъде не казва че иска момиче Naughty Ахааааааа, викам си- значи тя е искала момичееее и сега напук му купува червени дрешки. Брях крива жена ти казвам, как не можа да го оцени тоя мъж до себе си бе #2gunfire все напук да му направи. Ама природата си знае работатааааааа- каквото иска той това става. На ето накрая пак на неговото стана- иска не иска - ожениха се!  bouquet
Благодаря Све, че ме светна за твойта версия  Hug Hug Hug
Хубава гаргара,поздравления! Предпочитам балконя,да ти кажем!

# 563
  • Варна
  Ето мееее,но не ми се купонясва .........гледах малко от филма и музичка и така........! Hug
Ама то и ние със Све гледкаме и слушкаме музичка  и за да не спамим, щото аз и от други филми зяпам и си коментираме на лични.

# 564
  • Варна
Хубава гаргара,поздравления! Предпочитам балконя,да ти кажем!

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ееееееееееее що така приемаш нещата. Човек не може ли да мисли и в тази посока? newsm78

# 565
http://www.youtube.com/watch?v=DobRt_ff6e0&feature=related

Малкооооо музичкаааааааааааа..........

# 566

И когато пиша не характеризирам,а отговарям на питането,а тук добавих лично мнение и то че е по-различно от твоето,не е възпитано и достойно в този час да го разискваш по този начин! Не сме ученици в предучилищна възраст,та да получаваме подобен род наставления...........това даже не е хумор,целенасочена провокация!Такива набези на лични мнения по късните часове са запазената ти марка!Не се сърди,че правилно съм те разбрала!Жива и здрава!Лека нощ!До утре!

# 567
  Hug Hug Hug  Благодаря!Здравей,Мила!

# 568
# 569
  • Варна

И когато пиша не характеризирам,а отговарям на питането,а тук добавих лично мнение и то че е по-различно от твоето,не е възпитано и достойно в този час да го разискваш по този начин! Не сме ученици в предучилищна възраст,та да получаваме подобен род наставления...........това даже не е хумор,целенасочена провокация!Такива набези на лични мнения по късните часове са запазената ти марка!Не се сърди,че правилно съм те разбрала!Жива и здрава!Лека нощ!До утре!
Оооооо въобще не съм визирала теб в това изказване, скъпа, нещо си се объркала, това е мнение в една от по предните теми- някъде през май мисля че беше- и аз тогава реагирах на него с думите "Ами като не умее да обича, Галип какво търси с нея" В днешните и вчерашни дебати такова нещо не си спомням да е коментирано.  ooooh! Искрено съжалявам, че си сметнала  поста ми за насочен срещу теб. Това че мнението ми е по-различно съвсем не значи че се опитвам да обидя другите с мнение, което не подкрепям. А това че пиша след полунощ- ами съжалявам- навик ми е от септември миналата година, когато се регистрирах в този форум. Ако не ми вярваш можеш да влезеш в профила ми и да провериш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт