Срастване при момИченцата-2

• 121 515
  • 564
  •   1
Отговори
# 345
Исках да кажа, че първия път отвора беше по- малък. Нямам си представа как точно трябва да изглежда. Вчера я водих на гинеколог, каза че няма нищо притеснително, всичко наред, а според д-р Сираков има около 1 см ( снимка пратих).

# 346
Мажи с нещо мазно, за да не срастне отново. Ти с нещо мажеш ли я сега?

# 347
С нищо не я мажа. Преди 3 години, когато имахме срастване няколко доктора ни гледаха ,но явно не знаеха какво "да гледат" и вече отивайки на нефролог случайно го откриха. Напразно бяхме пили 4 месеца антибиотик, лекувайки уж цистит. И тя понеже се оплакваше ,че я боли като пиша и аз мажех с Бочко, Судокрем, Здраве и ми казаха, че не е трябвало, защото това помогнало за по- бързото срастване.

# 348
  • Варна
 janka2002_, по принцип само от срастването не би трябвало да вдига температура, или аз нещо не съм те разбрала, за температурата трябва да има причина - вирус или инфекция (включително и уро, за което пък е предпоставка срастването). Ако има температура, търси причината другаде, срастването е само предпоставка за уроинфекции. Само по себе си, освен ако не затваря напълно уретера, или детето няма уроинфекция (цистит, пиелонефрит и пр. да не ти обяснявам), не би трябвало да предизвиква болка при пишкане.

# 349
Правилно си ме разбрала, но след цяла седмица много висока температура , вече започнах да търся и други причини, а именно срастване и оттам уроинфекция. Направихме изследвания .Има в урината утайка, левкоцити , белтък, но това е след куп лекарства. Продължаваме с антибиотика, чакаме 10 дена и пак изследвания.

# 350
Здравейте!Получих две тубички Овестин от 15 мг. ОТ Португалия, едната ми е излишна
Ако някой има нужда да пише на ЛС

здравеи! Искам да попитам имате ли Овестин все още???

# 351
Не, отдавна я изпратих.Ако искате нашата, но е ползвано от него.Понеже се слага по малко, две трети от тубичката стои.Няма да го ползваме повече.Ако решите пишете адрес ще ви го изпратя

# 352
Не, отдавна я изпратих.Ако искате нашата, но е ползвано от него.Понеже се слага по малко, две трети от тубичката стои.Няма да го ползваме повече.Ако решите пишете адрес ще ви го изпратя
ок писах

# 353
Момичета, може ли мазането с Овестин да е предизвикало уголемяване не малките устни.писала съм и друг път, при моето момиче се подават извън големите.Нямам спомен като малка да е била така.Навли а в сериозен пубертет на 12 е.От него ли. Ама ми е адски притеснено.Не съм прочела при други ползвали Овестина такава реакция

# 354
Момичета, може ли мазането с Овестин да е предизвикало уголемяване не малките устни.писала съм и друг път, при моето момиче се подават извън големите.Нямам спомен като малка да е била така.Навли а в сериозен пубертет на 12 е.От него ли. Ама ми е адски притеснено.Не съм прочела при други ползвали Овестина такава реакция

Ами Пали то много жени са си така. Това си е анатомия. Едва ли е от Овестина.
Бурната ми младост и склонност към експерименти потвърждават думите на мъжете, че даже повечето слаби жени са с малки срамни устни подаващи се над големите.  Mr. Green Бях качила един арт с вагини май назад в тази тема и там се вижда, че е нормално.

Слагам една снимка с научна цел и после ще я махна  Peace

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 22:42 от the Дорис

# 355
Дорис, спомням си миличка!Ама пак съм в " джаза"При нас е като на последнатА снимка

# 356
Здравейте!
Открих преди 2 дни слепване при моята дъщеря(2г.8м).Представлява малко прозрачна ципичка на входа на влагалището.Отгоре към уретрата няма нищо.Останала е една съвсем малка дупчица от влагалището непокрито от ципата.Малките срамни устни са залепени,като с лепило.Няма оплаквания никакви,освен понякога се зачервява,но отшумява бързо.Прочетох назад в темата и малко се стреснах от процедурата по "разлепване".До преди няколко месеца де борихме със запек и фисури,можете да си представите олко е стресирана и не дава да я погледна дори,защото си мисли,че ще и слагам или правя нещо.Не си представям ако я заведа и за това.Преди 4-5м я водих да я видят за слепване и пуснах кръв и урина.Всичко си беше наред.Дали не мога да направя нещо в къщи?Ако я оставя така дали няма да се отлепи сама?
Утре ще я водя при личния,но се съмнявам да ни помогне особено и ще ни препрати при друг лекар.

# 357
Аз съм от ония "лошите майки" дето първо пробват дали няма да мине само. После полазват най-леката медицина и обикалят лекаите докато намерят тоя дето предлага най-лекото медицинско решение.

Мисля, че бих мазала с много мазен крем. Бих я карала да се кикечи /извинете за думата  Embarassed/. Да язди разни детски кончета и т.н. В крайна сметка си мисля, че и само ще го израсте.

# 358
А някой пробвал ли е с хомеопатия?Дали би помогнала в този случай? newsm78

# 359
Според мен хомеопатията в случая не може да помогне. Най-добре е  да се направи консултация с детски гинеколог. И колкото по-рано, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт