Идеи за бизнес - 8

• 125 912
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вижте какъв сайт намерих - предлагат зареждане с вестници и списания, на консигнация, дават и стелажи - http://www.sofia-newspapers.com/. Обмислям да предлагам и вестници в магазина. Проучвам дали ще имам печалба от това, но дори и само да привличат клиенти, пак е ще е добре - да влезе човек за вестник и цигари и покрай тях да купи и още нещо.

# 631
Аз не мога да си представя как работи подобна машина с капсули.Може и да има, но ..
Обикновенна малка (ръчна машина с капсули работи така:
слага се капсулата на определено място с едната страна на долу и се натиска за да се пробие капсулата...
Машина голяма за кафе обикновенно работи с кафе на зърна. Може и да има модели, но кафето ще е безбожно скъпо и въобще се губи идеята. Вероятно или е станала грешка или се предлага нещо ново...

# 632
Говорих с една от фирмите, които продават такива машини и става въпрос за некта астро и некта венеция блу. Големи са и тази въпросната фирма такива не предлагала. Звънях , къде ли не и никой не казва нищо, искат да се отиде на място. Close

# 633
Говорих с една от фирмите, които продават такива машини и става въпрос за некта астро и некта венеция блу. Големи са и тази въпросната фирма такива не предлагала. Звънях , къде ли не и никой не казва нищо, искат да се отиде на място. Close
Аз пак не разбирам какво ти е ползата на теб (ако приемем, че искаш да вземеш такава машина) да е с капсули, а не с оникновено кафе.
По-вървежно и по-вкусно ли е?  Rolling Eyes

# 634
  • ул. "Мечтание"
По-вървежно и по-вкусно ли е?  Rolling Eyes

Нещо ново е. Модерно е. Иначе не знам дали се търси повече и дали е по-вкусно (кафе не пия и не мога да сравня, въпреки, че си имаме вкъщи машина с капсули). Специално моя мъж предпочита другата ни машина за еспресо, която си го мели сама кафето. Казва, че му е по-вкусно и му се струвало по-силно. Но той далеч не е представителна извадка!  Laughing

# 635
  • варна
извинете ме за безкрайно глупавия въпрос ,как изчислявате печалбите от вашия бизнес,сами ли го правите или счетоводителят ви.И ако случайно го правите сами какъв най-лесният начин.Пак се извинявам са глупавия въпрос ,но още сме в самото начало и всичко ми е пълна мъгла,главата ме боли вече

# 636
Най-лесният ( и тъп) начин е да наблюдаваш какво става с банковата ти сметка, от която плащаш разходите си и в която вливаш приходите си. Глупавото е, че не можеш да анализираш смисъла на всичко, к правиш. От др. страна, ако в самото начало вземеш много да анализираш най-много да изпаднеш в депресия, защото са предимно разходи.  Grinning

# 637
lady_Blue и Каспър като по-опитни в бизнеса т.е. хора със собствен бизнес от няколко години имам въпрос към вас.Вие като започнахте бяхте ли навътре в материята до ушите, бяхте ли подготвени за всичко?

# 638
Разбрах ooooh! Crazy ooooh!, ама трябва да почна от далеч за да го обясня добре. На мен ми харесва моделът Некта Астро, обаче е доста скъп. Предлагат ми да си взема Замуси - Венеция. А от друга страна, Зануси и Некта са едно и също. В един сайт срещнах Некта Венеция БЛУ, която наподобяваше на визия Астрото. Такааааааааа, звъня си аз и си търся Венеция Блу и в крайна сметка се оказа, че това БЛУ изобщо не е модел..., а просто самият панел е син и са си го кръстили така, обаче..., аз като си поискам "модел" БЛУ, хората почват да ми говорят за капсули #Crazy Mr. Green

Стана ли ви ясно Crazy Joy

# 639
Разбрах ooooh! Crazy ooooh!, ама трябва да почна от далеч за да го обясня добре. На мен ми харесва моделът Некта Астро, обаче е доста скъп. Предлагат ми да си взема Замуси - Венеция. А от друга страна, Зануси и Некта са едно и също. В един сайт срещнах Некта Венеция БЛУ, която наподобяваше на визия Астрото. Такааааааааа, звъня си аз и си търся Венеция Блу и в крайна сметка се оказа, че това БЛУ изобщо не е модел..., а просто самият панел е син и са си го кръстили така, обаче..., аз като си поискам "модел" БЛУ, хората почват да ми говорят за капсули #Crazy Mr. Green

Стана ли ви ясно Crazy Joy

Почти  Laughing

# 640
lady_Blue и Каспър като по-опитни в бизнеса т.е. хора със собствен бизнес от няколко години имам въпрос към вас.Вие като започнахте бяхте ли навътре в материята до ушите, бяхте ли подготвени за всичко?

Разбрах скрития смисъл на въпроса ти  Mr. Green и отговорът ми е - донякъде. Много четене изчетох, вярвай ми.
Няколко дни изкарах пред компютъра и изчетох всичко писано за дейността, която исках да започна. Чак след това пуснах тема тук, в този форум и то не с въпроса "какво да правя", а в смисъл"споделете опит, как е при вас", т.е. как върви процеса, предвид започващата през онези години криза, която тогава американците не бяха все още споделили със света.

Да не е само спам

Покрай горния ми пост се сетих
Май тук не съм засичала някой с бизнес с обувки.
Ако човек е сериозен, има усет към обувките /материали, лепила, модни тенденции/ и чантите - това е един прекрасен бизнес според мен.

# 641
В два поста, но нещо ми се бъгна форума.

За химическото чистене.
Предишната ми гладачка, която почасово работеше при мен, работи в такова.
В този бизнес има и корпоративни клиенти - хотели, различни социални заведения, детски градини.
Според мен печалбата е от тези договори.
Индивидуалните поръчки са ей така, за разкош.

# 642
lady_Blu , имам познати, които се заеха с магазин за обувки.
Бързо угасна идеята.Незнам с кое точно не успяха - не предвидиха инвестицията, мястото, хората ли.
Но започнаха да се оплакват как не им стигат парите за стока, защото ако искаш да заредиш един модел ти трябват около 7-8 ( средно) бройки, за да имаш номера.И си е инвестиция. Защото не можеш да имаш 5 модела.
Но пак зависи от капитала и подхода.А и от качеството на стоката.

# 643
А и големите производители на обувки те задължават да купиш цялата серия например, или по няколко бройки от кофти номера и тн. Иамм близък с такъв бизнес и сме си говорили, разказвалл ми е Peace

# 644
Вижте какъв сайт намерих - предлагат зареждане с вестници и списания, на консигнация, дават и стелажи - http://www.sofia-newspapers.com/. Обмислям да предлагам и вестници в магазина. Проучвам дали ще имам печалба от това, но дори и само да привличат клиенти, пак е ще е добре - да влезе човек за вестник и цигари и покрай тях да купи и още нещо.
аз знам че няма печалба , нещо като цигарите са, но имало голямо описване
и аз исках да сложа вестници обадих се на варна прес 2 пъти преди седмици обещаха че ще дойдат и дотам, сега ако дойдат ще си помисля вече дали да ги приема ,за какви се взимат , търговските представители на най големите фирми реагираха на секундата когато отварях и заради  централното място ми дадоха най -новите си витрини ,да не говорим за рекламни материали, така че с вестниците май няма да се разбера

vaskostoyanov   направо ме уби , дори да беше разрешена продажбата на 2 - употреба обувки , как ще сложиш в един магазин тях с ЛР парфюмите? абсурд , всъщност лр не разрешават продуктите им да се продават в магазинната мрежа , но ако някой го направи едва ли ще направят голям проблем . Парфюмите им са много качествени , аз лично много ги харесвам , по добре се ориентирай в една сфера и от там разширявай асортимента ,  лр е малко скъпа козметика за малкият град, но пък с нешо друго подобно можеш да я предлагаш

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 21:36 от yasmina

Общи условия

Активация на акаунт