На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Deskata, приготви за малкия сок или мляко или биберон за самолета, за да му дадеш по време на излитането и кацането. Докато смуче биберона ще си движи челюстта и няма да му заглъхват ушите. Едва ли ще имат болки в ушите, освен ако не са с много, ама наистина много запушени носове. Казват, че тогава може да се появи неприятна болка. Моето дете е с непрестанна хрема и аз за всеки случай сложих отбъбващи капки половин час преди полета.
Голямата ми дъщеря беше на година и три месеца, когато за пръв път се качи на самолет и пътува точно с нощния полет към Анталия. Понесе го прекрасно, на пук на моите опасения. Обаче, ние си взехме нашата количка и тя си седеше кротко в нея докато се качим в самолета и това може би помогна да е спокойна и на летището, и по време на полета. Нашата също е много голяма, но това не е никаква пречка, защото не се налага да я мъкнеш на ръце, пък е много удобно на летището детето да е в нея. При пристигането и заминаването от хотела също е удобно, защото детето може да си спи вътре, независимо дали са ви настанили или не.

# 121
Подкрепям казаното (писаното) от Марги, дай на малкия да суче при излитането и кацането - за малки деца няма проблем да си носиш течности  Peace  За големия приготви бонбони за смучене. Няма страшно, дъщеря ми лети от 3 месечна, няколко пъти годишно, аз самата съм летяла за 1ви път на годинка, мъжът ми лети поне 2 пъти всяка седмица - нищо страшно няма!  Peace

# 122
Здравейте Simple Smile
Може ли един въпрос да задам ,защото виждам,че повечето доста сте пътували . Тази година запазихме в България,но все си мисля,че ще съжаляваме Simple Smile Интересувм се за догодина дали има смисъл да си правя планове за Турция - можете ли да ме ориентирате колко би излязла почивка за двама възрастни с две деца на 4 г. в слаб сезон,предпочитам автобусна или със собствен транспорт. Хотелът да не е луксозен - 3 или 4 звезди. И в тези хотели също толкова хубаво ли е,щом са в Турция или няма да останем очаровани?
Иначе от две години гледам Гранд ефе,но няма да ни стигнат възможностите  Confused
Говоря за около 1000-1200 лв. ,възможно ли е да се вместим в тези пари?
Благодаря!

# 123
С 1000-1200 лв. ще е трудно, ако това включва и разходите по собствения транспорт. Ако това е само за хотела, може.

# 124
по въпроса за 3-4 зв. е въпрос на добър подбор и много четене на отзиви.За 3 зв аз лично не бих рискувала в Турция,но за 4 ако си избереш хотел ще можеш да намериш хубав. Поне момичетата са писали за 2-3 такива хотела.
Приятели ходят вече 4 г в Кущур той е 4 зв,някъде го предлагат като 5 плащат през чужди туроператори и по-скъпо от 70 евро на вечер за голяма двойна стая не са давали.  Peace

# 125
Ами да, 500евро за хотел може да се намери, та 1000-1200лева за хотел е реалистично, остават обаче пътните....

# 126
http://www.venusotel.com/

това ни е хотелът, наистина малко не мога да схвана къде се намира.. Пише уж Сиде, ама..

# 127
Ооооооооооо не...
Сега се разрових..
Намира се на 38 км от Сиде Sad
The Aspendos Theatre, which was constructed in 2nd Century at a place 38 km to Side,
is an amphitheater of 17.000 persons and best conserved one.

СТИГА БЕ

# 128
 forski, добре изглежда на снимките, не е много далеч от плажа, който е пясъчен и гледката към езерото от ресторанта на хотела си я бива  Peace

# 129
Tatjana, малкия е на 1г и 5 мес. а баткото на 5.  За първи път ни е да пътуваме със самолет, дори на мен и голяма треска ме тресе  Rolling Eyes
Деската в Делфините дават колички или поне имаше в Делукса.Ние ползвахме за малката като беше на 3 г ,защото тя не обича да върви много и все иска да се вози.Количките бяха Пиер Карден -има легнало положение , голям сенник, багажник -хубави са.Бяха чисти и почти като нови.50 долара или 50 евро депозит,връщат го като върнеш количката.Ние я ползвахме за час - два. Peace

# 130
  • софия
форски хотела ви е на 5км от манавгат, 7 км от сиде. пише го в сайта им
ето го

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 12:29 от eropampero

# 131
Мда, тези 38 кв. са за The Aspendos Theatre, а иначе разтоянията са: Manavgat 5 km , Side 7 km
Distance to airport : Antalya airport 65 km
Distance to the coast : 300 m

# 132
Еее... супер Simple Smile) Мерси много за полезната информация и картата, направо сте златни Simple Smile хаха    bouquet

# 133
Здравейте Simple Smile
Може ли един въпрос да задам ,защото виждам,че повечето доста сте пътували . Тази година запазихме в България,но все си мисля,че ще съжаляваме Simple Smile Интересувм се за догодина дали има смисъл да си правя планове за Турция - можете ли да ме ориентирате колко би излязла почивка за двама възрастни с две деца на 4 г. в слаб сезон,предпочитам автобусна или със собствен транспорт. Хотелът да не е луксозен - 3 или 4 звезди. И в тези хотели също толкова хубаво ли е,щом са в Турция или няма да останем очаровани?
Иначе от две години гледам Гранд ефе,но няма да ни стигнат възможностите  Confused
Благодаря!

Ето ти един хотел,който  отговаря на бюджета ви.http://www.auratour.net/index.php?option=com_mtree&task=view … 058&Itemid=21
С добри отзиви , ние май ще ходим там от 27.08.На мен много не ми се иска ,но ще бъдем голяма група и трябва да се съобразим с останали те.
Ако идем в този хотел ще пиша като се върнем.

# 134
  • София
Здравейте Simple Smile
Иначе от две години гледам Гранд ефе,но няма да ни стигнат възможностите  Confused
Благодаря!

Много хвалят и хотел Cande Festival  Simple Smile дано някой се включи и с отзив :peace

Общи условия

Активация на акаунт