На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Джина, миналата година бяхме в "Гранд ЕФе", с чартър - 1 800 лв. излезе без летищните такси, края на юни. За автобусна екскурзия за този период, ако хванеш и ранните записвания 1 200 лв. може и да ти стигнат. Сега погледнах в сайта на "Емералд травел", купихме пакетът от тях и нямам забележки, пакетът им за двама възрастни и две деца за края на юни с автобус е бил около 1300-1400 лв., пак казвам,ако се възползваш от ранните записвания може и да ти стигнат парите. Провери и други агенции, предполагам цените са сходни. Иначе хотелът е приличен, стаите са големи, чистят и сменят бельо всеки ден. Храната е страхотна, плажът е чакълест, но е приятно. На децата ми много им хареса.

# 136
  • Beyond the Frontiers
Nisti, имайки предвид последните случки проверете си резервацията.

# 137
  • София/Център
Благодаря ви за съветите, може би и аз ще взема нашата количка, ще го реша в последния момент, зависи кой спи в момента и кой не и как  и колко голям ни изглежда багажа...извинявайте за тъпия въпрос , но как си опаковахте количката или кой ви я опакова и тя не минава за ръчен багаж , нали, отива при другия...?

# 138
Deskata, количката е ръчен багаж. Можеш да я ползваш докато се качите в самолета. В зависимост от наземните стюардеси, са ми я взимали преди да се кача в рейса, които отвежда пътниците до самолета или преди самата стълбичка за качване на борда. При слизане също я дават много преди другия багаж. В Анталия я получихме веднага след като минахме паспортния контрол.

# 139
Галактик  Hug, писах, че ги ползвах миналата година. Ползвах ги и тази година за Анталия. Аз съм с отлични впечатления за агенцията, но предвид случките не я препоръчах - просто дадох пример за цени.

# 140
  • Бургас
Да си кажа и аз за количките- моята им я дадох пред стълбичките на самолета,не са я опаковали,само им я сгънах, като слязохме в Анталия, трябваша да ми я дадат пак пред стълбите на самолета,ама неее. Чакайте си я с другия багаж, и ние ок.
Но всички си взеха куфарите и се натвариха на автобусчетата, а ние още си издирваме дет. количка Shocked
След няколко тихи панаирчета от моя страна на персонала на летището,ми предложиха друга, пак загубена от някой друг, ама тя мръсна, само лятна, а бебо беше на 6м. и му трябваше да има и легнало положение. Намериха я след 2 часа Peace

# 141
  • Бургас
Djina 

спокойно можеш да разчиташ на добра почивка за тези пари  Peace
Ние когато започнахме да почиваме в тр започнахме от хотели 3* и си бяхме много доволни, дори и детето  /тогава само големия беше роден/.Ходили сме в Мармариис, пак си бяхме all inc. Виж оферти на на разни агенции, там са им цените, и ако не сте много претенциозни имате реални шансове Peace

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 00:32 от vili***

# 142
  • EU
Djina 

спокойно можеш да разчиташ на добра почивка за тези пари  Peace
Ние когато започнахме да почиваме в тр започнахме от хотели 3* и си бяхме много доволни, дори и детето  /тогава само големия беше роден/.Ходили сме в Мармариис, пак си бяхме all inc. Виж оферти на на разни агенции, там са им цените, и ако не сте много претенциозни имате реални шансове Peace
Напълно подкрепям  PeaceИмам конкретни оферти от турска  агенция за хотели 4* и 3 * в Кушадъса, на база олинклузив, за по 20-30 евро, за първо дете до 6 г безплатно за второ 50% е ще трябва да направите компромис с плажа и водните атракции. Така, че е напълно реалистичен бюджета от 1000-1200 лв със собств. транспорт или автобус.

# 143
момичета, в Бодрум сме ходили "Ласт минит" за по 240 лв. на полу-пансион с автобус, в Кушадасъ - по 350 и по 400 лв. на пълен - все хубави места. Има си промоции, човек трябва да се разрови.Айвалък - 350 лв. в нов хотел- дадоха тази цена,понеже му била първа година.
 Аз винаги с автобус съм ходила и не ми омръзва,така че не е болка за умиране,ако спестите 200-300 лв. от това (ама ние без деца ходим на истинска почивка).
Една приятелка даже хвана 180 лв. супер промоция - 8 дни обиколка на Анадолските красоти,това беше отдавна обаче.
Хайде,аз тази есен пропускам. ХУбава почивка и ексурзийки. Няма да съжалявате  Hug

illy, виж Айвалък,ако сте с деца,понеже е диста по-близко.Там обаче няма аква паркове, по-спокойно е - за плаж, разходки, корабчета. Няма смисъл с кола,тъй като пакетите са много изгодни и удобни,правят и големи намаления за деца.Пътуваме само с тази фирма,винаги има смисъл от ранни записвания!:
http://karacitours-bg.com/bg/

Жалко,че Турското черноморие не е популярно унас. Бях на една тур-обиколка и има интересни курорти,както и луксозни голф и спа комплекси,които са по-изгодни от нашите.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 17:38 от *R*A*D*I*

# 144
  • sf
Как да си потърся оферта Ласт минет? Има ли по сайтовете или трябва да звъня на агенция?

# 145
Жалко,че Турското черноморие не е популярно унас. Бях на една тур-обиколка и има интересни курорти,както и луксозни голф и спа комплекси,които са по-изгодни от нашите.
Shocked  Как да не е популярно?

# 146
дай оферти за пакети- като тези по Егейско и Средиземноморието. Бих отишла там и за повече време

# 147
Опа, черноморието - извинявай, аз мислех че пишеш за Турция изобщо  Embarassed

# 148
Нещо има грешка-Турция не била популярна у нас?
Поне 80% сме били неколкократно там-това е възможно най-евтиния начин да почиваш.Ако пък и децата ти са малки,направо е супер-освен че са почти безплатно, има много забавления за тях.
Не дай си Боже да са по-ящен,каквито люде познавам, храната е на корем.
Никога няма да забравя как на развален Български език/не е роден в България/ сервитьорът подканяше децата ми по име с думите -Яж, а те отказваха въпреки цялото изобилие.
Ако сред вас има хора,които си позволяват да ядат сладки неща или пържено/панирано/-направо е рай.
В този смисъл не разбирам написаното от Ради-прилича ми на скрита реклама на Айвълък,където е адски скучно вечер,от служител на тур.агенция

# 149
Тя е имала предвид турското ЧЕРНОМОРИЕ - и аз не го четах правилно първия път  Wink

Общи условия

Активация на акаунт