На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 692
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Бареков, Ради говори за турското черноморие, а не за турските курорти изобщо. За Айвалък много внимателно трябва да се подхожда-миналата година бяхме там, не бих отишла пак-хотела беше голямо разочарование, храната-кофти, плажа-като даденост е хубав, вярно, обаче абсолютно неподдържан. Да не говорим, че не знам какво направиха шофьорите, но пътувахме дотам 17 часа (една от причините беше че е доста по-близо), ходили в Кушадъсъ от рейса казаха, че са стигали за толкова дотам.... Е, то след като по-миналата година бяхме в Миръкъл в Лара, просто нямаше шанс де да ни хареса като обстановка и т.н. Но, но! Там пък типа курорт е такъв, че някак си хората се сближават, няма я анонимността и снобарията (нашата си, на българина) на скъпите  курорти (какво имам предвид-когато бяхме в Миракъл до нас единия ден имаше българско семейство и на другия ден отиваме и те пак са до нас, аз поздравявам жената със Здравейте, а тя се обръща неприятно изненадана и пита-познаваме ли се Joy Joy Joy ееееееееее, уби ме тази гъска). А в Айвалък се сформира се една компания, в резултат на което толкова не съм се смяла от години, а, и си се поздравявахме с другите почиващи като се видим Joy Joy Joy, пък се смесваха компании по нощите..... Тийна и той си намери компания и си изкара добре, без да мрънка, че му е скучно. Освен това има и какво да се види оттам.Ние ходихме до Пергамон-препоръчвам-това е бил третия по значимост град в античността. Близо е и е за половин ден ексурзията. Ходихме и до остров Лесбос (та направихме 2 в едно-Турция и Гърция  hahahaза 7 дни)-там някои "мааха" по магазините, но който иска да види не е нужно да ходи с придружителя,  няма опасност да се изгубите-има какво да си видите и сами-има средновековна крепост-много голяма, има и два музея(няколко евро за двама възрастни включват и двата музея)-не ги пропускайте-страхотни древногръцки мозайки и статуи има в тях-но внимавайте-те работят до 14ч Joy Joy. Ходихме и до "Шейтан софрасъ" или стъпката на дявола-също много красиво място и това е от 16 докъм 20 часа, изобщо екскурзиите там не са натоварващи и са доста наблизо, с изкл на Лесбос. За мен лично си беше преживяване (положително) и прекосяването на Дарданелите. С две думи и почивката на такова място има своите предимства, но не очаквайте хотел, храна, обслужване и екстри като в Анталия или Мармарис......

# 151
Ще ми препоръчате ли хотели в Кушадасъ, ориентирали сме се към 4 звезди, защото можем да отделим максимум 400-500 лв на човек
Моля ви да ми препоръчате и туристическа агенция, че са много, до сега не съм ползвала услугите им и не знам към кого да се обърна.
Кога е най-добре да се ходи на море в Кушадасъ, ние сме се ориентирали към средата на септември следващата година, но планирам от сега финансите, тъй като се надявам да успея да резервирам рано, за да ползваме отстъпки.

# 152
anbibian - бил съм в Ефезия хотел бийч - 4* е, ходихме миналата година, струваше 300 евро на база ол инлкузив, много СМЕ ДОВОЛНИ всички, вкл. баща ми, който ненавиждаше до тогава Турция. СУпер е в Кушадасъ.
Иначе, че тук 80% сме ходили до Турция да, но наскоро гледах по бтв новините информация и в Гърция се пътува близо 3-4 пъти повече, което ми е малко странно, но все пак...
Хора, оферти евтини много, не спирайте да ровите по сайтовете. Само че за ласт минит трябва да си готов да си събереш куфарите за 2 дни буквално Simple Smile
Ние днес платихме вече по 330 евро със самолетни билети за 6 нощувки в 4*+ хотел на база ол инклузив. Добре е.
Има и по-евтини, ама приятелката не иска 3 звезди... Мен ми е все тая, ще си изкарам супер където и да е. Турция е уникална държава. Бил съм и в Истнабул и сега септември се стягаме да ходим пак с Караджъ турс - за 62 евро - супер оферта. С тази програма пътувахме април месец за великден и беше много годино. Истанбул е уникален град.
Абе я да ви питам - говореше се, че ще се пуска нискотарифен полет всеки ден София - Истанбул.
Пуснат ли е? Говореше се, че ще е от септември, знае ли някой нещо?
Simple Smile

# 153
Опа, черноморието - извинявай, аз мислех че пишеш за Турция изобщо  Embarassed

няма нищо. аз само обикалях черноморието с една приятелка - тур-агентка и не сме спали там. много е близко и до Истанбул,но не предлагат такива хуабви пакети. само скъпи оферти от сорта- нощувка 200 лв.

Береков, ако имах още някоя излишна 2- бонка,бих станала тур-агент (за изпита говоря)  hahaha Готинко е,кой не иска да е от време на време. А Айвалък не е кой знае колко по-скучен от Кушадасъ. На мен и двата са ми спокойни курорти и човек си почива много приятно Simple Smile

Внимавайте с Караджа и нискотарифните им ексурзии до Истанбул. Обикновено настаняват в 2 звездни(които пък са баш на центъра). Все пак за около 200 лв. има и по-нормални хотели  Peace

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 00:03 от *R*A*D*I*

# 154
Иначе, че тук 80% сме ходили до Турция да, но наскоро гледах по бтв новините информация и в Гърция се пътува близо 3-4 пъти повече, което ми е малко странно, но все пак...

Ами с кола е по-близо, особенно от София и най-вече от Пловдив. Там има и много вили и семейни хотелчета, които струват по-малко отколкото един 4 или 5-звезден хотел с ОИ в Турция.

# 155
Вчера в или край Сиде, една 17годишна немска туристка е била изнасилена от 6 работници на един строеж (обекта е джамия!). Станало е в 4 през нощта, когато се разходила сама на плажа.  Sad

# 156
  • София
Таня,жалко за момичето,има и едни други видове момичета,познавах едно такова, Confused.Четох за големи жеги в Турция.

# 157
Препращам запитване на мама от форума,която няма още необходимия брой публикации:
"къде да гледам за оферти ласт минит за Кушадъсъ,Турция?"

# 158
  • Плевен

Ами с кола е по-близо, особенно от София и най-вече от Пловдив. Там има и много вили и семейни хотелчета, които струват по-малко отколкото един 4 или 5-звезден хотел с ОИ в Турция.
Точно,защото е по-близо. Хората ходят до там за един уикенд, нормално е да е по-посещавана Гърция.

# 159
Опа, черноморието - извинявай, аз мислех че пишеш за Турция изобщо  Embarassed

Внимавайте с Караджа и нискотарифните им ексурзии до Истанбул. Обикновено настаняват в 2 звездни(които пък са баш на центъра). Все пак за около 200 лв. има и по-нормални хотели  Peace

Да, така е Simple Smile Ние пътувахме за 62 евро, бяхме в 2-звезден хотел и го знаехме, но останахме доволни. Баш на центъра беше, ползвахме го наистина само за да спим по 4 часа максимум, иначе нон стоп бяхме навън. Уникално преживяване. Сега искаме пак да ходим, намерихме даже за 95 лева... дето се вика ни трябва само да ни закарат и да имаме покрив.

# 160
И сега да дойда на веселата част...

Вчера платихме и запазихме хотела - както ви казах 330 евро за ВЕНУС ХОТЕЛ 4* ол инкл. със самолет...
Офертата я купихме от ТУРС КЛУБ. Дадоха ни пакет, който те са купили от АКВА ТУР!!!
И хотела е 4 звезди, днес съвсем случайно във ваучера гледаме, че пише, че сме в хотел 3*. Писахме на ТУРС КЛУБ и се оказа, че нашият хотел не е този, който са ни дали ВЕНУС хотел, имало някаква грешка, тя била на АКВА ТУР и сега щели да ни компенсират с хотел 4* на база ол инклузив, защото все пак за това сме платили.

Дадоха ни този хотел:

http://www.galaxybeachhotel.com/eng.htm

Отзивите и коментарите обаче са ужасни - че това не е хотел с 4*, тъй като стаите са малки, басейна бил много мръсен, плажа е далеко, далеко е и хотела от центъра, бусчета имало, ама на рядко, имало камъни на плажа, храната била лоша...

Какво да правим просто не знаем? От Аква тур - които са си продали офертите на ТУРС КЛУБ, можели да ни обещетят с това за 4* ол инкл, естествено нищо няма да доплащаме.
Боже, ако не бях погледнал, че ще ни настаняват в 3* не знам къде щяхме да отидем.

Ваучерите всичко е написано с името на хотела, който в интернет е 4* и името му откраднали и всичко. Това направо си е измама.

# 161
И сега да дойда на веселата част...

Какво да правим просто не знаем? От Аква тур - които са си продали офертите на ТУРС КЛУБ, можели да ни обещетят с това за 4* ол инкл, естествено нищо няма да доплащаме.

Ако не ви харесва новия хотел, вземете си обратно парите и си харесайте друг last minute през друга агенция.

# 162
Решихме, че оставаме в този хотел на тази база, лошите коментари в крайна сметка са само в интернет и ще видим на място как е.
Ще сме на 14 километра от Алания и на 135 от Анталия.
Интересувам се в Алания има ли АКВА ПАРК?
Много ми се ходи Wink

# 163
  • Beyond the Frontiers
ФОРСКИ, ти все при Аквата се натрисаш  Mr. Green Май това е твоята фирма.  Peace

# 164
  • Beyond the Frontiers
Препращам запитване на мама от форума,която няма още необходимия брой публикации:
"къде да гледам за оферти ласт минит за Кушадъсъ,Турция?"

С автобус предполагам - Емералд, Аполо.... Самолет полетите стартират септември....- Тез тур, Алма тур, Астрал ....

Общи условия

Активация на акаунт