На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
би трябвало закона да е еднакъв за летища и сухопътна митница, всъщност не знам.
на сухопътна митница са позволени 2 кутии, не стекове.
не знам дали е законово да взимат цигарите, но е факт.
често пътувам до истанбул и точно това се случва на капитан андреево.

това, което аз знам е, че за турция е позволено да изнесеш 2 стека. в анталия никога не са ме проверявали. юни си купих на излитане за там 6 стека. на връщане оттам си купих още 2. 7 пъти съм летяла до анталия и веднъж до измир и никога не са проверявали митничарите тук чартърните полети. там също.

ива, магазините работят на нощните полети.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 14:54 от eropampero

# 511
би трябвало закона да е еднакъв за летища и сухопътна митница, всъщност не знам.
на сухопътна митница са позволени 2 кутии, не стекове.
не знам дали е законово да взимат цигарите, но е факт.
често пътувам до истанбул и точно това се случва на капитан андреево.

това, което аз знам е, че за турция е позволено да изнесеш 2 стека. в анталия никога не са ме проверявали. юни си купих на излитане за там 6 стека. на връщане оттам си купих още 2. 7 пъти съм летяла до анталия и веднъж до измир и никога не са проверявали митничарите тук чартърните полети. там също.

ива, магазините работят на нощните полети.

Съвсем скоро ги нищихме митничарските въпроси, намерихме и официални становища, виж на зад в темата  Peace

# 512
  • софия
офф, моята почивка нали мина отдавна, та се вясвам тук от дъжд на вятър  Laughing
ще потърся назад

# 513
За цигарите - и ние си взехме като си тръгвахме от летището, кутията излизаше по 2,50 лв. Ние взехме 2 стека - нямахме проблеми.

# 514
  • София
Айде и аз вече изгарям от нетърпение. Имам един въпрос. Някой ходил ли е до акваленд в Анталия, с екскурзия или с местните агенции? Какви са цените и заслужава ли си? Най-вече ме интересува дали е хубаво в акваленда и дали е хубаво шоуто на делфините. Ще съм ви благодарна за отговорите. Забравих да пиша, че сме в хотел там, но отвсякъде ме съветват, че ако искам екскурзия да си купувам от местните, та се чудя. Какво друго интересно бихте ми предложили, което да не е свързано с много път, защото сме с малката.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 04:37 от 450

# 515
Моля не ходете в SURMELI Кушадасъ. Хотелът изглежда супер на снимки, но иначе е ад! Обслужването е кошмар. Всички климатици и в хотела и във вилите смърдят на канализация, друг е въпроа, че не охлаждат. До хотела е блатото което е зверски развъдник на комари, няма отърване.
Каквато и да е цената този хотел не си заслужава. Написала съм 4 страници мнение за хотела, който иска да го прочете да ми пише на лични. Стигнах дори до мениджъра на хотела - по-голям лъжец и непокист не съм виждала, то и затова и хотела му е като самия него. Много жалко! Хотелът иначе има огромен потенциал.

Разкажи!Нашата местна представителка ни каза,че е скъп,но нищо особено.Мен в него нищоне ме грабна отвън,а и наистина се виждат някакви тръстики там....

# 516
  • София
Моля не ходете в SURMELI Кушадасъ. Хотелът изглежда супер на снимки, но иначе е ад! ....

Разкажи!Нашата местна представителка ни каза,че е скъп,но нищо особено.Мен в него нищоне ме грабна отвън,а и наистина се виждат някакви тръстики там....

Те са 4 страници, трудно ще разкажа:) В момента се разправям с генералния мениджър на хотела в tripadvisor, но е кух като лейка и не иска да разбере че хотелът му е проблем, а не гостите на хотела. Има и други недоволни писали там.

# 517
Моля не ходете в SURMELI Кушадасъ. Хотелът изглежда супер на снимки, но иначе е ад! ....

Те са 4 страници, трудно ще разкажа:) В момента се разправям с генералния мениджър на хотела в tripadvisor, но е кух като лейка и не иска да разбере че хотелът му е проблем, а не гостите на хотела. Има и други недоволни писали там.

Казах ти да си носиш визитките  Mr. Green

# 518
  • Beyond the Frontiers
Моля за линк. Peace

# 519
  • София
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297972-d454929-r7761 … oast.html#REVIEWS

Ето отзивите за този хотел в сайта. Не знам кой точно  на х_diabet_mama .

# 520
  • София
И аз да попитам вече ходилите, ние ще пътуваме за Мармарис и ми се иска да направя подарък на мойте племеннички, да им взема по едни сребърни обеци, нали са извесни турците с бижутата си. Аз хубаво съм решила, но нямам представа какви са цените на бижутата, предполагам варират, но все пак да си направя предварително сметката. Peace Минава ми през ума, че може и да не са много изгодни, при ложение, че все пак не е Истанбул.

# 521
  • София
х_diabet_mama, аз също ще помоля да разкажеш от какво сте недоволни от хотела. Ние бяхме там преди няколко години и даже сега мислех да резервирам за майка ми.
Впечатленията ми бяха, че самият хотел е старичък, но не сме имали съществени проблеми. Определено не е 5 звезди, но съотношението цена-качество беше ок.

# 522
  • Paradise
Завърнахме се от поредната прекрасна почивка в Анталия.
Ще разкажа подробно скоро Grinning

48 евро струват 2 картона! цигари Малборо червено на летището в Анталия (цената е от вчера 05.09)
Не знам дали се заяждат или не за цигарите, но всякакви видове течности, включително и минерална вода в бутилка от 0,5 л., без значение дали е отворена или не, се изхвърля в кофата. Имайте го предвид, няма нищо, че сте минали веднъж скенер на багажа и паспортната проверка и сте си купили водата от безмитната зона Peace точно преди качване в самолета се минава отново на обстойна проверка.

Относно накитите като цяло - и Кушадасъ, и Мармарис, И Анталия са туристически райони, където цените са по-високи от тези в Истанбул. Но винаги може да се открие нещо на изгодна цена, след здраво обикаляне на малките улички и здрав пазарлък.

# 523
  • София
Добре ако нося на децата техните шишета с вода ще ме карат да ги изхвърля ли?Мога да отпия пред тях,това ми препоръчаха и бонбони за да не им повлияе налягането,казвайте моля?
Някой да е напускал стая по късно от 12ч колко се плаща?

# 524
Пипинс, добре завърнали се, чакаме разказа  Hug

Ива, са бонбони няма никакви проблеми, шишета само за малки деца.
Стаята след 12, зависи от политиката на хотела, в един хотел сме платили по 10евро на час до 18 часа, и по 20 след 18 часа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт