На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ще почива ли някой този месец в Mirada del mar, Анталия?

# 526
  • София
Surmeli Efes Kusadasi http://www.trivago.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D1%87%D1%83%D0%BA-34789 … %B8%D0%B5-o549761
ако не ползвате английски, пробвайте с google translate.
Нещата бързо се променят, може да е бил добър, но в момента обслужването е АД. Бях много доволна от Канде Фестивал, но тази година казаха, че е много западнал - жалко.

# 527
  • София
х_diabet_mama много е гадно, когато цяла година чакаш лятната почивка накрая тя да бъде провалена Sad

# 528
имате ли представа от кога започват ранните записвания за ранния сезон 2011 г.(може и Тунис,Мароко,Египет - март)

# 529
  • Beyond the Frontiers
имате ли представа от кога започват ранните записвания за ранния сезон 2011 г.(може и Тунис,Мароко,Египет - март)
Тази година за Турция почнаха март -април и продължиха до края на май. Египет вече тече ранното запсване. Тунис също, за Мароко не съм чула да има такова, просто защото не е такава дестинация. Но има разни промоции от време на време и за него. Това важи за българските туроператори.

# 530
Немските туроператори вече откриха сезона, в системите има вече цени за 2011год.  Peace

# 531
Момичета,  знаете ли как вървят цените на парасейлинга по хотелите?

# 532
  • Paradise
В нашия хотел за 2ма беше 55 евро.
За деца - 25 евро.

# 533
В нашия хотел за 2ма беше 55 евро.
За деца - 25 евро.

а за един пак ли 55 евро?
прилични са цените, очаквах по-соленки

# 534
  • София
Момичета, съжалявам, ако сте писали, но немога да изчета всички досега, та.....искам да попитам, какви екскурзии се организират от Анталия? От Мармарис ходих на всички, но разбрах, че от Анталия имало много хубави места, които непременно трябва да се посетят. Можете ли да ми кажете кои са и кои си заслужава действително да се видят? И на какви цени са горе-долу. А..и другото ми питане е...според вас с какви пари е по-добре да замина - евро или лири?  Rolling Eyes Моля за отговор, в петък пътувам и искам да си направя някаква сметка, колко пари ще са ми нужни. Confused

# 535
  • Paradise
Марче, не си спомням, честно казано, за 1 колко беше, нещо 45 евро ми се върти, но това е наизуст.

В Турция може да се плаща с всякаква валута - евро, долари, лири. Навсякъде! Дори в хранителни магазини (с долари си купих от един такъв халва).
Не сме обменяли никакви лири. Пазарувахме с долари и евро. Долмусът от хотела до Манавгат, както и от хотела до Сиде в една посока на човек е едно евро.
В каквато валута плащаш, в такава ти връщат. Ако нямат, ходят до комшията, развалят и връщат.
1 долар е 1,50 лира (т.е. 1,50 лв.), 1 евро е 2 лири (2 лв.)

Това Анталия е много общо, в кой район на Анталия ще си - самата Анталия, Лара, Белек, Алания, Кемер, Сиде...?
В района на Кемер има за гледане Демре-Мира-Кекова, в района на Сиде е Аспендос, самото Сиде е прилично хубаво градче, с древни руини, но пък там не ти трябва екскурзовод и екскурзия - сам се оправяш, до водопадите на Манавгат има автобуси редовни, пак не си струва екскурзия.

Пиши какво искаш да видиш Peace

# 536
  • София
Ние ще сме в Лара и се интересувах от там какви екскурзии има и какво можем да си организираме сами. Малката е на 3 и ако ни закарат по магазините да висим някой докато си купи нещо ще ми развалят почивката  ooooh!

# 537
  • София
Ами ние ще сме в Алания и понеже за първа година ще съм там...нямам и идея какви забележителности има Rolling Eyes В сайта на туроператора ни няма инфо.Май ще се обадя. Пътувам в петък и искам да си направя сметка колко пари за екскурзии, колко за друго...

# 538
  • София
Намерих това, но дали тези цени са актуални? И самите екскурзии? Rolling Eyes newsm78  :

http://www.almaholidays.net/packtours.php?id=66

# 539
  • Paradise
В района на Алания известни забележителности са плажът на Клеопатра, византийската крепост и Червената кула.
Организират се екскурзии до Памуккале и Хиераполис, но е много далеч (поне за мен, по-добър вариант е от Кушадасъ), има турска нощ (турска фолклорна вечер), екскурзия с яхта.

Аз горещо препоръчвам турска баня в началото на почивката (1-2 ден най-късно). Поне за мен това е едно голямо удоволствие. Тази година цената е 25 евро на човек (поне при нас беше толкова), продължи 4 часа с всичките му чалъми, масажи, парна баня, сауна и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт