На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Paradise
Относно турската баня искам да добавя, че при нас имаше и възможността да се ползва изцяло женска турска баня Simple Smile

# 556
  • София
Eто обещаното:

1.Делфинариум Белек http://myrzelana.snimka.bg/travel/dolphin-show.532396

2.Делфинариум Кемер http://myrzelana.snimka.bg/travel/dolphin-show.532396.20524759

3. Обиколна екскурзия на Атналия ( тук са водопадите) http://myrzelana.snimka.bg/travel/dolphin-show.532396.20524792

Екскурзиите се организират от гида на посрещатата агенция. Идва на място в хотела. Може и чрез хотела, но е по-скъпо по мои наблюдения. Делфинариума в Кемер беше май по 30 долара на възрастен и 15-20 на дете. В Белек същото, но в евро ( не съм много сигурна, ама май така беше.) Отнема 2-3 часа с трансфера от хотела. Обикновено шоутата са от 15-15.30 часа. Плуване с делфин е 90 евро. Обиколната екскурзия на Анталия отнема цял ден. Цената е символично - 5-10 евро с включен обяд, но май останалата част се поема от кожарските и златарските фабрики, по които ви влачат. Сумарно това отнема около 2-2.5 часа и е най-неприятната част, защото ви омагьосват да купувате и ако не сте тръгнал за това е тегаво. Има хубави неща, но в пъти по-скъпи отколкото в Истанбул примерно. Има свободно време в стария град около час.  Според мен си заслужава и разходката с яхта / корабче, ама много се изгаря. Трябва яко мазане или на сянка. Ако ще правите турска баня- по-добре в началото, че ще ви отиде тена  Mr. Green

# 557
  • София
А в Мармарис има ли делфинариум? Видях, че има аквапарк - някой може ли да сподели впечатления?

# 558
  • София
Мерси  за инфото   bouquet
Таня стегни се,до 2 часа да си здрава и стегнала багажа Hug

# 559
  • Beyond the Frontiers
Относно турската баня искам да добавя, че при нас имаше и възможността да се ползва изцяло женска турска баня Simple Smile
Не говоря за тази в хотела, а за истинските обществени турски бани - има го като екскурзия. Беше пълно с рускини и си се кефеха хората.

# 560
  • Paradise
Тъй де, и аз за обществените турски бани говоря. Аз ходих в Чолаклъ. Изрично ме питаха дали искам да отида в общата или в женската Wink В хотела цената беше доста по-висока от тази на обществената.

# 561
като гледам всичко,което отивате сами,е двойно и тройно по-евтино,включително и всякакви паркове и делфинариуми Simple Smile а транспорт- бол.

# 562
  • Beyond the Frontiers
като гледам всичко,което отивате сами,е двойно и тройно по-евтино,включително и всякакви паркове и делфинариуми Simple Smile а транспорт- бол.
Е, да. Единственото е, че има известен риск.

# 563
А в Мармарис има ли делфинариум? Видях, че има аквапарк - някой може ли да сподели впечатления?

В Мармарис има два аквапарка (имена не помня). Била съм в този, който е долу, близо до плажа. Не е лош. По-малък е от този в Кушадасъ, но е по-голям, по-чист и по-безопасен от този в Златни пясъци. Другият май се водеше за по-хубав, но дотам се ходеше организирано, с рейсове, а този долу можеше да се отиде на собствен ход и затова избрахме него.

# 564
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Биби кой от двата делфинаруима е по-добър?

# 565
  • София
Трой в Белек и като делфинариум (постройка и трибуни) и като програма. Ама то зависи къде ще сте на почивка. Иначе да биеш път е убийствено, а и те предлагат най-близкия до хотела.

# 566
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Трой в Белек и като делфинариум (постройка и трибуни) и като програма. Ама то зависи къде ще сте на почивка. Иначе да биеш път е убийствено, а и те предлагат най-близкия до хотела.

Ние сме в Лара, без кола

# 567
  • София
Ние сме в Лара, без кола

абе то идва бусче/рейсче. взема ви от хотела и пак там ви връща. по пътя обикаля още няколко близки хотела, ако има и други записали се. Щом сте в Лара ще ви предложат съвсем трети сигурно.

# 568
  • София
Тръгваме,времето Sick но като е казал Миро "Август е септември"в Турция.
Наши познати се върнаха вчера от Анталия със собствен транспорт/кола/казаха че пътя е перфектен не се усеща.Магистрала било.Догодина така ще ходим живот и здраве,малко ми е свито заради децата и самолета в момента.

# 569
  • EU
Тръгваме,времето Sick но като е казал Миро "Август е септември"в Турция.
Наши познати се върнаха вчера от Анталия със собствен транспорт/кола/казаха че пътя е перфектен не се усеща.Магистрала било.Догодина така ще ходим живот и здраве,малко ми е свито заради децата и самолета в момента.
за децата не се притеснявай изобщо, аз бях миналата година с бебе на 8 месеца, малко мрънкаше на връщане, но полета е кратък и няма да усетиш кога сте кацнали. Много слънце и весело изкарване Simple Smile
П.П. Ние тръгваме в петък с колата имам въпрос, може би Galactic Voyager ще знае най-добре. От ТА ни дадоха мейл, който потвърждава резервацията, но нямаме вучер, защото сме били с индив. транспорт. Чудя се това нормално ли е Thinking

Общи условия

Активация на акаунт